Puiuti de Randunici 2008!! (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

clau, tot mai frumoase sunteti amandoua!

mimo, merci de , ca la ce perioada am avut, tare bine mi-a prins

fetelor eu am emotii daca ma mai recunoaste Luca dupa ce ma intorc acasa. saptamana urmatoare merg la o convocare la...mare (Eforie) acum, iarna, nu ca tot omu' normal vara!!! iar luna urmatoare la amara. asa ca voi fi in trecere pe acasa. mi-e sufletul mic mic mic ca trebuie sa plec si sa-l las acasa.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

sovi, ma bag si eu la o noua "crenguta", asa intr-un an de acum. mi-e groaza s-o iau de la capat dar rezultatul merita efortul.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hello gagici!
De la pranz pana acum n-am stat...n-am avut timp de forumeala si am ramas in urma cu urarile...
La multe lunisoare puilor de 17! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!

Ziceam ca fac si eu o scrisorica, dar n-am apucat...

Mihatp, in legatura cu sanii, sa-ti zic cum a fost la mine: febra n-am avut deloc, in prima zi cand n-am alaptat a fost ok, seara la fel, a doua zi erau cam beton si noaptea ma cam dureau. Imi curgeau la greu aproape tot timpul, ii mai masam sub dus daca se faceau mici galmite spre sfarc...mi-am pus comprese cu apa rece...a treia zi a fost mai bine si apoi urmatoarele zile si mai bine. Intr-o saptamana nu mai erau asa umflati si cam in 2 saptamani n-a mai fost...dar curgeau zilele alea la greu, asa ca sa-ti pui in sutien tampoane din alea speciale.

send si revin

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Wow, multumesc pt. galerie! Stefanoi a papat o lingurita de branzica amestecata cu piure, a papat normal, a simtit el un gust dar n-a comentat. De maine ii pun in fructe

Elara, super melodiile, si acum ascult si lacrimez!

Cris, imi pare rau ca n-am fost pe faza sa-ti zic cu piureutul. Eu ii fac din cartof, dovlecel, morcov si cateodata ii pun telina, alteori radacina de patrunjel. Plus o lingurita cu unt si laptic. Si papa un castronel plin.

Mai fetelor, nu va zic cat de scump e Vlad! Stefan sta in scoica si el se joaca pe langa el, ii da jucariile in manuta dac le scapa, ii da el ceiut, ma intreaba pe mine daca poate sa-i dea, e un dulce cum are grija de fratiorul lui!

Deci, eu am fost la bucatarie pt. ca mi s-a pus pata si aveam o pofta nebuna de...sarmale . Asa ca la mine in casa miroase ca la Craciun, plus vremea de afara

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna seara. M-am intors sa trec la vizionat poze.
Revin cu impresii.

Intre timp: Bubu, de ce ai renuntat la alaptare asa brusc? Eu ma gandeam ca se va duce laptele treptat pe masura ce va creste fata si va manca mai multa mancarica solida.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Deci, eu am fost la bucatarie pt. ca mi s-a pus pata si aveam o pofta nebuna de...sarmale . Asa ca la mine in casa miroase ca la Craciun, plus vremea de afara

Da mai zici ca ai facut si cozonac, vin la voi cu cadouri

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Ha, ha...Liana si Mimo m-au citit, le-a mirosit lor a sarmale

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Da mai zici ca ai facut si cozonac, vin la voi cu cadouri

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Eu cadou la Bubu as vrea sa fiu, daca m-ar intreba cineva ma duci?ma duci?te roooooooooogggg!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Kya, nu stiu sa fac cozonac!!!!!!! N-am facut niciodata! dar va astept cu cadouri sa va dau sarmale cu mamaliga!

Elara, n-am renuntat brusc la alaptat, a fost treptat. La 2 luni i-am dat completare, iar in doua saptamani nu mai manca decat noaptea si dimineata san, apoi intr-o saptamana nu s-a mai trezit deloc noaptea si uite asa n-a mai vrut san...eu m-am mai muls intre timp si ii dadeam cu bibe, dar la un moment dat nu prea mai aveam ce sa mulg pt. ca nu era stimulata lactatia...si-uite asa nu i-am mai dat deloc de la 3 luni...

Ma duc sa citesc povesti cu Vlad si Stefanoi ne acompaniaza, normal!
Apoi baita Stefanoi si nani si revin dupa ce-l culc si pe Vlad!

Aaa....am vazut toate pozele, superbe!
Elara, super scumpa cu ie fata ta! Si Ursulet la botez...mai am pe rebe s-o vad, dar diseara

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Hi, hi, Mimo
Mai, dar nu primesc pe nimeni acum, ca e ca la balamuc la mine, in sufragerie e plin de jucarii pe jos insirate de Vlad, uscatorul cu rufe e tot in sufragerie...plus ca n-am facut curat de-o saptamana

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput