Gravidute si mamici de Timisoara (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

_irina_ din pacate pentru mine nu stiu ce sa-ti raspund ca de acest privilegiu copilul meu nu a avut parte , asa ca ... dar poate celelalte mamici iti pot da un sfat . De otita si noi am avut parte cam pe la nici doua luni si tot la ambele urechi .

Mai vreau sa va zic , dragi mamici , doua lucruri :
1. nu abuzati de batista bebelusului pentru ca da-ti "din lac in put " , nasucul trebuie sa fie "umed" in interior , iar batista usuca (pentru ca ea scoate tot ce poate ) de aceea poate duce la alte complicatii . Si eu folosesc batista (si am folosit-o la greu ) dar cu moderatie .
2. urechile copilului se curata cu acele betisoare pentru copii cu finete si cu mare atentie o data pe saptamana . Nu stiti cum se face ??? nici o problema puneti medicul sa va arate ( o paranteza -- si copilul meu cand a facut otita --- tanti de la ORL a scos bucati de "ceara" din urechile copilului meu cat unghia mica --- nu zic cat ma si certat pe tema ---pe buna dreptate --- dar mie toata lumea imi spunea ca nu la urechi ceea ce era gresit )

dragele mele prietene daca considerati ca nu mai vreti sa cititi atat de multe idei de la mine puteti sa-mi spuneti fara suparare eu pot sa si tac .

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

da Mihaela ai dreptate de nurofen am vrut sa zic dar cum eram atenta si la Laurentiu si la scris nici nu stiu cum a ramas asa .Si eu i-am dat la Laurentiu nurofen , si in zi de azi ii dau cand e necesar dar eu asta doream sa subliniez ca medicul zice ce si cum si cat . Pe mine m-a invatat o tanti asistenta in spital un truc cu desfundatul canalelor --- o seringa mare ii tai partea unde vine acul in asa fel incat seringa devine un cilindru la un capat pui sfarcul si pe parte cealalta "tragi" finut de tubul (nu stiu cum il cheama ala cu care impingi injectia ) --- asa ceva ma invatau pe mine in spital , nu stiu daca mai inteles . Cam toate "astea" pentru bebei miros ingrozitor si gust la fel si culmea e ca ei adora sa le pape . Dar cum stati cu greutatea ??? daca spui ca mananca putin dar nu mananca mai des ???

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Oti cred ca de medicamente ai vrut sa-mi zici...Eu la sfatul mediului i-am dat Nurofen...inca din a doua spatamana de viata.
Acum sunt sanatos, dar bebelina mananca prea putin si Cristi prea mult.
Ma dispera astia doi!
In plus am pb cu un san...cu dreptul! Cred ca mi s-au infundat cateva canale...im vine sa mor. O sa pun comprese cu apa rece...daca nu trece ma duc la medic.

Asta mica nu papa mai mult de 50-75 ml de formula...Acum i-a luat bebelac si de la asta nu se irita ca de la Milumil, dar are un gust asa nasol...parca nu i l-as da...

Vai si amar!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Miha, ai sintetizat in aceste: "ma dispera astia doi" si "vai si amar" toate greutatile tale de mamica:):).
Eu zic sa mergi la medic cu sanii ca nu e cazul sa faci, Doamne fereste, vreo mastita......

Eu nu m-am potolit si am sunat un dr pediatru (sotia unui coleg); a zis ca sa stau foarte linistita ca nu e febra; peste 38 e febra......
Lasa ca trece si asta si va fi bine

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Oti dar cum sa ne suparam...fii serioasa! Ma bucur ca e cineva care raspunde la post-uri...

Mi-am adus aminte cu sanul ca m- lovit Cri...si de aia ma doare...nu e chestie de alaptat...ca numai intr-o parte ma doare...cand e o posibila mastita tot sanul e umflat...nu numai intr-o parte...O sa fac o mamografie...nu stiu daca e posibil acum cat alaptez, insa o sa merg la medicul de familie sapt viitoare.

Singura cu ei doi e greu...E adevarat ca Eli papa des de 7 ori pe zi si o masa noaptea si papa cate 100 de ml...Cu ce ii mai dau completari si cu piureul Milupa e ok cred...Nu stiu ce greutate are...o sa o duc la vaccin si atunci aflu...Cred ca are dublu de la nastere acum la 4 luni.Sunt panicoasa si stresata...si invidioasa pe un vecin de la 1, caruia ii face curatenie o firma...Vreau si io!

