Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata, Gaby! ?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

La multi ani pentru clopoteii care s-au sarbatorit ieri.! sa cresteti mari si frumosi!

ANDREI

CONRAD

MATEI

CARLA

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzici

ce vreme e .. taman buna de dormit insa nu am loc de eva .. s-a trezit la 7 .. si ma obisnuisem sa se trezeasca pe la 9 ..

mada uff ce sperietura ai tras si tu. bine ca nu a patit nimic sofiuca scumpa.

laurici barbatii astia .. al meu nu a adormit pana acum insa am gasit-o pe eva in tot felul de situatii periculoase .. adica in 4 labe in celalat colt al canapelei (si am gresie pe jos. imediat putea sa faca un salt si aia era) sau atarnata de canapea .. uite asa.

gya va ce dulceee e vannesuka. cum ia ea mainile de pe patut

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

neataz!poftiti la cafea!!!
gabi un sa scape fata de depresie odata!
madalina si eu am patit asa cu scoica...chiar cand o venit mitsu la mine, am puc copilu in scoica care stiam eu ca e prinsa cu centura caci n-o scot niciodata dar nu m-am gandit ca fusese mama cu masina si a scos scoica...si uite asa am gasit co-pilu pe bancheta din spate pe laterala ...n-a avut nimic n-a plans din constra se lupta cu adidasul m=am speriat rau si eu...

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!
Dati si-n-coa o cafa!

Noi ne-am intors de la spital, noroc ca nu a trebuit sa stau mai mult, intr-o ora am rezolvat tot.I-a luat sange pt analize, urocultura, coprocultura, kk pt digestie, exudat din gat, cantarit, masurat.
Maine mergem sa vedem ce e si cu frenu lingual, si sa vedem la analze daca ii arata leucotitele marite ii vor face si un ecograf la plamani sa nu cumva sa fie o pneumonie ascunsa.
Acuma stau cu inima cat un purice, sa nu cumva sa aiba ceva.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
RAZVANICI LA 8 LUNI

Mergi la inceput

Am vazut-o pe Vanessuca, ce scumpa e ea, asa de bine am ras cum isi lua mainile de pe patutz si ce multe bolborosea acolo pe limba ei.

Vreau sa va spun ca Razvi incepe sa imi colinde casa in picioare, daca are de ce se prinde se duce.Se ridica de canapea, si merge de-a lungul canapelei, apoi se prinde de scaun, de masa, si se intoarce inapoi ca nu mai are de ce se tine sa mearga mai departe.Se mai scapa, cade in fund, da se ridica iar si o ia de la capat pana oboseste.

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
RAZVANICI LA 8 LUNI

Mergi la inceput

Iannis Cristian,Luca Stefan

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
RAZVANICI LA 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

LA MULTI ANI SOFIUTELOR NOASTRE SCUMPE! LA MULTI ANI SI PUIUTEI MELE, CEL MAI DULCE SI MAI SCUMP BEBE!!!

Si neata zuzici!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata zuzici!

sunt asa suparata!!! Daria si azi noapte a facut temperatura mare - 39.7. Nu stiu de la ce. Cred ca incep sa ma panichez. Deja a inceput si sa manance mai putin, apa nu vrea sa mai bea ca inainte...
Plus ca doctora ei nu raspunde. Ieri toata ziua a avut telefonul inchis, azi dimineata l-a deschis, am sunat-o, dar nu a raspuns. Si dupa cateva minute l-a inchis iar . Ma abtin sa zic ce cred acum despre ea. Trebuie sa caut alta pediatra. Aveti ceva sfaturi pt noi? Pleeeease!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Neata zuzici!

sunt asa suparata!!! Daria si azi noapte a facut temperatura mare - 39.7. Nu stiu de la ce. Cred ca incep sa ma panichez. Deja a inceput si sa manance mai putin, apa nu vrea sa mai bea ca inainte...
Plus ca doctora ei nu raspunde. Ieri toata ziua a avut telefonul inchis, azi dimineata l-a deschis, am sunat-o, dar nu a raspuns. Si dupa cateva minute l-a inchis iar . Ma abtin sa zic ce cred acum despre ea. Trebuie sa caut alta pediatra. Aveti ceva sfaturi pt noi? Pleeeease!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Alina du-te cu ea la Medlife la pediatrie. Asta e deja temperatura de antibiotic mai ales ca nu a cedat la antitermice in 2 zile .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput