Intrebare pentru fetele din Tokyo, Japonia
Buna fetelor,
Am si eu nevoie de un sfat. Sotul meu va fii in Tokyo, la sfarsitul saptamanii. Am nevoie de sfaturi referitoare la magazinele din Tokyo, unde gaseste preturi mai convenabile.
Aveti idee in jurul carei sume e un ceas de dama de mana firma Seiko?
Cam cat este o video camera, care sa inregistreze direct pe DVD. Nu ma prea pricep la detalii tehnice, stiu doar ca mi-ar placea o camera video, mica, de dimensiunea unei palme si care sa inregistreze direct pe DVD. In USA e in jur de 350$, insa ma gandesc ca poate in Tokyo,e mai ieftin. De asemea, va trebui sa plateasca vama la iesirea din tara pentru acest obiect?
As mai dori adresele web ale magazinlor mai renumite din Tokyo.
In metro, e necesar sa fie atent la "hoti"? Se fura? Stiu ca trenurile sunt f aglomerate , de aceea intreb.
Mii de multumiri pentru orice info.
Numai bine, Tismana.
Raspunsuri
Amina_Marina spune:
Pentru electronice recomand Akihabara( shopurile sunt unul linga altulsi sunt pentru straini) , pretul depinde de camera, firma si optiuni. De vama nu stiu.
Ceasurile le fel, daca e model nou, e cam scump, acum depinde ce inseamna scump pentru fiecare.Cu exacitate nu stiu pentru ca nu m-a interesat niciodata seiko.
Ceas simplu si model de acum doi ani, nu e scump, cred..
In japonia nu se fura, poti sa mergi si cu geanta deschisa. Majoritatea gentilor nici macar nu au fermoar, o capsa ceva , si atat.
Uite un limk de la seiko, asa , ca sa-ti faci o idee.
http://www.seikowatches.com/products/index.html
un link informativ despre electronicele din akihabara.
http://www.akiba.or.jp/english/
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.
devylla spune:
Nu stau in Tokyo insa iti pot da informatii generale.
Nu se fura...insa nu sfatuiesc nici sa-si lase geanta/bagajul nesupraveghiat.
Produsele electronice/electrocasnice nu difera foarte mult ca pret.Depinde de firma,calitate...
Si nu platesti vama pe obiecte personale(electronice)Daca o aduce in bagaj in cutie cu pretul pe ea...e posibil sa se ceara vama.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Guestus spune:
Akihabara...ceasuri..camere...astea sint activitati de zi...dar pentru relaxarea de seara nu aveti si voi 1 club sa-i recomandati turistului?
Amina_Marina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Akihabara...ceasuri..camere...astea sint activitati de zi...dar pentru relaxarea de seara nu aveti si voi 1 club sa-i recomandati turistului? |
Instrueste-l tu, ca esti barbat, si din Osaka pina-n Tokyo nu e mult.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.
Guestus spune:
acum intreb si yo...deci cumperi 1 ceas din Tokyo..si vezi ca peste 1 saptamina nu mai merge....ce te faci atunci? la fel cu DVD..TV sau mai stiu ce.
de ce nu cumpara perle ..alea nu se strica
tismana spune:
Amina_Marina si Devylla, multumesc pentru info.O sa ne uitam pe link-uri. Sa vedem ce ne tenteaza. Ce bine ca nu se fura, oricum va fii atent.
Guestus, grijuliu ca intotdeaua... mai baiatule,eu am intrebat de magazine, de shopping , nu de relaxarea de seara a turistilor.Pentru informarea ta, sotul meu stie unde sa se duca sa se relaxeze. El a mai vizitat Japonia pe vremea cand nu era insurat si inca amintirile sunt vii. Poate ti-ai dori si tu sa mergi la relaxarea oferita acolo!!Dar....mai bine sa bati campii pe despre copii!
Despre perle....da, adevarat, o sa imi cumpere niste perle.Erau pe lista.
Guestus spune:
Perle mikimoto AAA ...ala e semn de iubire. Ca mai au si unele de plastic ieftine...vezi sa nu te pacaleasca.
si yo nu cred ca stie unde sa mearga in tokyo...ca daca ar sti nu te mai gasea el pe tine.