FIV in Austria cap ( 5)-Germania cap (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

Buna fetelor.
Se pare ca ma alatur voua pentru FIV. Sunt la prima FIV...nu vreau sa stau mult printre voi..cu toate ca sperante am putine(dupa 3 IA) dar,,, astept sa ma imbarbatati voi, care va luptati aici.
De ce Austria ? Oare puteti sa-mi spuneti pe scurt de ce ati ales Austria...mi se pare ca e un pas fff mare strainatatea, nu mai zic de bani.Ce sa zic , ironia soartei, ai bani dar n-ai ce face cu ei...adica nu poti cumpara chiar tot ce vrei au ei.
Va rog fetelor sa ma convingeti, intr-un fel...sunt f confuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bine ai venit.
De ce austia. Cred ca fiecare dintre noi iti poate spune multe motive.
Eu am ales pt ca au metode mai avansate de fiv in cazul sterilitatii masculine asta fiind la noi cauza pt care se face fiv.
Dupa consultatia la ei as mai spune ca sunt foarte bine pregatiti atenti cu pacientii ceea ce in Romania mai rar. Pt ei Fiv- ul nu e sursa sigura de imbogatire asa cum este in romania. Ei chiar vor sa ajute familiile care nu pot avea copii.
Dupa un fiv facut in Romania eu cred ca o alegere mai buna nu puteam sa fac.
iti doresc multa bafta sa ramai repede graviduta si nu fi dezamagiat ca nu ai reusit cu IA multi doctori sunt de parere ca sunt apa de ploaie si ca sansele de reusita sunt mult mai mici decat la fiv.
Asa ca fii optimista.
Arina ma bucur ca ai rezolvat cu medicamentele.
Au venit uratii la tine ca la mine nu deocamdata. sunt in ziua 29 pana la 36 mai e.
Pup

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Blondy, raspunsul meu la intrebarea ta e simplu: experienta. In afara au mai multa experinta si in cazul FIV conteaza foarte mult. Eu am facut FIV la Polisano Sibiu, clinica privata, curat, civilizat, ei colaboreaza chiar cu austrieci, cu Dr. Strohmer. DAr la mine medicul roman, din lipsa de experinta, a dat chix, ca sa ma exprim plastic, la ET. Celor din Austria cand le-am spus ce s-a intamplat, imediat m-au 'cautat' si au aflat cauza (speram ca asta sa fi fost singura). Acum stii si tu, si in Romania sunt reusite si in Austria esecuri, cum ne-o fi norocul, dar parerea mea e ca experienta joaca un rol important in toate domeniile, nu numai in FIV. ASa ca Bafta sa faci alegerea cu noroc pentru tine! Iar despre IA, cand am auzit ca sunt 5% sanse de reusita am zis 'Thanks, but no thanks!'. Ma gandesc numai la timpul pierdut, si nervi si bani.

Elenada, z1 la mine. Mie imi vine la 28, rar se deregleaza. Acum m-am linistit ca am gasit medicamentul. Am facut si rezervarea la aparatamentul in care o sa stam, ce sa mai, sunt pregatita 100%! Am vorbit cu cineva despre compensarea Gonalului si cica s-ar compensa. Acum sa vedem cum reusim, ti-am zis ca am niste relatii in sistem. Daca reusesc, va zic si voua cum!

Moniland, Meluzica, voi ce mai faceti?

Weekend placut fetelor, cu mult soare si relaxare!
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

Fetelor, va multumesc din suflet !
Si eu sper sa raman cat mai putin pe forum...dar din pacate au trecut deja 4 ani de discutii.
Eu va doresc multa sanatate , multa forta sa continuati luptele voastre pentru a va atinge telul, acela de a tine in brate faptura magica care va sterge toate lacrimile, si nu in ultimul rand noroc si speranta !!!
Va pup pe toate si mai vorbim...cat mai repede posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinuta spune:

buna fetelor!azi am vorbit cu dr.A Fischelmeier.A zis ca-mi va da o schema de tratament , probabil long protocol.Eu am facut 3 IA si 1 FIV in Ungaria, iar la monitorizari trebuia imi faceau si analize de sange(E, LTH etc.)Intrebarea mea este cum se procedeaza cu cei de la Wunshbaby pentru ca ecografia intravaginala se face si la noi , dar analizele sunt gata in 2-3 zile? ori in Ungaria se hotara continuarea sau modificarea tratamentului in functie de rezultatul analizelor de sange (care erau gata in 3 ore).Voi cum ati reusit?

Mergi la inceput

fetele care au fost la Wunschbaby ,cuma ati comunicat pe perioada tratamentului ? prin fax , tel.sau e-mail? Imi este frica sa nu incep tratamentul si sa nu pot comunica cu ei, daca nu citeste e-mail-ul dr.Ana ?Mi se pare f.complicat si riscant.Eu am facut in ultimul an 7 stimulari si n-as vrea sa dau gres.

Mergi la inceput

Karinuta eu am comunicat prin mail pana acum. In momentul cand imi vine CM o sun pe d-na doctor si ii zic ca mi-a venit si imi va spune ce urmeaza. Deci prin telefon se comunica. Mie alte analize nu mi-au mai cerut
pt ca analizele mele hormonale erau facute in luna septembrie si a zis ca pana la sfarsitul lui octombrie nu au cum sa fie modificari majore. In romania nu trebuie sa fac decat o singura ecografie in ziua 7 de stimulare. Dupa ecografie o sun ii zic ce dimensiuni au foliculii mei si cati sunt si in functie de asta imi zice cand sa ma prezint la clinica.
Eu zic ca e simplu. eu am protocolul scurt.
Arina il are pe cel lung. Poate cand intra iti povesteste cum procedeaza ea.

Eu zic ca e ok asa.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

A si inca ceva in Bucuresti sunt laboratoare care au pachete de monitorizare care includ monitorizare ecografica si analize de sange.
cauta si la tine. Ma gandesc ca si in Oradea ar trebui sa fie un laborator care sa faca asta.
Multa bafta iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Salutare fetelor,
Karinuta, eu am inteles ca tu ai fost deja la prima consultatie la ei, nu? Nu ati vorbit de niciun protocol atunci?
Eu deocamdata comunic foarte bine cu ei. Am trimis de 3 ori email si mi-au raspuns in cateva ore. Ai grija sa pui titlu sugestiv la 'subiect' si insista pana iti raspund. Eu nu a trebuit sa insist decat prima oara pentru ca era Ana F. plecata la un congres si mi-a zis chiar ea sa insist sau sa dau direct telefon.
Asa...deci...la mine se procedeaza in felul urmator: am inceput inhibarea in z21 si mi-a zis ca in z9 a urmatorului CM sa ma duc la eco si sa fac E2 si FSH (parca) si sa le comunic rezultatele. In functie de rezultate, incep sau nu stimularea. Daca incep stimularea (nici nu ma gandesc altfel!!!), ma duc in z8 de stimulare la ei si stau pana la ET. Mie mi se pare simplu si la obiect.
Imi pare rau ca a trebuit sa faci atatea stimulari. Stai linistita, ca nu te lasa balta cei de acolo. Mai ales ca banuiesc ca le-ai povestit totul cand ai fost acolo. Daca ti se pare ca nu raspund destul de rapid la email, da-le telefon. Nu te panica, relax
Elenada, ai vazut rosu?? Sper sa da si sa incepi cat mai repede.
Blondi,sa ne tii la curent cu alegerea facuta. Bafta!

Va doresc o seara buna
Arina

Mergi la inceput

multumesc Arina pt sfaturi, sunt f. stresata.Sper sa fie bine de data asta si sa incep si eu stimularea din lun aurmatoare.In Ungaria unde am facut eu FIV, stimularea incepea din ziua a II-a in functie de rezultatele analizelor hormonale facute in aceasi zi la ei.In Austria stimularea se incepe mai tarziu?Parca ai scris de ziua a 9-a.
Noapte buna.

Mergi la inceput