Buna ziua,
Am doi copii minori, din care unul sub 2 ani. Ne-am mutat in alta localitate, dupa ce am depus dosarele pentru alocatia de stat pentru cei 2 copii si indemnizatie. Am cerut transferul dosarelor de la Bucuresti, unde s-au nascut copiii si unde au foste depuse dosarele. A durat 3 luni transferul dosarelor. Dupa ce au sosit, am primit o instiintare de la Directia Muncii si Protectiei Sociale pentru a merge la Serviciul de Alocatii din cadrul primariei si a intocmi alte dosare pentru alocatia de stat. Eu, in calitate de titular al alocatiilor pentru ambii copii, mi-am facut acte de identitate pe noua adresa, dar sotul a ramas in continuare cu domiciliul in Bucuresti. Cei de la primarie imi cer o negatie de la tatal copiilor precum ca nu a depus cerere de alocatie in Bucuresti, unde are domiciliul. Ce reprezinta aceasta negatie si de unde pot sa o solicit? Depunerea actelor si ridicarea negatiei trebuie facute personal sau se poate rezolva si prin mail, fax, posta, etc.? Va rog cine s-a confruntat cu aceasta problema sa-mi raspunda. Va multumesc.
Va rog sa puneti intrebarea la topicul corepunzator.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa