Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (190)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Maia de mami Missy
Tudor Constantin de mami urmychance
Nathan de mami Taby

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

noi am avut o noapte cam agitata, ne chinuie niste maselute care nu mai ies, se trezeste tipand si nu mai reusesc sa o adorm decat cu bibe , adica nici nu stiu sigur daca se trezeste de foame sau de la masele, ca papa cam mult lapte noaptea, dar nici ziua nu face figuri la papa, rade tot , pana acum ma rugam de ea , acum ma gandesc sa nu se ingrase prea tare

maine dimineata mergem la vaccin si la revizie sa vedem cum mai stam

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Bernix imi pare rau ca nu a dat rezultate la tine tratamentul,eventual mai dai biotics ca si eu mai vreau sa-i dau o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salut!!!
Si Cris cand a fost cu enterocolita refuza regimul!! A mancat banane, borcanele de la Hipp cu vita si orez 9 sunt chiar bune ), paine cu cascaval si covrigei la greu. Bagat cate o siringa cu Ors cam la 15 min!!!! Rabdare multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna dimineata. poate cu un efort de memorie va mai amintiti si de noi, am lipsit destul de mult, justificat zic io, duminica a fost nunta cumnatei mele si am avut destula treaba, nu incep sa va enumar catde implicata am fost ca poate nu ma crede nimeni.

cu scuzele de rigoare vreau sa urez din tot sufletul o viata frumoasa dulceturilor si papanashilor sarbatoriti cat eu am lipsit.
La Multi Ani

Rares, de mami Pinacolada
Miruna, de mami prisi
Gheorghe,de mami Sabina
Stefan, de mami Mariadia
Eliza, de mami Ramonaiani
Raisa-Maria,de mami Si_Bv
Raisa, de mami Mada Ele07
Ana Alexandra,de mami anca_tamas
Cristian Mihai,de mami ANDREEA11
Yanis Luca, de mami Annisia
Cristian Matei, de mami Cecilia L
Briana Maria, de mami annitha_cl
Daria Anamaria, de mami Dony74
Robert,de mami Crishtina
Robert Stefan, de mamialehiam
Kosmas, de mami Iuli8700
Gruia,de mami ion_easca (Flory)
Maria, de mami danielaradu
Alexia Cristina,de mami Gema
Natalia Ioana, de mami toma_lly
Ana, de mami anamica
Sasha Gabriel,de mami Alice_
Rares Cristian, de mami diwana
Amalia Elena , de mami anghelada
Rebeca-Maria, de mami bebeka
Oana Isabella, de mami Amar
Andrei Laurentiu, de mami Terrapin
Maia, de mami Missy
Tudor Constantin, de mami urmychance
Nathan, de mami Taby

Sunt foarte in urma cu cititiul si nici nu stiu cand o sa reecuperez, pentru ca urmeaza cheful vineri si alte pregatiri...
Nunta a fost una foarte modesta, dar ne-am simtit foarte bine. De miercuri am fost acolo l-a ajutat, timp in care Darius a stat cu mami, a fost foarte cuminte, toata lumea mirandu-se cat doarme.

Pun si niste poze imediat

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Fetelor am si eu nevoie de ajutor.
Spuneti-mi si mie un program in care pot face o invitatie pentru motul lui Luca.
Luy tu in ce program ai facut felicitarile pentru papanasi? Ceva in genul acesta mi-as dori si eu . Sau mai stii si alte programe de genul acesta?

Noi suntem bine. Eu la servici. E bine dar seara cand ajung ies cu Luca afara, apoi baita si somn. Nu prea mai am timp de alteceva. Va citesc in fiecare zi .

Luca merge singur de cateva zile. E tare haios. Mai are momente de nesiguranta dar a invatat sa cada. Se lasa in fund sau in maini.In rest e bine, nu mai are rinoreea pe care a avut-o. L-am biruit cu oscilococcinum (sper ca am scris corec) si un sirop de alergie (i-am dat doar de doua ori)
A si mai am o intrebare: voi cate lucruri ati pus pe tava la mot? Si care au fost acelea (pentru baieti)
Va pup
O zi buna

Mada 28 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Legat de orez nici Miruna nu mai vroia sa-l pape si i-am facut mucilagiu(4 linguri orez fiert intr-un litru de apa pana se zdrobeste bobul,apoi se da printr-o sita deasa,se tine la frigider).
eu din acest mucilagiu am luat si am amestecat cu branzica,cu mar ,in supica,nu se mai simte bobul de orez si a papat.
dupa ce saa format scaunul nu i-am mai dat lapte milumil HN 25 ,am trecut pe laptele ei milumil 3 si l-am amestecat timp de o saptamana cu mucilagiu.
proportia jumatate mucilagiu,jumatate apa plus laptele si am scapat de diaree.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Si o zi buna tuturor!

Maia
Tudor
Nathan
Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si voinici!

Rodica, bine ati revenit!

Mada28, nici nu stiu cate obiecte am pus, si oricum le-am pus la nimereala. Nici nu mai stiu sa spun: carte, pix, o fparfeca, o surubelnita, card, bani, chei masina, o stampila, o bijuterie. Si nu mai stiu.

Prisi, nora mea preferata sa ii treaca supararile nocturne.

Pinacolada, o sa se obisnuiasca si cu mersul la gradi, e o chestie de adaptare. Si Alex era asa in primii ani, acum vad ca merge cu placere. De fapt primii 2 ani la gradi veche protesta mai mult, de cand e la gradi din Pipera pare multumita (exceptand scandalurile cu somnul de anul trecut). Cauza tusei poate fi o alergie si atunci degeaba ii dai antibiotic. Sau poate fi o problema inflamatorie la nas si se scurg secretiile. Asa avea si Alex zilele trecute. Dar deja i-a trecut. Aerosoli ai incercat?

Danuta, ROR este obligatoriu dar cred ca poti sa il refuzi pe proprie raspundere. Pentru schimbare pediatru te duci direct la cel nou cu adeverinta si certificatul si ce iti mai cere si atat. Nu e nevoie sa anunti la cel vechi ca nu mai mergi acolo. Asa stiam eu.

Ana, multa sanatate lui Vladutz. Sa stii ca eu ii dadeam lui Bubu mancare si pe enterocolita ca el voia, insa sora-sa a stat nemancata si 2 saptamani. Poti sa ii dai banana, uscaturi (biscuiti, grisine, paine prajita). Eu ii dadeam suc din acela ORS de la Hipp. Si morcov fiert.

Bernix, pai daca bantui la ore asa tarzii, de aceea nu iti raspundea nimeni aseara. Ma gandeam ca amani Priorixul, poate totusi nu ar avea asemenea efecte ca Infanrix. Ma gandesc cu groaza acuma la Bubu. Voiam sa ii fac vaccinul la sfarsitul lui septembrie, dar cum vreau sa plec din tara cateva zile mama m-a avertizat sa nu il las ei cu efecte secundare. Asa ca aman pentru octombrie.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Mada- la mot noi nu am facut invitatii, dar poti pe corell! pe tava am pus chei de masina, mobil, pix, carte, bani, bratara barbateasca, banut de argint....mai poti pune surubelnita etc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana- da, aerosoli a tot facut, acum nu i-am mai facut! am dat aparatul si sincer m-am plictisit de el! daca va fi nevoie ii voi face din nou!
nu stiu daca e alergie caci tuseste copt, adica are secretii...ii dau ospamox si eurespal..sa vad, daca continua il duc la doctor!
oricum tb sa ma duc cu rares pt ror, asa ca il iau si pe luca!
offfff, e asa de sensibil! am bagat in el la medicamente de m-am plictisit eu!
sper la gradi sa se obisnuiasca, vad si o schimbare in bine la el!

Mergi la inceput