Mamici in Germania (cap.2)
Raspunsuri - Pagina 8
angipangi spune:
anangel multumim
ionica are si diaree dar nu tot timpul ,a primit antibiotic
eu nu ma duc cu ea in parc ,inca baga tot ce prinde in gura si decat sa se apuce de mancat pamant mai bine nu
mergem la anul

teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
angipangi spune:
chiar fetele spuneti ce mai faceti de mancare ca eu m/am saturat
sotul nu mananca ciorbe asa ca nu prea fac ptr doua persoane
teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
ionica spune:
eu am facut aseara un Humus Libanez ,a iesit delicios.
Va scriu reteta:
2cutii de Naut ( gasiti la raionul de prod.libaneze),
4 linguri de Tahini( tot la raionul sus numit, sau 4 linguri cu ulei de susan)
2 iaurturi bulgaresti
2 catei de usturoi
4 linguri cu suc de lamaie
sare si piper
plus 4 linguri de ulei masline
Se pune totul in blender si se amesteca pana devine o pasta alba consistenta.
Se ajeaza pe un platou si se presara cu paprika ,curcuma si ulei de masline, se da la frigider cel putin 4 ore.
Se serveste cu paine pita tot libaneza,o gasiti la brutariile din edeka.
Pofta buna!
Sophia 2ani
+12
mikiriki spune:

Claudi@ tinem legatura pe PM. ai grija de tine
Ionica, sarcina usoara in continuare. noi stam aproape una de cealalta
( intalnire? )
Mie imi place zwiebelkuchen doar cea facuta de soacra, dar nu pot spune ca ma dau tare in vant dupa ea.
Anangel. la multi ani (cu intarziere) pt fiica ta. ce pofta mi-ai facut de placinte cu varza.
In legatura cu nemtoaicele.....eu am cateva prietene nemtoaice cu care ma inteleg foarte bine ( le-am romanizat putin), restul...daca nu ma vor nici eu nu le vreau
.Iar barbatii nemti.....daaaa, sunt de treaba, pot discuta deschis cu ei, primesc sfaturi cateodata.
Eu pot sa spun ca ma simt bine aici, poate si din cauza ca sotzul meu ( e neamtz) m-a ajutat sa ma integrez aici.
Hai ca m-am intins destul. Ma apuc de trimis bewerbung online. Am nevoie de un nou job. Actualul ma termina.
PS:Vine caldura? S-a incalzit tare la mine. Azi n-am mai avut nevoie de parka la pranz. Ciudat
Miki
ionica spune:
Mikiriki, de la mine pana la dusseldorf fac 15 min. cu masina,astept sa iau carnetu si vreau la shopping pt. graviduzte ,azi am aranjat in dulap si nu mai intru in niciun pantalon.
Daca conduci, vii tu la mine te invit la o placinta cu branza facuta de mama mea care este la mine pt. un sejour de 6 saptamani,ajutor pana imi trec starile de rau.
Pe urma, v-a trebui sa-mi caut o menajera.
Apropos, daca cunoasteti pe cineva si este aproape de mine sau disponibila sa locuiasca intern ,noi vom angaja din noiembrie full time o doamna/domnisoara care sa faca menaj .
Ricea ,daca ti-a dat doctorul antibiotic ,inseamna ca are infectie , sper sa se faca bine cat de curand.
Pitica mea,multumesc lui Dumnezeu e plina de energie si jucausa,iesim zilnic la plimbare si ne prinde bine la amandoua.
Si la noi au fost azi 20°C ,nu-mi venea nici mie sa cred.
Oseara frumoasa la toate.
Sophia 2ani
+12
angipangi spune:
buna dimineata

unde sunteti fetele??//
teodora
de angi pangi
ramonaiani spune:
Buna dimineata si de la mine. Pe mine ma chinuie in continuare tusea. Mi-am luat un sirop de la farmacie, da' se pare ca nici asta nu prea ajuta.
Oricum, aseara s-a intors sotul din conferinta. De dimineata pitica nu vroia sa il lase sa plee la munca ...
Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
Povestea nasterii
anangel_lexi spune:
Buna dimineata.
Ionica, interesanta reteta de humus dar in Kaufland nu as gasi ingredientele necesare iar Edeka e foarte departe de noi. Dar poate fac cand ajung in Ro in concediu.
Eu aseara am facut o salata de peste afumat si conopida cu sunca si cascaval la cuptor, au iesit super. Azi cred ca fac niste clatite.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
ionica spune:
Buna dimineata si de la noi!
Aici e soare cu
dinti,dar tot vom face o tura la marginea padurii.
Angela_lexi ,incearca la Lidle sau la Real si ei au raion cu pd. Libaneze.
Humusul este foarte bogat in fier ,este un aliment excelent in sarcina si alaptare.
Imi suna bine conopida la cuptor, imi scrii si mie reteta te rog?
Eu, in continuare cu raul de dimineata,zi,seara, nu numai rau dar si vomit si este aiurea ca nu prea iau in greutate,desi burtica se vede ,am inceput sa port bluzite de gravidute si se vede sicos.
Mama azi a gatit pilaf cu ciuperci la cuptor,avand in vedere ca e vineri,ea nu mananca carne ,tine post,dar miroase super bine!!
Ce bine e sa ai o mamica ,o ador ,este o dulce!
Va urez zi buna si un weekend cat mai placut.
Azi vine si sotul meu acasa, a fost plecat toata saptamana prin Elvetia,Franta si acum cred ca e in Germania,
Sophia 2ani
+12
Mihaelaaa spune:
Claudi@,ai grija...nu vreau sa te sperii,dar daca placenta e mai jos trebe repaus total.Eu de aia am pierdut sarcina.Si mie mi-a zis repaus,dar cum aici n-am la cine apela sa ma ajute cu David,numai la socrii si atunci eram suparata rau pe ei si am fost prea orgolioasa sa-i chem la mine sau sa duc copilu la ei.Si am patit-o...
.
Ai grija!
Nici eu nu ma omor dupa zwiebelkuchen si nici dupa käsekuchen...in schimb,imi plac la nebunie covrigii cu unt.
despre nemti,nu stiu ce sa zic,ca nu prea am legatura cu ei,prieteni nici atat.Prea prietenosi nu mi se par,poate numai putini.
Mihaela
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)