Puiuti de Randunici 2008!! (97)
Raspunsuri - Pagina 12
mihatp spune:
clau, tot mai frumoase sunteti amandoua!
mimo, merci de
, ca la ce perioada am avut, tare bine mi-a prins
fetelor eu am emotii daca ma mai recunoaste Luca dupa ce ma intorc acasa. saptamana urmatoare merg la o convocare la...mare (Eforie) acum, iarna, nu ca tot omu' normal vara!!! iar luna urmatoare la amara. asa ca voi fi in trecere pe acasa. mi-e sufletul mic mic mic ca trebuie sa plec si sa-l las acasa.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO
mihatp spune:
sovi, ma bag si eu la o noua "crenguta", asa intr-un an de acum. mi-e groaza s-o iau de la capat dar rezultatul merita efortul.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO
bubu05 spune:
Hello gagici!
De la pranz pana acum n-am stat...n-am avut timp de forumeala si am ramas in urma cu urarile...
La multe lunisoare puilor de 17! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!
Ziceam ca fac si eu o scrisorica, dar n-am apucat...
Mihatp, in legatura cu sanii, sa-ti zic cum a fost la mine: febra n-am avut deloc, in prima zi cand n-am alaptat a fost ok, seara la fel, a doua zi erau cam beton si noaptea ma cam dureau. Imi curgeau la greu aproape tot timpul, ii mai masam sub dus daca se faceau mici galmite spre sfarc...mi-am pus comprese cu apa rece...a treia zi a fost mai bine si apoi urmatoarele zile si mai bine. Intr-o saptamana nu mai erau asa umflati si cam in 2 saptamani n-a mai fost...dar curgeau zilele alea la greu, asa ca sa-ti pui in sutien tampoane din alea speciale.
send si revin
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Wow, multumesc pt. galerie! Stefanoi a papat o lingurita de branzica amestecata cu piure, a papat normal, a simtit el un gust dar n-a comentat. De maine ii pun in fructe ![]()
Elara, super melodiile, si acum ascult si lacrimez!
Cris, imi pare rau ca n-am fost pe faza sa-ti zic cu piureutul. Eu ii fac din cartof, dovlecel, morcov si cateodata ii pun telina, alteori radacina de patrunjel. Plus o lingurita cu unt si laptic. Si papa un castronel plin.
Mai fetelor, nu va zic cat de scump e Vlad! Stefan sta in scoica si el se joaca pe langa el, ii da jucariile in manuta dac le scapa, ii da el ceiut, ma intreaba pe mine daca poate sa-i dea, e un dulce cum are grija de fratiorul lui!
Deci, eu am fost la bucatarie pt. ca mi s-a pus pata si aveam o pofta nebuna de...sarmale
. Asa ca la mine in casa miroase ca la Craciun, plus vremea de afara 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
elara spune:
Buna seara. M-am intors sa trec la vizionat poze.
Revin cu impresii.
Intre timp: Bubu, de ce ai renuntat la alaptare asa brusc? Eu ma gandeam ca se va duce laptele treptat pe masura ce va creste fata si va manca mai multa mancarica solida.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Deci, eu am fost la bucatarie pt. ca mi s-a pus pata si aveam o pofta nebuna de...sarmale . Asa ca la mine in casa miroase ca la Craciun, plus vremea de afara ![]() |
Da mai zici ca ai facut si cozonac, vin la voi cu cadouri

Raluca mamica de
Sanziana
mititicaVarsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Ha, ha...Liana si Mimo m-au citit, le-a mirosit lor a sarmale

Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mimonix spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kya
Da mai zici ca ai facut si cozonac, vin la voi cu cadouri ![]() Raluca mamica de Sanziana mititicaVarsta bebelinei --------------------------------- God didn't bring me this far, to leave me here! |
Eu cadou la Bubu as vrea sa fiu, daca m-ar intreba cineva
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:

Kya, nu stiu sa fac cozonac!!!!!!!
N-am facut niciodata! dar va astept cu cadouri sa va dau sarmale cu mamaliga!
Elara, n-am renuntat brusc la alaptat, a fost treptat. La 2 luni i-am dat completare, iar in doua saptamani nu mai manca decat noaptea si dimineata san, apoi intr-o saptamana nu s-a mai trezit deloc noaptea si uite asa n-a mai vrut san...eu m-am mai muls intre timp si ii dadeam cu bibe, dar la un moment dat nu prea mai aveam ce sa mulg pt. ca nu era stimulata lactatia...si-uite asa nu i-am mai dat deloc de la 3 luni...
Ma duc sa citesc povesti cu Vlad si Stefanoi ne acompaniaza, normal!
Apoi baita Stefanoi si nani si revin dupa ce-l culc si pe Vlad!
Aaa....am vazut toate pozele, superbe!
Elara, super scumpa cu ie fata ta! Si Ursulet la botez...mai am pe rebe s-o vad, dar diseara 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Hi, hi, Mimo 
Mai, dar nu primesc pe nimeni acum, ca e ca la balamuc la mine, in sufragerie e plin de jucarii pe jos insirate de Vlad, uscatorul cu rufe e tot in sufragerie...plus ca n-am facut curat de-o saptamana 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze