FIV in Austria cap ( 5)-Germania cap (4)
Raspunsuri - Pagina 17
elenada spune:
Arina cica nu e neaparat nevoie sa faci anestezie. Cica e in functie de cati foliculi ai. Kitta de exemplu nu a facut anestezie pt ca a avut 3 foliculi. Mie in Romania imi zicea anestezistul ca poate sa imi faca o anestezie usoara astfel incat sa nu ma adoarma ci sa raman constienta.
Nu cred ca e cazul sa te stresezi. Sigur au mai buni anestezisti in austria decat in Romania.
Bq ma bucur ca esti bine si ca bebe e bine.
Te urmam si noi imediat. Eu astept sa imi vina ca sa incep AC.
Ma dor sanii ingrozitor asa ca trag speranta ca imi vine la 28 de zile si ca nu o sa intarzie.
Mai vedem maine daca e asa sau nu.
Pup dulce toate fetele si bafta multa
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Arina21 spune:
Elenada, deci ne vine ciclul in aceeasi zi?? Poate nu ne mai vine...Ce tare ar fi!!! E, vrabia malai viseaza!
Am uitat sa-ti zic ca la intalnirea cu Ana F., ne-a declarat foarte placut surprinsa de cat de bine vorbesc romanii, engleza. Si ne-a zis ca ei s-au gandit serios sa deschida o clinica in Romania!! Le-am urat succes!
Arina
Arina21 spune:
Referitor la anestezie, mie mi-a facut generala la Polisano. M-am simtit rau dupa pentru ca ma stressasem si stresasem si fierea. Dar am vomitat o data si am fost fresh dupa. Deci rau nu pot sa-ti zic ca mi-a fost, dar nu-mi place ideea de a fi inconstienta!!! O sa-i intreb daca se poate si cu anestezie usoara, poate-i pacalesc
Arina
bombonique spune:
Nu te mai plange de sani!
Nu stii inca ce te asteapta! Nicoleta Luciu are deja concurenta!
Si eu am avut oroare de anstezie, si chiar le-am zis ca reactionez f prost. Au decis sa-mi faca totusi totala.(mi-au bagat in vena o substanta alba, laptoasa. a durat 3 sec max! si am fost adormita. Cand m-am trezit, dintr-un somn cu vise! (imi visasem pisicul) am fost fresh! Am mancat si am baut cafea! apoi shopping! sa ma destind doar!
Am facut in Ro si cu partiala si a fost groaznic. am simtit absolut tot si le tot zieam ca ma doare, iar dr ziceau ca nu se poate. stiu ca am plans tot timpul operatiei. (si nu sunt o fitoasa)
Cu totala in Ro m-am trezit si, in chiloti am bantuit prin spital, cu sotul, dr, si asistentele dupa mine. Nu ma trezisera complet!
Aveti incredere in dr din Au!
In Ro eu am avut ghinion! (cam de prea multe ori)
Va pup!
Bq 10+
Arina21 spune:
Bombonique, OK then! Ma las pe mana lor
Stii ce sunt curioasa: la ce ora ai facut punctia? Si pregnylul ti l-ai facut tu? Asta tin minte ca se face intramuscular si ma gandesc ca e greu sa ni-l facem singure.
Arina
roxy79 spune:
fetelor imi cer scuze ca dau buzna peste voi dar am si eu o intrebare ..in urma unor analize am descoperit ca mam nascut cu ovare atrofice ,menopauza precoce ati putea sa ma ajutati sa aflu daca mai sunt fete cu aceste probleme va rog din suflet .....si daca da mar interesa daca au reusit sa aibe copii si cu care proceduri
sunt disperata si nu mai stiu unde sa caut aceste raspunsuri
va multumesc din inima si doresc tuturor sa aveti beby frumosi si sanatosi...
elenada spune:
Arina mie nu mi-a fost rau dupa anestezie poate si pt ca nu am fiere am dat-o afara anul trecut. Dar cand am dat-o afara mi-a fost rau tare de la anestezie. Cand am facut la punctie nu mi-a fost rau si m-am trezit exact cand ma scoteau din sala si plangeam nu stiu nici acum exact de ce dar plangeam si eu..
Bine ar fi sa imi /ne vina ca eu una nu mai am de mult vise de a ramane natural.
Acum sa vina si incep cu pastilutete si sa imi treaca durerea de sani ca toata nopatea m-am foit de durere.
Iar durerea asta ma enerveaza ca nu e de la sarcina din pacate ca daca ar fi fost de la o sarcina nu as fi zis nimic.
dar sper ca luan viitoare sa zic ca ma dor sanii de la sarcina si sa o zic fericita lucru care vi-l doresc tuturor.
Roxy nu stiu pe nimeni cu o problema ca a ta dar cred totusi ca nu etsi singura de pe acest forum.
De ce nu incerci sa deschizi un subiect pe aceasta tema si sigur vor aparea fetele care au aceeasi problema.
Multa bafta iti doresc.
Pupici
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
roxy79 spune:
elenda multumesc ca meai raspuns eu nu stiu sa deschid acest subiect daca tu ai mai multa experienta te rog fao tu .....mear face mare mare placere sarut-mina ....
Arina21 spune:
Roxy, hai ca-ti raspund eu pana intra Elenada.
E f usor sa deschizi un subiect nou: Apesi pe 'Subiect nou', scrii titlul sugestiv la campul 'Subiect', introduci textul dorit iar cand ai terminat dai click pe 'Creaza subiect nou'. GATA!
Sanatate multa iti doresc!
Arina