Salutare,
Ma intereseaza daca are cineva copilul la aceasta gradinita sau daca puteti sa-mi recomanadati o gradinita buna pentru un copil de 1 an si 8 luni in zona Baneasa/Bucurestii Noi.
Multumesc!
Da, eu am fetita (2 ani si 2 luni) la biene maja. Azi a fost a 3-a zi de gradinita
. In Pipera parca e Hermann Oberth, dar nu stiu daca primesc copii asa mici, intra pe subiectul cu gradinitele germane si intreaba pe acolo ca sunt fete care au copiii la Hermann.
Eileen Nicole
Multumesc pentru raspuns. Nu ma intereseaza anul acesta sa fie neaparat gradinita germana, ma intereseaza mai degraba o gradinita in care celor mici sa li se acorde atentia necesara, mancare buna, sa fie curat samd. Educatoarele sa fie interesate si implicate. M-am oprit la gradinita Biene Maja pentru ca am vazut ca are tarife mai mari si ma gandeam ca si atentia si grija sunt pe masura.
Pe mine m-au interesat strict gradinite de germana, asa ca de altele nu stiu...am auzit de smart kids, din baneasa, dar amanunte nu stiu.
Cat despre grija, curatenie si mancare asta am vrut si eu sa fie bine la varsta fetei, dar iti dai seama ca dupa 3 zile nu pot sa ma pronunt fara echivoc. Pana acum imi place.
Si o faza amuzanta, cred ca o sa-mi fac un jurnal sa le notez:
Acum 2 zile, cand se facea prajitura la bucatarie, vine asta mica la educatoare si face: "vlei plajitula.....plajitula vlei? bineeee...vlei plajitula" ![]()
Eileen Nicole
Eu am baiatul (3 ani si 3 luni) la Gradinita Aladin din Baneasa. Sunt multumita de conditii si progresele lui (nu vorbea mai deloc acum 4 luni cand a inceput), mananca si doarme bine. Au si sistem de supraveghere video. Nu sunt foarte multi copii si mie mi se pare ca se ocupa bine de ei. Poti face o vizita eventual. Vezi si pe site-ul lor.
Ii primesc si asa mititei si cu pampers chiar.