Rahova sau apropiere (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

monica, noi zilele astea ne-am distrat punanc calorifere, astazi cred ca ne distram sa schimbam chiuveta din bucatarie ca cea veche nu ne-a mai placut , zilele aste ne distram cu aerul cond. (asteptam sa ne sune cei de la firma sa vina sa-l monteze), iar in we. cred ca ne mai distram cu niste reparati in locurile in care au ramas gauri in tavan cand am dat jos galeriile de la toata casa (am inlocuit perdelele cu draperii verticale ) si vrem sa dam cu lavabil tot holul. Cam cu asta ne distram saptamana asta .
Acum il astept pe sotz sa vina de la servici ca sa mergem sa ne recuperam una bucata copil care este la bunici de sambata .Offf, ce ma-s fi facut oare fara ei???

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Dory,asta da distractie...sper ca nu o tineti prea mult ca o sa va plictisiti de atat fericire
eu una cand aud de ranovari si vopsit si alea-alea mi se face rau
monica deci va relaxati acum stai ca vin si la noi zilele libere...cica ziua profesorului,noroc ca poate ramane la semi...

am terminat temele,ieri am facut inca vreo 3 si azi pe ultima
a fost mai relaxat...ca nu l-am mai cicalit,i-am spus ca daca nu vrea o sa-o sun pe doamna sa-l scoata in fata clasei sa-l faca de rusine ce rea sunt!!!
oricum il cam durea capul,i-am dat nurofen si dupa ce s-a revenit a scris singur...

Vicky,poate ca e bine si la semi de la scoala,dar daca lui ii merge mai bine acolo cred ca nu se merita
o sa vedeti voi ...ca aici e vorba de daca si cu parca!
sanatate multa lui Dani

va pup pe toate,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Vio, nu avem incotro, trebuiesc facut si astea, poate la anul nu o sa mai avem nimic de renovat sau de schimbat. scolaru, sa-i treaca durerea de cap.
In seara asta a venit fratele meu si mi-a adus fata acasa, am mai stat putin cu ea pe afara si pe la cumparaturi sa mai luam una, alta.Cand am venit acasa, ia-m facut o mamaliguta cu branza si smantana, branza si unt iar dupa ce a mancat a vomat , o fi mancat prea mult si i so fi aplecat, ca nu-mi dau seama de la ce ar putea sa fie, mama mi-a spus ca inainte sa o aduca acasa mancase o felie de parizer si un iaurt activia (eu nu ia-m dat niciodata activia), oare ar putea fi de la el???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Dory, imi pare rau ca a vomat mititica...poate de la parizer...activia nu cred sa aibe ceva...nu-i mai da parizer ca e facut din tot felul de ciudatenii...
eu recunosc si mie imi place si mananc desi stiu ca-i asa de nenorocit... dar astora mici(cel putin ruxandra nu l-a gustat niciodata) alex a vrut si el cand eram acasa...recunosc iar...eu sunt de vina pe mine m-a vazut si a vrut si el
mi-a spus cineva ca e facut din prafuri aestecat cu apa...vin prafurile la saci se amesteca cu apa si se pun in suluri
sanatate multa
cat despre distractie...ce sa mai zic...spor la treburi

vio ma bucur ca ati terminat cu temele...
bey si eu ii mia zic lui alex ca-i spunlui d-na...cand ma supara asa ca te inteleg

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Monica, eu ia-m mai dat parizer ocazional Alexei, si nu a patit nimic, in seara asta mama ia dat, nu stiu ce fel de parizer o fi fost, eu de cate ori ia-m dat parizer din piept de pui taranesc(cel putin asa e denumirea lui, nu stiu cat piept de pui o avea, sau vb. ta cate prafuri...)Vad ca nu a mai avut nimic de atunci, sper sa nu fie altceva si sa fi fost ceva trecator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ma bucur ca este bine...

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Am intrat doar sa va salut si sa va de la distanta, m-am "virusat", ma ustura gatul de nu mai pot, ma dor ochii si toate cele, imi simt capul cat o banita.
Aveti grija de voi.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna dimineata
VICKY cred ca ai luat de la mine..
DORY nici eu sa nu aud de renovari si zugraveli ca mi se face rau...
VIO cum merge scoala??(de soferi) nu imi imprumuti si mie profesorul tau?
MONICA lasa ca mai e putin si la voi si va vedeti bunicii
LEXI mariuca ce mai face?
noi am fost la teatru la alba ca zapada,i-a placut fff mult piciului meu ,pe urma ne-am oprit la MC si ne-a plimbat prin oras de ne-am "omorat" picioarele
de ALINUTZZA nu stiti nimic,ce-o fi facut cu mustul ala,cu vinul?
cred ca se ascunde sa nu dea..
va pupic pe toate si va doresc o zi buna

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

LA MULTI ANI ALE DE AISSA!!! Sa fii sanatoasa si norocoasa si sa ai o viata plina de bucurii si realizari!

Vicky, multa sanatate!
Mirela, Mariuca e bine, acum e la gradi cu taica-sau, la "scoala parintilor", e un feld e grupa unde copiii pot veni cu un parinte, stau cateva ore acolo, mananca, se joaca impreuna... Din pacate e doar o data pe saptamana.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

ALE! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200525+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput