Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 09 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Neata!Ce frumoasa este viata!

Io sunt asa fericita ca dupa masa vin ai mei la Buc, si in felul asta nu o sa mai fiu singura in weekend.Iar duminica dupa ce pleaca ei, am musafiri, asa ca vor trece usor zilele astea.

Lisa, felicitari pt noul job! Sa fie asa cum iti doresti!Si nu te mai impacienta cu toate cele..cu cat te gandesti mai mult, cu atat ti se pare mai dubios..sigur au fost doar tantarii :)

Jasmi, felicitari pt pasarica!Mai ales dc asta v-ati dorit, e super...e adevarat ca te obisnuisei cu gandul si cu numele, dar sa vezi cat de repede te vei obisnui cu noua situatie.

Roxana, nu zic nimic deocamdata, buzele imi sunt pecetluite...imi vine sa rad singura pe aici...situatia e mai ambigua, de aia ma abtin...dar mai am 3 saptamani pana la morfo, si dupa aia spun tot :))

Azi am intrat si noi in sapt 19.Ma duc sa schimb semnatura.Io tot ca o balonata arat, si nu ca o gravida.Im metrou se uita lumea la mine si isi inchipuie ca sunt doar grasa, asa ca nu imi cedeaza nimeni locul...si ma doare spatele cateodata...

Lavinia, 17+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

pai da,asa cred si chiar daca a fost,am citit undeva(azi normal) ca in trim 2 mama trasmite prin placenta fatului anticorpi deci sunt sanse fff mici de infectie. cel mai grav e la inceputl sarcinii si la sf ei.
da...zona asa trebuie sa fie cu dureri,xca eu nu am avut decat macarimi si na..ma scarpinam! acum mi-au trecut,dar a trecut o saptmana si de cand mi-a aparut!

21S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Neata fetelor,

Lisa - ma bucur ca ai reusit la job;
Just,Miere - frumoase burtici;
Pusyketa - ma bucur ca bb-le tau e normal si sanatos, felicitari;
Jasmi - recupereaza fetele ..si eu am patit acelasi lucru si inca astept ziua de miercuri sa aflu exact ce e...poate totusi e fetita... felicitari;
Iris - Felicitari pt. sot...al meu parca e de pe alta planeta...ma suna ieri acasa si ma imtreaba daca vreau sa cunun in vreo 2,5; 3 luni...Eu zic: nu am nik impotriva...doar ca trebuie sa ma pregatesc de nastere, o sa am burtik mare, o sa ma misc greu, ne trebuie banii pt. bb....la care el: aaaaa am uitat ca esti gravida si ca chestia asta se agraveaza .......varsator- ce mai..cu capu in nori...oi fi si eu varsatoare da parca mai gandesc un pic inainte de a face/spune ceva....stati sa vedeti..vine si al treilea varsator

E ceva cu site-ul asta ca iar nu merge...
Ieri iarasi am facut ceva cumparaturi - pt casa.. daaa binenteles ca nu m-am putut abtine si am cumparat si pt. bb 2 jucarii de plus, si cand le-am aratat sotului...s-a uitat la mine asaaa cu repros si mi-a spus ca vrea si el sa participe la cumparaturile pt. bb, ca trebuiesc facute impreuna. Ok ok zic eu...daa parca nu iti plac bb-i...ei ce sa mai crezi
Hai ca am inceput saaiurea, va doresc o zi buna si va .

http://bd.lilypie.com/cfMjp2.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavini
Roxana, nu zic nimic deocamdata, buzele imi sunt pecetluite...imi vine sa rad singura pe aici...situatia e mai ambigua, de aia ma abtin...dar mai am 3 saptamani pana la morfo, si dupa aia spun tot :))

Lavinia deci retine ca am zis asta inca de la visele de acu fro 3 saptamani, da? abia astept sa mai rad odata .
Irina acu doar fac drogurile.... nu le mai prescriu
Cadia eu am... de vreo 5 saptamani inca... da ma rog fiind la a doua sarcina e obisnuit. dupa cum ii ziceam Leditiei.. iar o sa livrez la domiciliu... [rolleyes]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronica75
ma suna ieri acasa si ma imtreaba daca vreau sa cunun in vreo 2,5; 3 luni...Eu zic: nu am nik impotriva...doar ca trebuie sa ma pregatesc de nastere, o sa am burtik mare, o sa ma misc greu, ne trebuie banii pt. bb....la care el: aaaaa am uitat ca esti gravida si ca chestia asta se agraveaza

mama scuzeeee dar asta e criminalaaaaa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

gata,plec la somn ca ma tot stresez degeaba
o zi buna sa aveti!

