Costa Brava

Costa Brava | Autor: ancadragoman

Link direct la acest mesaj

Buna fetele,am si eu nevoie de un raspuns de la voi.
Pe 30 septembrie plecam in Spania,Costa Brava si ma interesa daca in aceasta perioada se poate face ceva plaja si balaceala.
Multumesc ptr raspunsuri

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nu stiu sa-ti raspund, dar la anul m-ar tenta destinatia!
te rog sa ne pove cum a fost! distractie placuta!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Anca

Noi am fost anul trecut in luna aprilie, in insulele canares ,destinatie destul de exotica pt.luna decembrie.

Am mai intrebat in jurul nostru si ni s-a spus ca e destul de mult vant in acea perioada,dar mai intreba si tu.
apropos,noi am fost in Fuerteventura, sincer nu mi-a placut,ma simteam ca pe luna,nu am vazut nici un copac pe toata insula,mi s-a parut f bizar.

La hotel a fost ok,dar plin de nemti.

Sophia 2ani
+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

anca calatorie frumoasa si distractie multa
ionica, insulele canare si barcelona nu au nimic in comun, adica is cateva mii de km distanta, deci nu va fii nimic la fel, maia les ca insulele au o altfel de clima decat Barcelona.
Anca vreaus a iti spun ca acum de exemplu la Barcelona ploua, e chiar rece, al meu sot merge de 2 ori pe saptamana acolo.De facut baie nu prea cred, nici la noi unde sunt inca 26-30 nu mai face lumea baie, deoarece apa este foarte rece, dimineata sunt 5-6 grade, diferenta e foarte mare.
A si inca ceva, Barcelona e superba, plina de parcuri, de verdeata, ori insulele e desert tot, ca la noi adica unde stam noi.

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

anca aici au un pronostic pe urmatoarele 10 zile[http://espanol.weather.com/weather/local/SPXX0015?par=yahoo&site=es.yahoo.com&promo=yahoo]
intra duminica inainte sa plecati si iti da pronosticul pe toata vacanta.Cu ce veniti pana aici?
va pupam dulce
daca mai ai nevoie de ceva info astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Olim te pup si pe tine si pe Alex.Noi ajungem cu avionul in Barcelona .Intrebari nu prea am si sincera sa fiu nu prea conteaza vremea ca abia astept sa ajung.
Multumesc fetelor ptr raspunsurile voastre.
Olim tu esti departe de Barcelona nu?

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

la 1000 de km

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Ancaeu am fost pe costa brava din 10 septembrie pina in 17 sept. anul acesta. Se facea plaja si baie in mare, temperatura era acceptabila, cam 22 grade apa marii si vreo 27 a aerului. Nu era cald ca si in iulie dar mie mi/a placut mai mult, temperatura era acceptabila, extrem de placuta. Dar oricum, si daca ploua cu galeata n/o sa te plictisesti.Eu am umblat de mi/au sfiriit calcaiele, si cu trenul si cu vaporul, si la barcelona si la montserat.Daca mai vrei amanunte intreaba/ma si in masura in care stiu iti raspund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu tocmai m-am intors pe 22 sept de la Barcelona.Desi scopul meu nu a fost plaja,am fost in portul olimpic ,apoi in Barceloneta si se facea plaja.Erau inclusiv copii in apa.Mi-am bagat si eu n pic un picior si apa era buna.
Presupunind ca n-o sa fie de plaja 3 zile ai ce vedea in Barcelona de dimineata pina seara,plus magazine.Montserat e iarasi un obiectiv care nu trebuie ratat.Am inteles ca e foarte aproape Costa Brava de Barcelona.Noi am stat in barcelona asa ca nu stiu exact cum o sa te descurci cu transportul ,dar sigur sint solutii.Nu ma uit la timpul probabil, ca noi am avut surpriza placuta sa nu o nimereasca ,altfel ne-ar fi asteptat numai ploaie.Am avut zile absolut superbe,asta in timp ce la noi era foarte urit afara.
Distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gata ne-am intors si a fost super,am facut plaja 2 zile si tot 2 zile am vizitat si Barcelona.Fetelor a fost f frumos si la anu repetam experienta.Va multumesc ptr raspunsuri i avem poze la semnatura ptr cine vrea sa vada

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

ma bucur ca v-a placut si ati petrecut bine, poate la anu veniti in sudul Spaniei si ne faceti si o vizita
super pozelemai ales cand sta pe sezlong noapte la plaja

Mergi la inceput