Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Multumesc fetelor,inca nu stiu ce este bebele, am fost ieri la eco dar nu sa vazut. Merg in 3 octombreie la un 4d cred si sper ca voi sti atunci.La mine trebuie sa miste pe la 1 octombrie sper sa-mi dau seama

monica 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

anamariame pe al meu barbatel la apucat plansu cand am fost la primu eco.

14+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Hmmm, Adee, abia astept!!!Ana-Maria 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Si eu merg pe 01.10 la TM pentru 4 D si de abia astept sa vada si taticul ce am facut noi doi

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

noapte buna burtiiclor si voua bb-lor.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

cred ca dormiti toate..si eu ma bag in pat acum..dar am vrut sa citesc ce ati scris inainte..
mihaela imi pare rau pt infectia urinara..dar trebuie sa bei lichide..ceai de musetel e cel mai bun..te si vindeca si e si bun si aromat chiar daca nu-l indulcesti cu nimic..
apropo de creme de corp si geluri de dus..eu folosesc de la amway..si de la inca o firma cu saruri din marea moarta..ce ar contine aceste creme de corp de pe piata si nu sunt bune si in timpul sarcinii? informatia asta nu o am..pielea o hidrateaza foarte bine..a si mai am o crema f buna pt corp cu extract de ulei de masline..am cumparat-o de la plafar..dar nu scrie la indicatii pe niciuna din creme k sa nu o folosesc ca ii face rau lu' bebica..

si eu sunt indragostita de bebitu meu..inca nu stiu al carui sex apartine..insa sunt fericita k este sanatos abia astept sa-l mai vad..eco imi fac abia peste cam 2 sapt..pana atunci..incer sa-l simt cat mai bine pe bebulica si sa-mi dau seama cum creste!

vreau si eu sa mi se vada burtica mai repede!!!{gravi}

noapte buna burtici

Cristina cu bebe mic 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetelor
am inviat si eu dupa o saptamana de raceala...dar am reusit si am scapat. va multumesc pt sfaturi . Am apucat sa citesc un picut din urma...am vazut ca multe ati racit, grija mare si sanatate multa (eu am scapat cu oscilococcinum, ceaiuri cu miere si lamaie si inhalatii pt nas infundat)

au mai aparut baietei, felicitari acuma trebe sa balansam cumva, sunt sigura ca apar si pritesele curand

si eu cred ca l-am simtit pe mini ieri, de fapt sunt sigura, m-a atentionat ca e acolo si bine mersi acum il astept cu nerabdare sa ma impunga iar ....hihihih

io ma stradui acuma sa mai citesc din urma sa vad ce ati mai scris ca am capitole intregi de recuperat
pupicii multi

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

neatza burtici! plici ma bucur ca ti-ai revenit,sanatate multa in continuare.Mai un pic si puiutii nostri asi vor face simtita prezenta tot mai des

monica 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

va invit la CAPITOL NOU

Maria 16+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput