Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 21
PetraTudor spune:
Aris '
Ai scris un mesaj foarte frumos la pagina 8, intr-adevar toate avem multe ingrijorari dar haideti sa nu uitam sa ne bucuram de aceasta minune care este sarcina!
Desi am vesti inca de luni, nu am mai avut timp sa va citesc, acum am recupoerat (partial) si as vrea sa le imbratisez pe fetele care au trecut prin clipe grele (Baby09 si Simina) si sa le urez tot binele din lume: Simina, gandeste-te la nunta si bebelusul va veni sa va completeze bucuria de a va avea unul pe celalalt, Baby, asa cum spunea cineva, bine ca ai scapat de chiuretaj (eu am facut...), asta inseamna ca poti ramane insarcinata cat de curand. Veti vedea ca totul va fi bine. 
De asemenea, bun-venit noilor gravidute, Diana am retinut, nu mai stiu daca mai era si alta fata...![]()
Vesti: se pare ca se mai adauga un baietel la aceasta odisee!
Multe imbratisari!
14+
elilov3 spune:
petratudor felicitari
sa fie sanatos si voinic si sa va vedeti cu bine la termen 

32+
Dimitrie
PetraTudor spune:
Elilov, felicitari si tie, tocmai ajunsesem la mesajul tau in care ne spuneai de frumusetea de 1,700 din burtica ta!
Bravo
si cred ca vorbesc in numele tuturor fetelor cand spun ca abia asteptam sa ajungem si noi in saptamana a 31-a, atat de aproape de momentul in care ne vom strange bebelusii in brate! Abia astept Sarbatorile de Paste!!! 
madymar spune:
salut burtici
felicitari PetraTudor sa-ti traiasca flacaul,sa fie sanatos, se pare ca e odiseea baieteilor deocamdata
va rog nu mai pomeniti de mancare ca sunt la servici
si mi-e pofta de ce spuneti voi aici
16+
PetraTudor spune:
Buna Madymar, dar de ce lucrezi si sambata?
Da, se pare ca este o odisee a baieteilor, desi eu credeam ca voi sparge gheata si voi anunta o fetita ![]()
Oricum, ma gandesc ca sunt sanse mici sa imi spuna la o ecografier ulterioara ca e fetita, invers as intelege, dar daca deja s-a vazut ceva...
Pana una alta, suntem
14+ cu

dyana27 spune:
salut burtici. sa aveti un we minunat!!!
eu am adormit aseara pe la 8 jumate, si cum sotiorul meu n-a vrut sa-l deranjeze pe bebe (asa a zis dimineata) m-a lasat sa dorm. deci, azi la ora 6 eram in picioare injuram de mama focului ca e sambata si eu nu pot sa dorm. am fost vrednicuti, am facut piata- greu m-au tinut nervii la 8.30 in piata super aglomerata
.
petra multumesc pentru primire
.
mai fetelor voi aveti pielea uscata??? ca eu am disperat. toata viata nu am avut nevoie de crema, toata lumea zicea ca am piele de bebelus
, dar de cand am ramas gravida e teroare- ma cojesc ca o iguana in naparlire
. voi ce cremite folositi? aveti incredere ca sunt naturale??? am stat juma' de ora la farmacie citind pe cremele de la mustela, gama de gravide, dar nu stiu ce sa fac. in plus ca mi s-a uscat si fata si-mi naparleste nasul![]()
![]()
![]()
oare crema de galbenele ar fi mai indicata????
pupi multi
diana
11+
emilia2008 spune:
Petra felicitari pentru baietel 

simulti pupici
eu recunosc intotdeauna mi-am dorit un baiat dar acum de cind sunt insarcinata si ma gandesc ce este asa parca mi-ar parea rau daca e baietel si nu fetita si invers,
offf vom vedea ..............sunt foarte curioasa sa aflu mai repede cu atat mai mult cu cat toata saptamana am avut vise in care aveam o fetita 
azi noapte chiar am visat ca am nascut-o si nu mi-o aratau la spital mai repede 
madymar spune:
PetraTudor eu lucrez in fiecare samb pana la ora 13 ca asa de destepti sunt sefii mei,abia astept sa stau acasa, oricum dupa aia nu vreau sa ma mai intorc aici
dyana stiu ca cremele mustela pt gravide sunt bune, eu folosesc ulei pt bebite si din cand in cand ulei de masline si cu amandoua pielea e foarte fina si catifelata
16+
emilia2008 spune:
dyana si eu ma confrunt cu aceasta problema inca din sapt 4-5. am renuntat complet sa mai folosesc geluri de dus obisnuite gen dove, nivea, etc oricum cele din gama prod cosmetice. pentru inceput am incercat gelul de la eucerin, aspectul de piele uscata a disparut imedit. intre timp am fost si la dermatolog ptr o alta problema si cu aceasta ocazie l-am intrebat si de pielea uscata ce prod sa folosesc, mi-a recomandat mai multe oricum toate se gasesc in farmacii si sunt dermatocosmetice, retin acum doar un gel de dus de la avene pe care l-a laudat tare mult .............. in sfarsit eu am fost in farmacie si mi-am cumparat de la o gama dedicata noua 
un tratament gel crema de curatr de la DR Fisher de care sunt fff multumita, pe care ti-l recomand