FIV in Austria cap ( 5)-Germania cap (4)
Raspunsuri - Pagina 20
Moniland spune:
Hello!
M-am intors aseara din concediu ,din pacate cu o inatrziere de CM. Asta imi da planurile peste cap. Oricum ma voi duce vineri in Austria ca doar am programare. Dar de abia astept ca voi avea un we de shopping.
Arina21 spune:
'neata fetelor!
Moniland, si nu ne povestesti si noua cum a fost in conced'? Si mai ales de ce ai intarziere de CM??????
Draga Karinuta, vad ca Ana F ti-a zis deja ca-ti da protocolul lung. Deci ca la mine. Asta inseamna ca in z21 incepi inhibarea iar din z9 a urmatorului CM incepi stimularea. Tu stai linistita ca ei iti vor trimite protocolul foarte explicit, pe zile exacte, cu data cu tot. Si poti sa-i intrebi pana te doare gura daca ai nelamuriri, ca nu se supara. Ai mai borbit cu ei,ti-au trimis schema??
Eu personal ma simt cam nasol de la Suprefact. Cred ca de la el...Mi se umfla mainile si picoarele, nu mult, dar destul cat sa simt. Plus ca am si o stare de nervi care ma enerveaza chiar si pe mine Deci nu sunt buna de intrebat de vorba zilele astea. La FIV-ul trecut am facut o singura injectie cu Diphereline in z21 si n-am avut absolut nimic. Dar asta e, speram sa fie cu folos.
Va pup
Arina
Moniland spune:
Arina, in concediu a fost super! Partea nasoala e ca, chiar daca am facut miscare zilnic, am pus cateva kg si cum voi incepe FIV-ul voi mai pune cateva. Intarzierea de CM o pun pe seama faptului ca am facut baie in apa rece din piscina, alta explicatie nu am. La cum a aratat ultima spermograma, nicio sansa de vesti bune.
elenada spune:
Neata dragutelor
Mie mi-a venit CM ieri si am intrat pe AC.
Maine trebuie sa sun la clinica sa vedem in ce zi incep stimularea.
Dupa calculele mele la inceputul lui noiembrie pe 4-5 plecam in austria.
Abia astept.
Arina ziceai ca ai nervi de la medicamente nasol. Eu am uneori nervi asa in general inseamna ca de la medicamente o sa il bat pe sotul meu sau el pe mine ca sa ma potoleasca
Moniland bine ai revenit din concediu.
Eu sper ca plecarea in austria sa fie ca un concediu.
Sper sa ne relaxam
Pupici
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
karinuta spune:
multumesc mult de tot Arina pentru precizari.Imi sunt de un real folos.As vrea sa te intreb cum ai cumparat medicamentele fara reteta? Sau iti trimit ei prin e-mail? Eu am inteles ca ei iti recomanda sa le cumperi din Ungaria , dar cei din Ungaria nu-ti dau nimic fara reteta.Bafta tuturor!
cristal1995 spune:
Arina: Karinuta are dreptate, si mie mi-au spus la fel la protocolu lung: inhibare din ziua 21 si stimularea incepand din a doua zi a CM-ului urmator!!! NU din a noua! Eu zic sa iei legatura cu ei sa mai intrebi o data!
Moni: bine ai revenit cu forte proaspete.
Elena: bafta la consultatie.
Kittoooooo: pe unde umbli? Ti-a venit tratamentul?
Va pupic pe toate...
Aly-"Inca mai sper..."
Arina21 spune:
Cristal, eu din mesajul Karinei am intels ca ea a facut in Ungaria stimulare din ziua 2 si intreba cum decurg lucrurile la Wunschbaby. Inca nu are protocolul dat de cei de la Viena, am inteles bine Karina?? Eu i-am spus schema mea de tratament, de intrebat nu ii mai intreb nimic pentru ca e foarte clar. Poate sunt mai multe tipuri de scheme, pentru ca eu de exemplu cand am facut la Sibiu am inceput stimularea in z5. Deci probabil ca e personalizat.
Moniland, eu iti doresc sa intri la categoria 'minuni'. Stii ca a mai fost o fata pe forum care avea sotul cu probleme si a ramas inainte de a incepe Fiv, deci orice e posibil.
Elenada, deci a inceput tratamentul. Cu dreptul, bineinteles
Eu nu imi gasesc cazare la apartamente. V-am zis vineri ca i-am scris tipului la care am stat data trecuta cu siguranta ca o sa fie liber apart in octombrie. Mi-a scris ca nu e liber decat de pe 22 iar mie imi trebuie de pe 18 oct. Mi-am zis lasa, ca e Viena mare, gasesc altele. Asa ca m-am pus pe cautat, am mai scris la vreo 7 apart, 3 mi-au raspuns ca sunt ocupate!!!! Sper sa gasesc ceva decent pana la urma. Nu-mi imaginam ca in octombrie o sa fie full. Asa ca fetelor, faceti-va rezervare din timp, cel putin la apartamente.
O seara buna,
Arina
pisic77 spune:
Buna fetelor
Am lipsit cateva zile si uite ca va gasesc aproape de ultima suta de metri.
Arina, Elanada, multa bafta sa fie si sa va aduceti austriecii acasa.
Hepilica????? Mai stiti ceva de ea?
Moniland, bine ai revenit din concediu, cu forte proaspete si iti doresc o consultatie cu vesti bune si un weekend de shoping minunat
Cristal,
Magduta, unde esti?
Fetelor, eu nu stiu cand e mai bine sa imi fac prima programare. Imediat dupa ce imi trece CM sau cam pe la jumatatea CM? Am trimis un mail la Ana Fischelmaier, dar nu am primit nici un raspuns si nu stiu pentru cand sa cer programarea.
Stiti voi ceva? Pentru cand ar fi mai bine sa ma programez?
Cristal, revin cu o intrebare. Tu te-ai programat la Prof sau te-au repartizat ei la el? Am inteles ca el ia cazurile mai dificile, dar vroiam sa stiu daca tu te-ai programat la el sau asa te-au repartizat de la clinica.
Va pup fetelor si va doresc mult succes. Abia astept sa-mi zica si mie cand sa merg
sunshine4ever spune:
Ce at-i avansat cu scrisul fetelor.....Imi cer scuz enu am intrat ca eram foarte aglomerata, dar recuperez.
Moniland ma bucur ca a fost bien in concediu si ca v-ati relaxat. Mult succes pe vineri
Arina, Elenada, Cristal tin pumnii sa fie cu ochisori Doamne ajuta
Pisic77 cum am scris al inceput am fost ocupata si cu lucru si pe acasa, ca abia mi-am deschis calculatorul sa ma uit la mesajele de faculta. Ma bucur ca esti bine , si deja te gindesti al programare. Parerea mea e mai bien sa iti alegi cam pe mijloc, poate mai nimeresti sa fi si la ovulatie si asa vede si partea asta. Si asa cind va uram urmatorul cm deja vei putea incepe stimularea.
pe toate
in asteptarea unui ingeras