Puiuti de Randunici 2008!! (97)
Raspunsuri - Pagina 5
ccris_ccris spune:
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
u, randunici, sa nu dati , ca iar sunt cu temele nefacute. Zboara timpul asta, n-am vazut..., a mai trecut o zi cu treaba si n-am putut intra sa vorbesc cu voi.
Scriu repede cate ceva despre noi si fug sa citesc din urma
De ieri am inceput cu legumele, desi maine face 5 luni, n-am mai avut rabdare, fiindca e constipata si am crezut ca legumele o ajuta, dar.. nimic. Face saraca niste ghiulele , nu stiu ce sa-i fac. I-am dat suculet de portocale, piureutz de mere cu pere, ceiut de musetel, nu stiu ce sa-i dau sa se regleze, ca tare se screme cand face kk si mai si scanceste.
In rest, toate bune, a acceptat piureutul de legume, azi o sa i-l fac mai diluat, poate o ajuta la constipatie, i-am fiert telina, pastarnac, morcov, cartof si i-am pasat morcov cu cartof si i-a placut, numai ca era tare infometata si a trebuit sa-i dau intai tzitzi si pe urma piureutz, ca nu ma intelegeam cu ea. Dupa aceea i-am dat si suculetz de mar.
Voi dupa supita/piureul de legume le dati ceva sa bea, apa, suc?
Sau lapticul din tzitzi e suficient?
Azi i-am pus la fiert si ceapa si ardei, si o sa-i pasez si ardeiul, pe langa morcov si cartofel. I-am dat cartof, fiindca in Capraru zice ca la cei cu tendinta la constipatie sa se dea si putin cartof, nu stiu daca am facut bine. Pediatra mea e plecata iar in concediu, asa ca nadejdea mea e la voi.
Vad ca si-a facut cat de cat un programel de somnic, ceea ce ma bucura tare, inca ma mai trezeste noaptea la tzitzi, pe la 4.
Va pupacesc pe toate, ma duc sa recuperez si revin.
POZELE MELE
lianam spune:
cris, si tu dupa canapea? chiar ma gandeam: cine ma impinge aici?
tuchi spor la refresh-uiala, sa eclipsezi audienta diseara la sedinta ........pai hainutele lu' teo nu prea le mai calc, asa din 2 in 14 alea de casa, doar cele de strada le calc, da' randunoiu poarta zilnic camasi...ei, le-oi dobori eu cumva ...candva ...sa scap de nebunia asta de dupa zugraveala intai; insa in ritmul asta...cred ca ce fac acum devine si curatenia de Craciun
mmmmm...da pe unde umblati pe vremea asta de nu e asa liniste pe crenguta? cand apar eu dispareti voi....ce efect am
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
delphin spune:
Asa e, mare ispita forumu' asta, Gecko!
Mai vroiam sa-ti spun sa i-i in calcul si bolile din colectivitate. La noi, l-am des pe Seb la 1 an si 3 luni, nu fusese bolnav pana atunci...apoi sa te tii nene, angina peste angina...noroc ca sotzul putea fii disponibil repede cand sunau ca are febra.
Acum ce sa-ti zic, pt. Seb, faptul ca a fost la cresha a contat mult...a devenit foarte sociabil si nu are probleme de acomodare si integrare in nici un colectiv. Adora structurile colectivitatii!
Eu cand l-; am dus la cresha avea deja un program facut, tot voma cand manca.....etc. Am citit acum intr-o zi caietul de liason cu cresha,in care ele scriau cam tot ce facea Seb intr-o zi si cand l-am inchis nu am putut zice de cat"Saracele fete!"
fug la gradi!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
mstela spune:
Saluti.
Ali
bubu.Acum am incercat iar cu biba si ii vine sa verse de la tetina.Nu stie ce sa faca cu ea..L-am baut eu..
Tot tzatzi cauta cu guritza.
Baby expo maine incepe.Am primit mesaj si pe telefon...de und or avea nr meu?
Ursu,imi pare rau de patania voastra..of,viespe nenorocita.ursuletul frumos.
gecko,bafta la gradi bursucului!
Clau..ce emotionant ai scris.
pucca,LMA cu fericire!
LMA bbilor nascuti in zi de 17!
liana,si mie mi-a fost dor de tine,dar stiam ca esti prinsa tare in zugraveala si de duracell.si spor.
luny,icei pt o mami obosita si infrigurata.
tuchisi ia aminte la sfaturile lui Mimo cand mergi la sedinta.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
ccris_ccris spune:
Spun si eu puiutilor nascuti in zi de 17, Petru de Midasnu, Mara de Varuna, Sasha de Sovi, Honey de Papacios, Ursuletzul mic, Alexandra de Ali-bia, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
Spun si pentru puiutii nascuti in zi de 16, chiar daca e cu intarziere, sper sa nu se supere mamicile,.
Am vazut pozici frumoase de Luny in Grecia, Bubu la nunta, Sanzi in tinuta office, Tea de Stelutza la munte, pui de Mihutza in leganut, Teo de Ariel in jumper, si nu mai stiu.
Na, c-am ars legumele fetii...
POZELE MELE
lianam spune:
stela
si eu am primit mesaj pe telefon de la babyexpo, dar cred ca abia sambata dupaamiaza ajungem, ca lucreaza randunoiu. si sa ma bag si eu ca musca : tetina nu e din aia de peste 6 luni, nu? eu am de la nuk si pana in 6 luni si pentru peste 6 luni; am incercat la teo cu ce de 6 luni si e dezastru, incepe si urla, nu o accepta.
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
ccris_ccris spune:
Acu am citit, Ursulico imi pare rau pt. Ursuletzul mic, a fost intepat de viespe???, bine ca e bine acum.
Si daca tot am ars legumele si pun altele, oare e bine ca-i mai adaug ceapa si ardeiul sau sa i-l fac tot ca ieri?
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Hai, ma, randunici, unde ati fugit toate?
Nu-mi raspunde si mie nimeni?
POZELE MELE