21S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Neata fetele!!

felicitari pt pusyketa si jasmi!! Un baietel si o fetitaa!!! Sa va traiasca dragelor si sa va bucurati de ei!

Eu am fost la babyexpo ieri, pt ca mi s-a ivit loc in program si am profitat de ocazie. Am colindat cateva ore bune in sus si-n jos, am cheltuit ca popa 5 mil, fara macar sa-mi dau seama. As fi cumparat TOT! Sunt atatea lucruri frumoase si dulci pt copilasi de nici nu stii ce sa iei si ce sa lasi. F multe firme, gama larga. In schimb, n-am gasit nici macar un singur lucru care sa-mi placa la cap haine de gravidute . Vorba voastra, numai culori inchise (negru si maro), numai saci iar care nu erau saci, erau talie sus, sub sani. Adica pulovarase si vestute, bolerouri, etc. care se terminau imediat sub bust. Nu sunt adepta, asa ca am zis pas. Camasa de noapte am gasit intr-un singur loc una bucata alb cu negru, predominant negru , ai fi zis ca-i de inmormantare...am si intrebat vanzatoarea, daca ceva mai vesel n-are? N-avea. Sutiene de alaptat scumpe si neinteresante, raman la Quelle, parca erau 2 buc din bumbac la 70 Ron (daca imi aduc bine aminte).

Barbatul a pus ochii pe un patut Graco comfort deluxe de care nu s-a dezlipit si pace, astazi se duce sa-l ia. Graco ofera reducere la targ. Adica patutul pe net este acum 850 Ron (tot la reducere de la 1100 ron) iar la targ este 650 ron. El este adeptul lucrurilor SOLIDE, cu cat mai solide si zdravene, cu atat mai bine. Daca bebelusei ii vine ideea sa muste din el, REZISTA

Vorbind cu reprezentantii firmelor de la targ, am aflat ca preturile sunt similare cu cele din magazine, ba chiar posibil ca la targ sa fie un pic mai sus (costuri de chirie stand si amenajare care se rasfrang in pretul de vanzare). Asa ca nu gasiti chilipiruri, dar gasiti gama larga intr-un singur loc, ceea ce pe mine m-a incantat f tare, ca altfel n-am timp sa alerg prin tot Bucurestiul. Erau si firme care se gasesc numai pe perioada targului, adica firme nemtesti care n-au distributie in ro si nici site de pe care sa comanzi. Una peste alta, merita vizitat targul. Este inghesuiala mare, ieri a fost calcatura pe picioare, mamici roind in sus si-n jos cu carucioarele sau bebelusii in brate, parcarile full, nebunie. Toata lumea cumpara intr-o veselie

Va pupic, fug la treaba!

Catalina

25+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Am schimbat semnatura, ca ne-am facut mari!

am un teanc de reviste si pliante, ma uit pe ele zilele astea si va pun si voua link-uri de site-uri interesante.

Catalina

26+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cata ce ti-ai luat frumos?
Felicitari pt schimbarea semnaturii..moaaa mai ai un pic si intrii in trim 3!

Flo,eu sunt la pat si hoinaresc pe net dupa haine de gravidutza,pantaloni am,mai imi trebuie bluze.

pusyketa,ma bucur ca totul a fost bine la eco.

jasmi,felicitari pt fetita.

fetele.

POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Roxana, stiu ca ai zis de ceva timp...sper sa radem impreuna peste 3 saptamani :))

Billy, de acord cu tine, la targ preturile sunt ceva mai mari decat in magazine.Eu am fost o data cu bebe in burtica si o data cu el in carucior.Am zis ca a treia oara nu ma mai duc ca nu prea merita efortul, aglomeratia, alergatura dupa un loc de parcare.Poate se merita pt chestii big, gen carut, patut(aici mai sunt promotii, dar nu peste tot), doar pt hainute si cosmeticale nu vad rostul.Mooaama, in saptamana 27...ce lung pare drumul pana acolo...

Lavinia, 18+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput