Sezatoarea canadiana (105)
Raspunsuri - Pagina 20
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ktrinel ange, nu suna bine deloc ce povestesti tu...s-ar putea sa ai nevoie de un ajutor, ori medical, ori in ajutor in gospodarie ..tu esti mai mereu singura ? fetelor, am dat-o pe criza mondiala si nu mai ziceti nimic de politica locala...pai io cu cine votez ..cum ramane, care ce promite...Ana, tu esti la curent ?..hai ca acum ai timp de studii ..dar nu te deranja cu PQ, blocul si alte bombe quebecoase ...ca nu ma intere din start...zi-mi de ceilalti. Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006) |
Ktrinel eu nu mai prea zic nimic de politica pentru ca sunt de obicei cu gura mare si minoritara intre romani ca opinie pro conservatori; din pacate Dion cu povestile lui verzi presarate cu noi taxe ascunse printre rinduri nu ma incurajeaza sa-mi schimb opinia, deloc; ci-ca daca ar iesi liberalii, Canada s-ar retrage din Afganistan (cel mai mare repros la adresa lui Harper) asa o fi...nu stiu; stiu ca Harper pare un tip cinstit si cu coloana vertebrala, ca in partid n-au avut recent povesti cu frauda si evaziune fiscala ca si liberalii cu Paul Martin, ca Harper nu se da peste cap sa mareasca procentul emigratiei in Canada si imi place asta (urit-dupa ce-am ajuns eu aici , dar asta e), ca nu se omoara cu masurile sociale(iste), in schimb incurajeaza economia-vezi Alberta (da, stiu, ecologistii au alte opinii), etc;
a, si nu-s deloc de acord cu sloganele care-l aseamana cu Bush, Harper nu e prost, n-a distrus economia canadiana nici nu e implicat in matrapalzicuri internationale;
noa tu m-ai intrebat de politica si eu am facut propaganda pro Harper , da' nu m-am putut abtine :-), sper ca ce vad nu e dor rezultatul unei priviri superficiale- adevarul e ca ne-ar prinde bine cava opinii ale fetelor cu state mai vechi in Canada- doar majoritatea suntem la prima votare aici, cred.
http://www.floriinro.ro/
maru spune:
parca vorbesti de mine
exact aceeasi situatie
Citat: | ||
citat din mesajul lui almo
cu toate ca i-am zis tipei de la banca ca nu vrem nici o asigurare pt mortgage, am semnat totusi ca primaru' unde ne-a aratat ea, ca nu avem chef sa mai citim toate hartiile alea. si am platit pt asta ca atunci cand a venit prima rata a aparur si o suma de peste 70$ pt mortgage isurance. a durat vreo 2 luni pana au canceleat, ca fac tot posibilul sa mai stoarca niste bani. din cate stiu eu, ei platesc rata la banca pt tine dar ti-o adauga la mortgage, adica numai atat ca iti prelungeste "agonia". Album http://picasaweb.google.com/nicole.poze |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
CriPOD spune:
Ana, io's cu politica... strutului. Nu ma pasioneaza sa discut politica. Pe principiul "nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma", in rest e dpmdv. Atata timp cat sunt in limitele bunului simt, io nu ma omor, ori cu unii ori cu altii, e ok pt 4 ani. Dup-aia mai vedem. Desigur ca am si eu preferinte, dar nu as face nicio tragedie din cine iese. Mie mi se pare asa mai joke politica pe-aici, no biggie so far. Mai rau ma ingrijoreaza astia de la sud, really. Acolo vreau si eu sa import voturi canadiene, asa cum exporta si ei tot kk ce-l produc.
mi_ro, uite aici , unu apasat. Ca eu inca n-am fost in zshpte ani la ambasada/consulat si ma scapai de dureri de burta ca tre sa trimit consoarta. O sa-i spun mamei sa le decarteze acolo.
Mey, io zic sa fiti si voi un pic mai circumspecte cu junk mailurile ce circula. Bagati un google scurt inainte de a lua decizii schimbatoare de viata cum e renuntatul la morcovi, ca au vitamine multe si-s buni ca snack la copii. Nu va suparati pe mine, ca nu mai fac daca nu mai vreti!
lorelaim spune:
Ange - multa sanatate itzi doresc ma adaug si eu corului de fete care-tzi spun: fugi la medic, fa analize cat mai complete si incepi sa iei masuri (NU Adonis, musai tre' sa incerci o metoda de relaxare, tre' sa dormi, vit&min, etc)
Try - bafta baietzilor la gradi hi-hi-hi dormitul dupa-masa la copiii (care nu mai sunt f mici) e "lucru in casa "... hai ca daca noi adultzii mai avem nevoie din cand in cand de somnul de dupa-masa (de'i boieru cat de mic - dupa-masa doarme'un pic) ... ei in mod sigur nu mai au nevoie - daca vrem sa dam stingerea pe la max 9pm
Ktrinel - esti en? fericit-o... eu mi-as dori
MamaAna - dupa cum am promis - acesta e tipul de cercei pe care-i are acum Gabisor in urechi: http://picasaweb.google.com/lorelaim/EarRingsWithSecureLatch?authkey=LZQMSDfh4Qw# si NU reuseste nici cum sa-i desfaca (oricat se trage de urechi... singura)
Ana Stroe - daca tot am ajuns noi primii si eu votez sa schimbam legea emigr si sa o facem ca'n Australia - adica sa se ceara si exam de LIMBI: da' la noi sa fie fr SI engl - fluent - scris si citit (indif de provincie) sa vezi cum ar deveni Canada perfect bilingua si nici nu si-ar mai pune Qc probl de secesiune - just kidding - nu ma luatzi in seama va rog frumos - ca-i cam tarziu pt mine si musai tre' sa ma duc la culcare ... da' asa-i ca nu ar fii rau, nu?
Mimitete - bafta la examene Annei
Va tzuck si va urez "noapte-buna, somn usor/ sapte pureci pe'un picior/sapte si pe celalalt/sa v-arunce afar' din pat!"
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Lorelai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe Ktrinel eu nu mai prea zic nimic de politica pentru ca sunt de obicei cu gura mare si minoritara intre romani ca opinie pro conservatori; din pacate Dion cu povestile lui verzi presarate cu noi taxe ascunse printre rinduri nu ma incurajeaza sa-mi schimb opinia, deloc; ci-ca daca ar iesi liberalii, Canada s-ar retrage din Afganistan (cel mai mare repros la adresa lui Harper) asa o fi...nu stiu; stiu ca Harper pare un tip cinstit si cu coloana vertebrala, |
hi, hi, asa ma simt si eu. toti amicii mei voteaza liberal, ca asa au apucat, dar nu imi pot spune de ce. mie imi place harper ca gindeste ca mine (of course, e economist). dion si celalalt (NDP, imi scapa numele) sint political scientists. ok, eu am cunoscut multi din astia in meseria mea si nu a fost nici unul in stare sa raspunda clar la o intrebare. te aburesc de nu te vezi si mai au si aere de superioritate. harper nu a dat cu bita in balta pina acum si desi conservatorii au anumite elemente in program cu care nu sint de acord, imi plac mai mult decit ceilalti. si in plus, imi place si catindatul local. l-am cunoscut personal anul trecut si chiar m-a impresionat.