FIV in Austria cap ( 5)-Germania cap (4)
Raspunsuri - Pagina 22
Moniland spune:
uauuu hepilica, multa bafta sa ai si sa se prinda puiutii. Ceilalti i-ai congelat?
Vineri voi fi si eu la Wels.
eva47 spune:
Hepilica iti multumesc mult pentru raspuns si mai ales pentru promptitudine
In legatura cu aspirina este cumva aceea aspirina de concentratie mica de genul aspenter sau tromboass?Stiu ca se da pentru fluidizarea sangelui si pentru efect antitromboza!
Iti urez mult succes !
eva
elenada spune:
Dragutelor va invit la un nou capitol AICI
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
hepilica spune:
moniland, ce mult ma bucur ca esti aici. m-am gandit mult la tine.
da, pe ceilalti i-am congelat.
bravo,mergi cu incredere la wels. vei vedea ca cei de acolo "iti vor da aripi". ia-ti cu tine toate analizele, toate info de care crezi ca vor avea nevoie si intreaba-i orice. alunga orice temere. oricum ei te intreaba de un milion de ori daca ai intrebari, daca ai nelamuriri, daca iti este totul foarte clar. deci, MULTA BAFTA! abia astept sa revi.
cat veti sta acolo?
h.
karinuta spune:
hepilica iti doresc multa bafta!sper sa ti se prinda puiutii!eu am fost la wunschbaby si sper sa incep tratamentul luna viitoare.Am f. multe emotii si sper sa fie bine de data asta.In orice caz ma simt f. obosita de atatea tratamente si stimulari si analize peste analize.Sper sa se termine mai repede si sa obtinem rezultatul dorit.
Tie ti-au dat ceva pentru a creste calitatea ovocitelor?Din pacate eu la ultimul fiv(aug. 2008) am avut 6 ovocite dar numai doua au fost bune si din ele doar unul s-a fecundat.Asa ca sanse minime am avut.Si eu la intoarcere acasa (din Ungaria)dupa FIV am simtit fiecare groapa si fiecare pietricica. Sper ca cei din Austria sunt mai profesionisti si sa-mi spuna daca este riscant sa vin acasa imediat dupa FIV.