Soacrele...reloaded!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

- pentru Ariel7000: soacra mea nu intra sigur pe forum, cel mult joaca zuma
- Hai, tu chiar te ai dus " despuiata" la botez?

Soacra- mea se mira la mine in fiecare dimineata cand merg la serv. Ea zice ca am un amant. Io zic ca am mai multi ca pot
Si uite asa incepe ziua la noi!!!

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grodear

- pentru Ariel7000: soacra mea nu intra sigur pe forum, cel mult joaca zuma
- Hai, tu chiar te ai dus " despuiata" la botez?

Soacra- mea se mira la mine in fiecare dimineata cand merg la serv. Ea zice ca am un amant. Io zic ca am mai multi ca pot
Si uite asa incepe ziua la noi!!!

1.pai m-am dus si "despuiata" si "impuiata"...
2.spune-i ca daca e cuminte ii faci cadou si ei unul...:) asa ca e interesul ei sa-si tina gura!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

CA saio coc si eu,atunci cand trebuia sa mergem la coafor am intrebato asa la bascalie daca vine si ea.mi-a zis ca o vb vecinele ca "ia uite coana maria se vopseste si ea acum ca e soacra mare!"raspuns naspa oricum.pe urma ma intrebat daca mama mea se duce iar eu mai smechera ce am devenit i-am raspuns!

MAMA MEA NU SE DUCE CA E FRUMOASA SI ASA"!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Off topic: Vezi ca asta e subienct de In unul sau in 2...mergem mai departe. Eu acolo l-am vazut de citeva rinduri. Nu m-as mira sa ti-l mute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Aseara am crezut ca o bat...
Ei se muta la casa cat de curand....si la apartament sufrageria e "camera buna"...Mobila din camera noastra le-o dam lor si noi ramanem fara deocamdata.Eu am zis ca-mi pun hainele in cutii si le fac stiva e undeva..si asa sunt putine care e mai pot lua acum...
Cand ma uit asrea in dulapurile din sufragerie sa mor nu alta...toate pline cu ziare vechi, pubgi de cadouri goale, bucati de sarme...si eu sa stau cu hainele in cutii...
Daca nu se muta la 1 oct cum a promis..sigur o "mut " eu...

Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Normal ca au bucati de sarma si ziare vechi in dulapuri. Nu stii ca toate babele strang tot felul de chestii?
Sa vezi la soacra- mea ce e! Are analizele sotului de acum 42 de ani!!!
Mai ceva ca la Arhivele Statului!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Va zic si eu ceva despre soacra mea, dar o sa va rog sa scuzati limbajul "obscen". Eram nasi la botez, in drum spre biserica, iar socrella a mers cu noi in masina, ea ocupand locul din spate, iar eu pe cel din drepta soferului. De obicei, imi place sa-mi odihnesc mana stanga pe cotiera, si cum stateam eu asa, mai atingeam din cand in cand schimbatorul de viteze...Dansa, a vazut miscarea mea, si mi-a spus: Ai grija, sa nu incurci "maciuca"!!!!!...si apoi radea ca proasta, mandra ca stie sa fie "de gasca"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Mai fetelor, mai cum stiti voi sa mergeti la sufletul omului!
Azi vroiam sa ma plang de soacra, dar NU merita un subiect al ei.

Numa de azi de dimineata in mai putin de-o ora, ca a adus-o sotul sa supravegheze femeia la curatenie, si a stat cu noi la micul dejun!
- i-a adus lu' fisu o prajitura pe care el n-a mancat-o si a zis ea sa i-o pastrez la congelator. Azi ii zic: vedeti sa va luati prajitura.
La care ea: vezi care e diferenta intre o mama si sotie? O mama i-ar fi adus aminte sa manace prajitura!
Acu, soacra-mea gateste absolut infect, prajitura e ceva maron cam suspect, sta de vre-o 3 saptamani in frigider, si tot ea ne impuie capul ca zaharul e cancerigen!

- i-a luat de ziua lui o begonie, total nepotrivit din punctul meu de vedere pt un cadou de barbat, da i-a spus unde sa o puna, respectiv in birou pe masa pe care lucreaza, unde sunt zeci de dosare, calculator, si evident nu e loc pt o planta.
Sotul a lasat-o vre-o 2 zile in hol, pana cand am pus-o eu pe raftul cu flori, culmea era chiar frumoasa planta, doar ca s-a uscat.
Si soacra si-a luat si ea o planta identica, sa-mi arate ea mie cat o sa reziste a ei!
Culmea e ca nu ma intereseaza!

Si e inebunita cu sfaturile culinare. Si ca o stiu cam ciudata de dimineata am facut sandwich-uri vegetariene: adica cu legume la gratar si cascaval deasupra bagate la cuptor. Au iesit super, nu ca ma laud!
Zice ca nu manaca ca ia medicamente. Da porma vede tava cu sandwichuri si se apuca sa indese in gura! Si la un moment dat, ca luase viteza cam mare: auzi baiatul meu, nu vrei sa-ti las si tie?
Scuze? Cum sa-i lase ea din mancarea mea??????
Si, in caz ca nu stiati: dovlecelul nu se pune la gratar cu coaja, cascavalul era dulce, salata nesarata... dar sa vedeti cum a lins tot! Inclusiv o farfurie cu legume la gratar care ma gandeam sa le tin pt diseara.
Si stiti ce ne spune? Ea nu are niciodata pofta de mancareeeeee!

Asa ca ma plecat de-acasa cu tensiunea crescuta!
Da peste ceva vreme o sa vad si aprtea amuzanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

in varä a venit in vizitä la noi soacra.toate bune si frumoase pänä nu-si mai gäseate dintii.si nu ar fi fost o problemä dar trebuia sä mergem in vizitä la cumnatii ei,si färä dinti.....asa cä incepe faza,,unde i-ai pus?,, in baie pe dulap pe o pungä.dulapul e o comodä inaltä cu 3 sertare cam la vre-un metru si ceva.,,poate i-a luat copila,,copila mea la vremea aia de 1 an si 10 luni.,,päi ce sä facä copila cu ei?si copila nu ajunge pe dulap,,sigur i-a luat copila i-a aruncat in wc si a tras apa,,.la asta concluzie a ajuns soacra.ii zic femeii sä-si caute dintii cä nu avea cum copila sä facä asa o manevrä.ii mai zic sä-i caute sub pat,cä la ce nervi imi produsese...si ghititi unde erau dintii??sub pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui trischa

in varä a venit in vizitä la noi soacra.toate bune si frumoase pänä nu-si mai gäseate dintii.si nu ar fi fost o problemä dar trebuia sä mergem in vizitä la cumnatii ei,si färä dinti.....asa cä incepe faza,,unde i-ai pus?,, in baie pe dulap pe o pungä.dulapul e o comodä inaltä cu 3 sertare cam la vre-un metru si ceva.,,poate i-a luat copila,,copila mea la vremea aia de 1 an si 10 luni.,,päi ce sä facä copila cu ei?si copila nu ajunge pe dulap,,sigur i-a luat copila i-a aruncat in wc si a tras apa,,.la asta concluzie a ajuns soacra.ii zic femeii sä-si caute dintii cä nu avea cum copila sä facä asa o manevrä.ii mai zic sä-i caute sub pat,cä la ce nervi imi produsese...si ghititi unde erau dintii??sub pat.

Mergi la inceput