De saptamana viitoare ma duc la sport sa ma mai relaxez ca mai am un pic si o iau razna...Important e ca Eli e sanatoasa, nu are muci desi a fost un frig...20 de grade in casa...Am mai pus eu un calorifer, dar nu tot timpul...La anu bag centrala ca ma dispera astia ca dau caldura abia la jumatatea lui octombrie sau in noiembrie. Mor oamenii ca tot dau drumu` la aragaz sa se incalzeasca si se tot intampla tot felul de accidente.

Va pupam pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Oti dar cum sa ne suparam...fii serioasa! Ma bucur ca e cineva care raspunde la post-uri...

Mi-am adus aminte cu sanul ca m- lovit Cri...si de aia ma doare...nu e chestie de alaptat...ca numai intr-o parte ma doare...cand e o posibila mastita tot sanul e umflat...nu numai intr-o parte...O sa fac o mamografie...nu stiu daca e posibil acum cat alaptez, insa o sa merg la medicul de familie sapt viitoare.

Singura cu ei doi e greu...E adevarat ca Eli papa des de 7 ori pe zi si o masa noaptea si papa cate 100 de ml...Cu ce ii mai dau completari si cu piureul Milupa e ok cred...Nu stiu ce greutate are...o sa o duc la vaccin si atunci aflu...Cred ca are dublu de la nastere acum la 4 luni.Sunt panicoasa si stresata...si invidioasa pe un vecin de la 1, caruia ii face curatenie o firma...Vreau si io!

De saptamana viitoare ma duc la sport sa ma mai relaxez ca mai am un pic si o iau razna...Important e ca Eli e sanatoasa, nu are muci desi a fost un frig...20 de grade in casa...Am mai pus eu un calorifer, dar nu tot timpul...La anu bag centrala ca ma dispera astia ca dau caldura abia la jumatatea lui octombrie sau in noiembrie. Mor oamenii ca tot dau drumu` la aragaz sa se incalzeasca si se tot intampla tot felul de accidente.

Va pupam pe toti!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

miha, esti tare simpatica:)
lasa, ca esti mai bogata de 1000 de ori decat vecinul de la 1, ai 2 minuni. sa fie sanatosi!!!!!
sa mergi neaparat la medic cu sanul ca nu e de glumit; asa fortos e Cri?:)

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

salutare.. noi suntem un pic mucosi ... dar ne tratam ... altceva decat muci nu are dar e enervant noaptea la somn.Noroc ca am descoperit Olynth aromatherapy si asa am facut nni linistiti ... Dar la cati muci are .... are o energie de ma termina ... daca asa e cand e bolnav atunci ce face cand isi revine

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Fetelor noi azi am fost la dr la cintar si avem 5300 si 58 cm la 1 luna.Am vb cu dr mea ca Bebe papa mult dar ea mi-a zis sa ii dau cind ii foame si ce e cu programul asta sa pape la 4 ore ca doar nu suntem la armata,si neaparat sa il pun si la sin chiar daca nu se satura cu laptele meu ii dau imunitate si vitamine.Mi-a zis ca poate nu ii este gras dar cel putin are elemente nutritive.
Irina multumim de pont cu espumisan.Ca ieri dupa ce am citit am intarat pe internet sa caut despre el si dupaceea am fost la farmacie si l-am cumparat.Azinoapte a fost Serban pe care eu l-am stiut.Nu le trece de tot dar macar le amelioreaza.MULTUMIM!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

of, noi ne luptam cu coliceii, azi noapte am fost de groaza. M-am dus sa fac baie si de 3 ori am iesit ca plangea bebe si tata statea cu ea in brate fara nici un efect. Pana la urma a amortit cat sa fac si eu un dus rapid si dupa aia de la 12 la 2 ne-am chinuit, cand papam, cand plangeam. Pe la 2 a adormit instant la mine pe burtoi. Asa de fain a tacut si a adormit ca am zis ca s-a sufocat copilul, nu mai scotea nici un sunet.

Cu Espumisan-ul ce sa zic... la noi merge si nu prea. O sa iau si sab impex si bonisan. De cand cu colicile papam non stop.
Si eu stau non stop cu ea in brate.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Si noi papam mult!Dar de multe ori dupa masa surplusul il dam afara.Mai devreme am vomitat cam mult dar cred ca de la faptul ca suntem infundati la nas.Ne-am aspirat dar parca tot mai ramane ceva parca copilul meu fornaie tot timpul de undeva din gat.Si din cauza asta parca se si ineaca nu poate inghiti bine si ii vine papa inapoi.Ati avut asemenea probleme cu ai vostri???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Dyanira cand il aspiri sa pui ser fiziologic sau apa de mare in nasuc si apoi sa aspiri si daca tot mai ramane mai pune odata si aspira din nou si o sa vezi ca e super ok. PUpic sa treaca!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput