Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Hai mai ca veneam si eu sa ma bucur de prima fetita . Cat despre mancare m-ati terminat. Abia m-am ridicat de la masa si m-as duce iar.

Petra felicitari pentru baietel.

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

eu deja am facut clatitele.

am copt 3 le-am papat,dupa care am oprit aragazul si acum m-am bagat iar in pat.(le coc pe restul mai tarziu)
is singurica, si nu-mi place sa bantui singura prin casa, mai bine la patuc.

dyana, poate ai si tu noroc sa-l vezi la 12 sapt.
nici eu nu m-am asteptat sa-mi zica asa devreme.
eu stateam cu sufletul la gura sa vad daca e viu, si dr. ma intreba daca vreau sa stiu sexul.

iti tinem pumnii sa afli si tu, da pana la urma sexul nu conteaza prea mult, imp e sa fie bb sanatos.

cand merg si eu pe 3 octsa-mi faca cerclaj, poate-l vad si eu pe bb al meu mai vioi.
la 12 sapt. m-a pus dr. sa stau pe toate partile poate poate s-o trezi ca tb sa-i masoare ceva si bb dormea dus...
l-am trezit pana la urma, dar somnoros rau.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Mi-ati facut pofta cu mancarurile Eu mi-am facut azi spanac, ca sa crestem mari , dar acuma mi-ati facut pofta cu ceva dulce, cred ca merg sa fac o prajitura cu mere. Sa imi fac curaj acuma, sa ma ridic din pat, ca ma luat o lene mareeee

14+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna dimineata tuturor burticilor!
E sambata si ca de obicei imi beau cafeaua la calculator, asa ca m-am gandit sa intru sa va salut.
Sunt un pic nelinistita, dar si multumita ca de ieri si pana acum n-am avut greturi; sper ca totul e bine, sunt in sapt.a 11-a.
A propos de alimente, ce stiti despre salata de icre, de care am o pofta imensa, oare e safe de consumat in cantitate moderata pe durata sarcinii? eu mi-o prepar singura in casa, insa ma gandeam la icre, cica tre'sa fie pasteurizate, dar pe ambalaj nu exista informatia asta...mai bine ma abtin in rest peste proaspat consum cam trei portii saptamanal, din soiurile considerate safe aici, adica wild caught.
Capsulele de omega 3-6-9 sunt o alternativa foarte buna, dar ce te faci cu proteinele, de care e atata nevoie?
In rest, cum va mai simtiti? saptamana viitoare marti ii aud si eu inimioara bebelului si aflu primele informatii.
Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana excelent!
Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Pana acum n-am prea gatit nimic in afara de supe drese cu ou si smantana, din cauza greturilor, dar azi m-a apucat zelul si voi face niste salate, humus, orientala, salata de fasole, iar ca fel principal, snitel vienez cu varza rosie calita si cartofi prajiti
Ca desert- mai mult pentru copil,sot si socru, ca eu nu ma dau in vant dupa dulciuri- cornulete cu gem de caise si zmeura.
Am fugit la treaba!

Mergi la inceput

neata mona.

am mancat si eu ieri icre.avea o colega la pachet si am mancat si eu o felie. nu cred ca e bai asa de pofta o felie doua acolo(zic si eu).si erau cumparate adica din alea nesanatoase dar f gustoase.
mi-a ajuns o felie.

referitor la proteine....
eu una n-am mai mancat carne de pe la 6 sapt.
nici peste nu pot sa mananc.
si inainte mancam carne cu carne. acum sa n-o vad.
proteine doar din lactate, oua fierte, ceva legume.

is cconstienta ca nu-i dau lu bb ceare nevoie, dar chiar nu pot sa mananc.
ciorbita mai mult zeama e preferata mea, si cat mai acra sa fie.

noroc cu vitaminele.

mitzica13+

Mergi la inceput

mona da harnica esti si tu...petra la fel...adevarate gospodine.
numai eu stau closca in pat, sa nu racesc outul

mitzica13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Daca tot ati vorbit de mancaruri si eu am facut astazi ciocolata de casa.Mihaela si la mine la 12 saptamani cand am fost la eco bebele meu era mai somnoros nu prea avea chef de miscari dar acum la 16 a fost tare scump si activ Fetele pt cele care veti merge saptamana viitoare la eco va tinem pumnii poate veti afla voi ce aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Fetele cum va faceti samnatura ca eu nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetele care inca aveti greata si nu puteti manca din toate grupele de alimente, am citit ca e foarte important sa luati acid folic si sa va hidratati bine in perioada asta, bebe reuseste sa isi ia tot ce are nevoie din organismul mamei, chiar daca nu reusiti sa mancati suficient.Buun, si acum mi-ati facut si mie pofta de icre (eu sunt o "norocoasa" care poate manca orice) Ana-Maria 9+

Mergi la inceput