Puiuti de Randunici 2008!! (98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

naseara si de la noi
sa va spun mai intai ca de la banana lui vladutz i-au aparut bubite rosii in obraz (cred eu ca de la banana )
si sa va mai zic ca dupa ce l-am laudat ca a cazut lat s-a trezit urland imediat, ceea ce nu-i sta deloc in fire
sa va mai zic sa a cazut vladutz din pozitia sezand pe burta si a dat cu fruntea in marginea de la laptop acu are o dunga rosie intre sprancene saracu' de el
si sa va mai spun ca am un calculator nou (vechi dar nou pt mine) care are tastatura nemteasca am u cu umlaut, o cu umlaut, etc si daca apas pe y am z si invers ce tare sunt, scriu pe ghicite O Doamne...daca m-am plans de ala vechi
Kyabuna treaba faci tu cu muncitul de acasa, cred ca esti obosita varza...meriti mancarica noaptea, bine ca n-ai provizii de dulciuri ca mine [:)))]
Lianan-am citit la timp invitatia mai e valabila? si nici pe mail n-am intrat sa vad duracelul, poti sa ma ierti? am avut niste trebusoare mai putin ortodoxe dar gata, am revenit acasa
Geckotare faza cu oglinda [:)))] de fapt toate aventurile tata si fiul" sunt mortale...si totusi...ca un om batran cu experienta , insist sa ii dai credit...sa nu crezi ca el nu creste odata cu Patrick..creestee si incet incet nu o sa-l mai dea ca capu de nimic, SPER!
Viomai vreau poze cu frumuselu'
Clauparca-l vad pe Razvanel cu stiloul ce dulci sunt, Doamne...dar le trece repede , stai sa aprofundeze un pic Stii ce-ti zice tie baba ? Nu sta langa el cat face lectiile ...cearta-l daca nu-si noteaza ce are , verifica-l la sfarsit, raspunde-i la intrebari...dar nu sta langa el, ca acolo ramai...eu acu' juma de ora faceam ecuatii DECI...
PUCAeu am tarc, l-am luat de curand ...e bun sa stii...e in siguranta acolo, face tumbe, se joaca..nu prea mult, ce-i drept...dar a stat si jumatate de ora ceea ce e ok, zic eu...am luat de la happy baby , tarc brevi cu saltea ...ziceam ca cele fara saltea sunt mai ieftine dar salteaua e scumpa si e necesara si mai trebuie sa alergi si dupa ea sa fie la dimensiune...succes la cumparaturi!Premergator inca n-am, ma gandesc sa iau si d-ala dar trebuie sa ne mutam la vila mai intai ca n-am loc in casa de toate nebuniile astea
Lunya plecat mufarina, ce misto... al meu inca face exercitii, o sa reuseasca si el pana la urma dar mufarina e tare nene
Bubusa stapaniti sanatosi achizitiile de la baby expo! Eu folosesc Bebelac orez cu mere sau cu piersici...sunt f incantata, traiasca ursuleata ce face ursuletul?Iar cu rufele, ramane asa cum ziceam ...cand ne-om muta la vila...pai daca bag si suportul in sufragerie, noi ne mutam la vecina (e batrana, nu ranji
Stelastiam eu ca tie n-o sa-ti placa la baby expo pun pariu ca nici mie ma mananca undeva totusi, zi-mi sa nu ma duc te rog ...si ce-or avea unii cu teodorele noastre ha?Liana e cu noi Zapacite , dar destepte nene ,zau! sac!
Tuchifelicitari nasei, sa fie sanatos bebelache si Teodora sa fie daca vor ei...e de bine cu numele, doar tu ziceai ca Teodora mea seamana cu tine in tinerete, nu? Iar cu biblioteca zic si eu...mai bine la librarie la carturesti, sau sus la Unirea mai e o librarie din asta...e liniste si misto, ca la biblioteca..iei doua carti din raft si bagi tare...sau tu ai nevoie si de carti de specialitate de la biblioteca, nu numai de liniste? Spor la treaba! Iar Ili zic sa stea la program prelungit daca tot ii place...si Teodora mea tanjea la supa alora desi era la program scurt...si uneori o lasam, deh...zic ca pentru tine ar fi super sa stea pana la 5, de ce nu?
Hai ca dau send ...ca la catamai cearceaful sigur mor daca il pierd Daca mai era ceva de zis...REVIN

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mai mai ce stefanut cu papion .......si ce fratior iubitor....

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

(asaaaaaa
Butucicaiesi de dupa butoi,pardon canapea Vorbeste Andrei cu accent au ba ?
Criscasa de piatra, la verighete noi!!
Roxanaia sa pui niste poze mai recente ca eu nu te cred Si cum ma nu mananca amira fructe ca nu poti spune ca nu-i place dulcele daca mananca de la borcan ...amesteca-le cu putin piure din borcan...putin , de gust...eu stiu?
Gudindemare realizare...eu nici nu stiu unde e asta, nu ma ocup personal acum realizez ce de treaba faca omul meu dar nu-i spun nimic (scorpie )
Cami traiasca after sculu (nu gasesc apostroful mereu ) asta il paste si pe Vladutz sigur ! Mi se pare o inventie f tare Noi sa fim sanatosi pana atunci!
Bitzabuburuza zici ?
Gata, scrisoare completa...
Stati, era sa uit ce i-ati facut lui Sovi, ca azi n-a fost pe aici Soviiii, te-am strigat...Aoleo, s-o fi pierdut in Baby expo ala (daca nu m-ati innebunit, pe cuvant )
Acum va zic noapte buna, ca vine Gecko si gaseste linia ocupata
Geckomi-a placut aia cu buna dimineata romania! eu inchei cu Noapte buna, copii!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Lianan-am citit la timp invitatia mai e valabila? si nici pe mail n-am intrat sa vad duracelul, poti sa ma ierti? am avut niste trebusoare mai putin ortodoxe dar gata, am revenit acasa
........si ce-or avea unii cu teodorele noastre ha?Liana e cu noi Zapacite , dar destepte nene ,zau! sac!

e valabila mimo, e valabila ! si cum sa nu te iert eu tocmai pe tine ...si apoi "famelia e famelie" primul loc la prioritati ! bine ca ai rezolvat trebile, iar pozele cu duracellu le vezi tu, ca e vreme ....si daaaaaaaa, destepte rrrrraaaauuu teodorele astea, si ce se mai fac !!!
si eu am sentimentul ca merg la targ cam degeaba, ca anul trecut nu m-a impresionat deloc...si daca o mai fi si inghesuiala ...o sa fiu atenta mai mult la cum sa imi fac loc sa inaintez decat la standuri....dar tre' sa fiu in randul lumii si sa nu ratez "sa ma dau targului" .....si dupa aia si probabil duminica dau o tura prin mall
mimo, eu nu sunt prea priceputa, recunosc, dar daca spui ca la tastatura cand apesi pe Y apare Z si invers, nu cumva e setata pe scriere cu caractere romanesti (sau cum naiba se zice, ca nu imi vine in mine...cu diacritice....ma rog, ceva de genu asta....jos in bara RO in loc de EN .....sunt artista la explicatii, asa-i? )

Mergi la inceput

mimo, bubu parca zicea ca sovi i-a luat trasura noua lui sash, poate face turu' Bucurestiului si inca nu a ajuns acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hi, Liana, ce tare! cred ca Sovi face nani de mult!!
Ma bucur ca ti-au placut pozele

Si am mai pus de la nunta...cateva...poze

Fug si eu la nani!
Noapte buna!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aaa, Mimo...am stat si m-am gandit cu alergia lui Vladut la banana...ma gandeam sa nu aiba si Stefan cand ii apare iritatia pe fata...dar pana la urma cred ca la el e de la bagat in gura, maini, jucarii sau saliva...eu banana i-am curatat-o de seminte mai mult timp, acum n-o mai curat...bubitele ii trec si apoi revin...trece cu galbenele...
Si chiar imi pac cerealele Bebelac, noroc cu Ursuleata, chiar!

La revedere!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

vai ce poze frumoase bubu! sa stapaneasca stefanoi sanatos totoseii. superbe pozele de la nunta!

vad ca am laudat-o prea mult pe Amira cu somnul si mi-ati deochiat-o. acum adoarme pe la 12 si...dupa ce mai baga un pic de lapte, apoi niste chiraieli si gimnastica de rigoare, apoi ceai, leganatpe picioare, iar gimnastica si intr-un final proiectata in patut si lasata sa maraie vreun sfert de ora. ma duc ca plange!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Too much love will kill you

Mergi la inceput

maaaai, ce bubu mic dansator, si frezaaaaat !!! si bubu.......flumushica foccc

rox si : ptiu, ptiu, ptiu sa treaca deochiul de la amira si sa faca nani frumos ca inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ma pun la punct cu ultimele stiri, poze.. ieri nu am intrat deloc, a fost liber randunoiul si nici nu m-a interesat de calc .. am vazut si noi un film, o poveste de dragoste.. ce frumos!!

sa incerc o scrisorica.. cat am timp si cat ma lasa Andra..
Pucca LA MULTI ANI fericiti impreuna sa aveti!
Liana am vazut pozele de pe mail! chiar ca e pufoasa Teo!
Delphin am cautat si eu pe harta Djibouti sa vad pe unde vine.. si acum m-am lamurit! imi aduc aminte si de Gecko cu Aruba ei
Elara ce comica e Maria cu clopul!
am vazut si Ursuletzul botezat! si pe Diana de Kitzy la blugi in iarba!
ce dulce e Rebe in popou!! cresc puii astia asa repede!!
mamaa Bubule pai eu ce fac acum? stau cu gandul la sarmale! vreau si eu la BUBU!!!
Miha sper sa fie totusi bine cu intarcatul, si ma alatur si eu la noua crengutza cu tine si Sovi!
Simo imi pare rau ca inca te lupti cu mucii!
mai abia astept sa aflu vestea.. dar acum tre' sa iesim la plimbarica.. uff..

revin!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput