Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 16
melly23 spune:
nope!!!nik!!!am aflat de la alti ca nu era voie sa raman gravida 2 ani!!!asta e!!!fapta consumata!!!dar crede-tima rau imi pare acu!!!mai ales cand mrg sa-mi platesc rat!!!

Noi si fluturica Amelia
Nicole1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreap Nicole,multumesc mult ptr.urari ...neaparat trebuie sa ne vedem....desi tu am enervezi,esti ingrozitor de tanara ..eu am 34...astept PM cand te intorci....mai da' tu cand ai timp sa gatesti zilnic ?ca eu aproape nici sa spal vasele nu mai am |
Andreeap - hai ca si tu esti in floarea varstei... si arati super.
De gatit , cine a zis ca gateste zilnic ???? Eu din joi in pasti, asa cand am pofta, in rest gateste sotul sau mai iau de la mama mancare...
De ex in seara asta sotul a facut cartofi prajiti , pulpe de pui, mujdei cu smantana si salata asortata.
Supeeeeeer a fost !Maine ma duc la mama si cand am sa vin , am sa vin cu geanta dosita de mancare. Mama e innebunita sa ne faca tot ce-i mai bun de papa.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
| citat din mesajul lui stefany_p am gasit nasa care-mi place mieeeee e nasa de Sara Maria http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/BotezBaitaSaraMaria#5223516549947868690 ![]() |
Stefany - daca mai intarziai putin cu raspunsul "ti-l dadeam eu" pentru ca si mie mi-a placut mult de nasa Scortisoarei...

Apropos de poze, pune si tu link la semnatura cu pozele voastre, ca si eu am obiceiul sa mai intru pe albume din cand in cand ...astfel va mai vedem si noi cum cresteti.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
stefany_p spune:
mi-e leneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....am cateva puse pe contul comun..sunt poze de la botezul lui Iustin
io-s o superba numai ca in poze ies grasa si naspa....![]()
Reallaura spune:
Am fost si eu la baby expo, sotul mi-a promis ca e ultima oara cand ma duce in astfel de locuri!
Nu am luat decat sac de dormit de la Feretti si perie din par natural de la NUK (asta devenise urgenta). In rest, nimic care sa nu poata fi cumparat de la Happy Baby care e aproape de casa noastra, sau din Mall. Costumas dintr-ala de iarna am vazut unul misto la Zet, Grain de ble, unul verde cu maneci si picioruse care se sufleca pentru a feri de frig (prefer asa decat cu manusi si botosei). Din pacate nu aveau pentru 6 -9 luni, asa ca o sa ma duc eu in Mall si-I cumpar. Era vreo 99 Ron parca
Miss deci si in Germania sunt doctori dintr-astia care te lasa cu okii-n soare cand ti-e lumea mai draga! Si cu o chestie atat de importanta cum e vaccinarea copilului! Stiu ca si eu sunt stresata de vaccinuri, ce frustrant trebuie sa fie sa nu –ti ofere argument/contraargumente.
MIhaser te asteptam sa revii in forta cand vine tati al vostru!
Si eu mi-am facut o programare la Medicover pe 27 sept, sa vedem, poate imi da trimitere sa-I fac analizele sau poate ii bag si eu cereal sau supita daca nu se pune pe picioare.
Andreutza, mama ce de-ai mai cumparat! Eu nici nu as fi avut atata rabdare!

pentru maine! Sa ai o zi excelenta!!!!!!
Andree am vazut ca si la voi o sa fie Baby expo la Cluj!parca pe 27 septembrie acum..
Stefany i-auzi, si voi cu povesti asemenatoare! Mai suntem multe???
Alina-anto
si eu ma gandesc tot mai des la bb 2 si toate fricile si greutatile sarcinii si primelor luni s-au sters din memoria mea. Mie mi se pare atat de usor…si de minunat…pe de alta parte atat de ciudat sa pot avea alt copil in afara de Mirci…ca-I spuneam sotului ca eu vreau bb 2, dar tot Mirci sa fie…
la care el mi-a pus un film de groaza cu una care si-a clonat copilul etc..
Socrate si eu l-am gasit ieri pe Mirci cu plapumioara in cap. Ii place sa-si acopere fata. Si stiu ca si sis ii acoperea mereu fata lui David, ca asa adormea..
Adriana brrr, gemene casatorite cu gemeni, mi se pare putin ciudat…cred ca nici nu e voie…
Vianne, Si noi ne-am casatorit dupa 10 ani si la vreo 2 ani am avut un impas, sa stii…dar sper ca nu o sa mai avem, acum a venit Mirci si suntem oameni seriosi
Stefany tu nu papi lactate, sau nu ii dai lui? Dar ce ii dai???
Eu mananc orice si ff mult…din pacate. Am luat acum niste manzat sa fac o supita cu galusti. Felul 2, friptura cu cartofi, merge repede. Desert – de obicei clatite se fac repede…sau gris cu lapte.. Mai nou mananc iaurt cu miere si polen…mmmm. E tare bun
NicoleSa stii ca mi bine mergi in Mall decat la baby expo! Ai mai mult spor la cumparaturi. Multi ani inainte si voua! Si voi sunteti veteran, 7 ani… si esti si tanara pe deasupra…eu fac 31.. Si in plus, sotul tau mai si gateste…al meu nici crenvursti nu face!![]()
| citat din mesajul lui stefany_p http://family.webshots.com/photo/2795623350103382445oUfFJp cea din dreapta aduce cu Getuta...nu?? mai, am vazut o nasa care mi-a placut mult dar nu mai stiu unde, adica a cui este... ![]() |
A mea! A mea ti-a placut!!!
Acum serios vorbind, cred ca ti-a placut nasa lui Ylari si mie mi-a placut! Apropos, draga mea – tare faza cu okelarii! Melly imi pare rau de problemele tale cu okii dupa sarcina.
Edit: vad ca ai descoperit nasa care-ti placea. Totusi, uita-te si la nasa lui Ylari!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
stefany_p spune:
Reallaura, eu nu mananc lactate... sper sa-l ajute pe Iusti..deocamdata e bine..cand am mai stat eu atat pe forum?![]()
ralu_t spune:
va pup si eu cu ultimele fortze.
la multi ani nicole, bebe de mihaiser si magnetism!!
am fost si noi azi la targ,mi-am luat niste cizme cu toc si nu-mi mai simt picioarele. targul mi s-a parut curata nebunie, m-a obosit groaznic aglomeratia, zgomotul si nu in ultimul rand am dat peste niste vanzatoare ciufute ....mama lor, mor cand le vad, numai la noi sunt proaste d-astea. p-afara nu stiu cum sa-ti mai zambeasca si sa-ti mai multumeasca, la noi ca la nimeni, iti fac un favor ca-ti raspund la intrebari. am dat 4 milioane pe ...nu stiu pe ce ca am luat 3 hainute , o jucarie si o husa de carucior. scumpe toate nene, nu mai fac, mai bine online, calitate si preturi super ok. salopetele matlasate de bebe 2.5 mil
. ca s-o poarte o luna, doua? my god. nici sa-mi ploua cu bani in casa n-as da atat. am gasit pana la urma una la 55RON si e f frumu. si am mai luat ceva misto- incalzitor de bibe sau papa care merge la bircheta de la masina. mai ales ca acum vine frigul si nu mai poti da nimic la temperatura de afara. mi s-a parut ok.
al meu bebe nu mai suporta tzatza. de cand a fost bonlav si am i-am dat numai bibe ca nu fu lapte in tzitzi, ba chiar si cu un pic inainte, nu mai sta la tzatza decat daca e f obosit. daca e odihnit, tipa cand il pun sa suga de zici ca-l otravesc. si mi-e clar ca-i e fame, ca stiu ca-i nemancat, isi suge pumnii. si nu vrea. suge de 2 ori si dupa incepe sa se uite pe pereti, sa remarce tot soiul de chestii, de zici ca atunci s-a trezit din transa. si daca-l indemn sa suga incepe tipzatul
. azi am crezut ca mor. am fost toata ziua la cumnata-mea ca sta langa polivalenta. am avut un bibe la mine pt el sa-l aiba cumnata-mea cat stau eu la targ just in case. ea i l-a dat imediat dupa ce am plecat eu, pe la 12, ca i s-a parut ca ii era foame desi abia mancase si evident el a supt 10ml si gata. si dupa asta, n-a mai vrut sa manance nimic toata ziua pana la 6. cand cu chiu cu vai s-a apucat de supt. initial am stat f stresata, ca moare cupilu de foame,ca nu mai am biberon steril, dar dupa m-am gandit ca nu moare nimeni cate vreme mie-mi plesnesc sanii de lapte si pe el il intereseaza numai peisajul cand eu il pun la san. cu bibe e mai simplu ca nu-i obtureaza vederea ca tzatza, poate sa intoarca capul in orice directie. sunt sigura ca asta e singurul criteriu. lui ii ia mai mult sa suga din bibe ca din tzitzi si in plus, sta la tzitzi linistit doar cand e obo, deci daca ar fi o chestiune de lene, sunt sigura ca ala ar fi momentul maxim. cand eram in vacanta imi amintesc la un mom dat ca i-am dat sa suga din biberon tinut de barbata-miu de sub axile vertical ca sa se uite pe balcon
a fost sg metoda sa manance ceva. e in greva foamei 
. nu mai pot. pt mine alaptatul e o saga. am avut rani, depresii, dureri, am pierdut laptele de bebe puturos si avusesem o groaza, am stat numai cu pompa sa-l refac si acum greva foamei? daca ajung sa-l alaptez pana la 6luni n-o sa-mi cred ochilor. in fiecare saptamana zic ca gata, pana aici ne-a fost. mi se pare uimitor ca am razbit si 4 luni.
ati mai pomenit asa ceva? aveti vreun sfat?
vianne vroiam sa-ti zic ca si parintii mei s-au casatorit dupa o luna de cand s-au cunoscut. si in curand implinesc 38 de ani de casnicie. cel putin tot pe atat sa faceti si voi
ylari, chiar ca minune ce ti s-a intamplat cu dioptriile, mie mi s-au marit. aveam ochelari inainte sa raman gravi si nu-i purtam fiindca ma descurcam fara ei, acum nu vad nimic ![]()
miss imi pare rau de dr.itza idioata. probabil ca vroia sa-si decline orice responsabilitate. in loc sa discute omeneste si sa va prezinte alternativele pro si contra. a spune: poate sa-ti moara copilul = esti idiot ca nu-l vaccinezi. dar de ce sa nu-ti spuna si ce poate patzi de la vaccin?
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU-
de minune TUDOR ![]()
![]()
![]()
poze tudor
ralu_t spune:
laura da, si o il vreau tot pe tudor ca bebe 2
. te inteleg asa de bine. ma gandesc mereu cum ar fi posibil sa mai am un alt copil care sa fie altfel si totusi sa-mi fie la fel de drag. cred c-am luat-o razna, ma mulg si ma culc
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU-
de minune TUDOR ![]()
![]()
![]()
poze tudor
cleo78 spune:

nashpa e sa fie frig. Tre sa dormi cu geamu inchis
.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii