FIV in Austria cap ( 5)-Germania cap (4)
Raspunsuri - Pagina 7
Moniland spune:
Da, pisic, platesc separat si hepatita b. Nu-i suficient ca am platit-o aici de 3 ori si plus inca o tona de analize pentru ea. In 10 oct am programarea.
pisix spune:
Moni,da ...depinde de faza ciclului dar in principiu iti face eco
Nu mai stiu daca ti-am raspuns, tot la prima intalnire iti da schema de tratament si se stabileste daca ai mai putea face ceva sa-ti cresti sansele de reusita
Cam asta e... Vei vedea, te vei intoarce plina de sperante si optimism
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
bombonique spune:
Legat de prima vizita. Noi am stat cam o ora in discutii cu dr, mi-a luat sange, am facut eco, dat schema tratament, si inca o ora cu Christine Loimer pt diverse amanunte, retete,adrese utile etc. Am platit 110 euro la plecare, iar pt sange mi-a trimis factura acasa, 66 euro.
Succes!
Bq 9+
hepilica spune:
dragele mele, ieri am facut prima echo de cand am inceput stimulare si totul se pare ca e perfect (pana acum). am raspuns foarte bine la tratament- mi-a spus si medicul care mi-a facut echo si ulterior cei de la wels -.
am 5 foliculi pe ovarul drept si 8 pe ovarul stang.unii sunt mai mari, altii mai micuti. cei de la wels mi-au spus ca in aceasta situatie nu va trebui sa modificam in vreun fel medicatia / dozele prescrise initial si sa continui conform planului.
joi voi face ce-a de a doua echo, o voi trimite imediat pe fax la wels urmand sa ne auzim la telefon dupa aceea.
sambata plec spre autria. luni 29 sept e programata punctia. nu-mi vine sa cred cat de repede se intampla totul...
am facut deja si rezervarea. vom sta in aceeasi pensiune in care a stat si bq (la sugestia ei - inca o data multumesc mult- i-am contactat si mi-au si confirmat). poate e o pensiune norocoasa!!!!!
sper sa fie totul in continuare ok.
bq, imi poti spune mai multe despre drum, despre pensiune...? e foarte departe de clinica (am intes cam la 60 km...)? e aglomerat de obicei drumul pana la clinica? cu cat timp inainte ar trebui sa plecam..?
crezi ca ai informatii care mi-ar mai putea fi utile? tu in cat timp ai facut drumul din RO pana la destinatie? te-ai mai cazat undeva pe drum?
fetelor, DOAMNE AJUTA pentru toate! am mari emotii..., de azi fac cate 2 injectii in burta, maine fac 3..., dar e cineva acolo sus care nu ne lasa.
va pup pe toate.
h.
CRISTINA38 spune:
Hepilica, felicitari, ai raspuns f bine la stimulare, trebuie sa fie cu noroc.
Noi plecam spre Wels duminica dimineata, marti la 11.00 a.m. trebuie sa fim la clinica, poate ne incrucisam cararile si ne intalnim.
Drum bun si totul sa decurga ca la carte.
va sarut pe toate!!!
Cristina
sunshine4ever spune:
Hepilica felicitari pt productie. Doamne jauta in continuare.
Cristina38 Doamne ajuta sa fie drumul cel norocos
in asteptarea unui ingeras
bombonique spune:
Draga hepilica, sigur este o pensiune cu noroc. La ei a mai stat un cuplu din Germania , pacienti ai dr Loimer!
Este ingrozitor de liniste!
Nu se aude nimic! (de afara, rareori cate o masina)
Este un "catun" cu 12 case, super dragute. In fata casei este o capeluta!
Veti locui in casa mare sau ati inchiriat "casa de vacanta"?
Noi am stat in ambele.
In casa de vacanta a fost 220 euro /saptamana, iar in casa mare, 15 euro/zi, cu mic dejun inclus.
Gazda e f draguta.
E o tipa cam la 40 de ani, amabila, vb engleza, si are 2 copii. Unu mai marisor (cam 16 ani) si unu de 5, Alexander. (mortal) si cateva pisici! Camera arata exact ca si pe pag de web. (nu sunt trucate). Paturile mari, curate...
Intradevar sunt 60 km de clinica, pe care ii faceti in max 45 min. Este autostrada, pana in Thalheim.
Este necesar GPS. Altfel, e jale!
Noi am iesit/intrat prin Carei, dupa ce am testat variantele de Oradea, Satu-Mare.
Drumul este mult mai liber, iar pana in Carei este chiar bun (relativ la drumurile din Romania). Faci doar max 50 min pana la autostrada si Nyregyhaza(Ungaria).
Drumul l-am facut in 13 ore la dus, si 7 la intors, socotit de la iesirea din tara pana acolo. A fost f aglomerat, iar eu am facut pp din ora in ora! A fost horror!+ 2 ore in tara. La intoarcere am mers f bine! Atentie la radare. Si in Ungaria, max 50 in localit, si max 130 pe autostrada. In Austria la fel. Atentie. Este interzis antiradarul. Bineinteles ca si noi am mers cat s-a putut de tare, dar totusi cu grija!
Aproape de iesirea de pe autostrada spre "Possing" sunt Eurospar, Hofer, Profi, Billa.
Deci va descurcati minunat cu mancarea. (care nu e scumpa).
De la Possing, la 5 min este un restaurant, (satul se cheama Weisskirchen ) intr-o pensiune (cred ca singura, chiar langa biserica), unde au un snitel la care ma gandesc si azi! parca 8 euro portia, cu cartofi prajiti si salata, si dulceata (daca ceri). Sa-ti iei si bere rosie. E deosebita!
Nu-ti mai fa/faceti emotii de pe acum. Noi am fost chiar deschizatori, noroc cu Pisix, la care ii multumesc in fiecare zi (in gand) pentru ce mi-a facut! (tot ea ma va ajuta sa-mi si revin cu kg-le si dupa ce voi avea bb)
Dr Loimer te va destinde. E super dragut! Eu sunt super indragostita de ei! (asa am fost de la prima intalnire).
Sa nu te stresezi cand vei vedea clinica. Nu e f impunatoare pe dinafara. E o cladire de birouri, dreapta, simpla. Doar cand paseseti inauntru vezi cum e intr-adevar.
Pt alte detalii, va rog accesati www..., am glumit!
Va raspund! cu drag!
Bq 9+
bombonique spune:
Am uitat.
In 10 min max esti la lac (Attersee). De acolo, inca in 5 min, pe malul lacului, spre est(stanga), este Kamer. Sunt f multe lebede si ratuste! pe lac.
max 30 min pana in Salzburg.
50 min Bad Ischl (merita vazut- este f relaxant) (o luati tot tot pe malul lacului in sens invers (spre dreapta)
Pt shopping- Wels centru si mallurile de pe strada Salzburgerstrasee 220, mall-ul Europa din Salzburg. Va descurcati voi! Eu am noroc cu sotul meu ca e fan shopping! ii place sa faca cumparaturi, mai rau ca la o femeie! (ii place faza cu probatul, nu conteaza ca e camasa, pullover sau pantalon, pantof, etc)
Bq 9+