Puiuti de Randunici 2008!! (98)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Liana,are scooter de-ala de jucarie....si mai are si o masina tot cu baterie!E,asta e cu benzina,cu viteze...mai complicat!si multttttttttt mai scump!mi s-a facut rau cand am auzit cat au dat pe el,pe casca,pantalon si geaca...cizme nu aveau marimea lui,dar o sa-i aduca!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simo-Mimo,nu cred ca erai pe aici anul trecut prin septembrie cand a cazut de pe bicicleta...si am ajuns la urgenta ,desfigurat complet!ii tasnea sange pe nas,gura,ochiul drept cu hematon-nu a vazut cu el 3 saptamani,a vomitat 3 zile,am facut tomograf si........multe altele!plus ca duap 1 luna de la accident isi tine capul intr-o parte ca daca il tinea drept vedea dublu....am bagat la greu medicamente,am fost la atatia dr ca numai auzea si incepea sa planga....am tras mult!de-asta sunt putintel suparata!

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nu fac scrisorica inca, n-am rezistat ispitei si am incurajat-o pe Simo Va spun doar ca am fost afara cu Vladutz am reusit si noi o data sa iesim ca oamenii la pranz si nu ca liliecii noaptea Si ne-am intalnit cu Floriio si Andrei mic si mofturos si m-am distrat pe cinste ...a cazut Vladutz lat!
Andrei, grasut si linistit statea "in banca lui" si pleoscaia cuminte din cand in cand...Al meu dadea din maini si din picioare mai-mai sa-si ia zborul catre Andrei caruia nu-i trasarea nici un muschi de emotie ...din cand in cand Andrei ii spunea ceva babeticii din dotare, pe un ton serios desigur...Pana cand s-a lamurit ca nu-i rost de recreere, ca zbuciumatul ala de langa el face curent si a inceput usor-usor ???? sa cante Nu va puteti imagina ce circ! Inca o data pt vecinii mei!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Simo-Mimo,nu cred ca erai pe aici anul trecut prin septembrie cand a cazut de pe bicicleta...si am ajuns la urgenta ,desfigurat complet!ii tasnea sange pe nas,gura,ochiul drept cu hematon-nu a vazut cu el 3 saptamani,a vomitat 3 zile,am facut tomograf si........multe altele!plus ca duap 1 luna de la accident isi tine capul intr-o parte ca daca il tinea drept vedea dublu....am bagat la greu medicamente,am fost la atatia dr ca numai auzea si incepea sa planga....am tras mult!de-asta sunt putintel suparata!

Eram Simo, dupa canapea , dar eram....Simo, e baiat...si toti baietii au macar 5 semne la cap, nas, arcada, etc....in afara de sahisti probabil Sa nu crezi tu ca daca nu-i iei ATV ai eliminat toate pericolele, aiurea...In acealsi timp te inteleg prea bine dar vreau sa spun ca eu as incerca sa pun frana spaimelor cumva

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Andrei, grasut si linistit statea "in banca lui" si pleoscaia cuminte din cand in cand...Al meu dadea din maini si din picioare mai-mai sa-si ia zborul catre Andrei caruia nu-i trasarea nici un muschi de emotie ...din cand in cand Andrei ii spunea ceva babeticii din dotare, pe un ton serios desigur...Pana cand s-a lamurit ca nu-i rost de recreere, ca zbuciumatul ala de langa el face curent si a inceput usor-usor ???? sa cante Nu va puteti imagina ce circ! Inca o data pt vecinii mei!

exista bebei cuminti ? la cum se agita teo de acum, si vorba ta, mimo, da din maini, din picioare, face curent, isi ia zobrul. bombane, scoate limba...etc, etc......incep de acu sa imi fac griji ca o vad si pe ea peste cativa ani cu ATV
mamici de fetite, am o problema cu duracell,tre sa o sedez, sau e chestie generala trecatoare?

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ilinca a plans cand a luat randunoiul de la gradi, ca ea nu vrea acasa, si acum mi-a zis ca supa de la gradi e mai buna decat a mea!

si in timp ce eu vorbeam la telefon i-a dat lui Seb lapte praf cu lingurita!
si ala plangea ca mai vroia!
e ca la nebuni la mine acasa!

Si Liana, Ilinca a fost foarte cuminte cand era mica!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Am intrat o fuga sa spun puiutilor nascuti pe 18: Vladut de Mimo, Robert de Roxana, Mariuca de Clabuc, Diana de Cleme, Eric de Cuscra, Briana de Nicol, Lucas de Serry Ann si, bineinteles Andreiuta mea, sa ne traiasca, sa fie sanatosi si voiosi si noi pe langa ei!
Ne vedem diseara, mergem sa ne schimbam verighetele, ca pe mine nu ma mai incape a mea , pupici, randunici.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

nasa lui Seb tocmai a aflat ca o sa iaba o fetita!

partea proasta e ca vrea sa o cheme TEODORA ! si nu ca nu e f frumos numele, dar la ce agitate sunt pe-aici cu numele asta mi-e mila de ea!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

tuchi sa fie sanatoasa fetita nasei tale, sa aiba sarcina usoara si nastere la fel........si: haaaai maaaaa tuchi, ca e frumos teodora chiar daca produce agitatie ....si poate e asa cum se spune: agitata acum, cumintica mai tarziu
mai da ce sora responsabila Ilincuta , cum isi hraneste ea fratioru si chiar nimereste reteta care ii place baiatului ......tuchi, sa luam partea buna a lucrurilor: copiii sunt activi, vioi, deci sunt sanatosi

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Liana nu stiu ce sa-ti spun pentru ca eu am o fetita care intra la categoria "cuminte cu coronita"!

Apropos de mancare, azi a papat legumele cu o viteza fantastica - deschidea gura larg la fiecare lingurita si inghitea imediat. Cred ca in vreo 10 minute am terminat tot castronelul
Azi i-am dat un borcanas cu dovlecel, rosie, morcov si patrunjel, si probabil a fost modul ei de a-mi spune ca asta ii place , spre deosebire de celelalte cu fasole verde si rosie...

I-am pus acum la congelator si cu ardei gras, sa vedem cum ii plac astea.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput