Mamici in Germania (cap.2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

www.onetruemedia.com/shared?p=71586a027488ba12f79b49&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Cununia religioasa
frumoasa mireasa,casa de piatra
si eu pot veni sambata daca sotul e liber

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Gabriela ma bucur ca m-ai gasit multi, Dora mersi de urari si sper sa ne vedem sambata .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Trezirea Deutschland :

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Buna Domnitzelor,

am o rugaminte la voi . aveti cunostinta de un Steuerberater, pt BW,
Multzam pt un eventual raspuns

Claudi@, referitor la ce m-ai intrebat, nu am timp
cum e bb2?

Angiuta, ti-am scris si la mamici, nu am mai auzit cresa cu 1 edu. de regula is 2, intotdeauna. incepe demersuri la alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

tot io...azi is in forma

este sezonul Flohmarkt-urilor. Am aflat in toamna trecuta de ele, si cel putin la jucuri/carti is minunate. Orarul lor il aflati si in ziarele locale, care-s gratis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
am primit un pont cu subiectul asta pe DC si am zis sa incerc si aici...
M-a dezamagit un alt subiect cu mamici in Germany si mi-am pierdut cheful... doar ca vine iarna, nu mai iesim cu orele pe afara si vom sta la comp. mai mult.
Eu sunt mamica unui baietel de 9,5luni, de 2 ani in Germania cu un sot neamt. Pe nemti i-am cunoscut din anul in care am fost au-pair in Germania `98-`99. In general mi se par ok.
De 1 luna mergem la Krabbelgruppe unde sunt mamici ca mai peste tot: cu nasul pe sus sau mai putin pe sus.
Am avut pana in iunie o vecina nascuta in Germania din parinti romani f ok. Are o fetita de 1,5ani si mai asteapta un al doilea copil dar s-au mutat in Bayern.
Noi stam aproape de Stuttgart cam la vreo 25km (?). Eu am carnet din Ro, trebuie sa il transcriu cred dar nu conduc aici decat f rar.
Nu stiu daca noi am reusi sa ajungem in week-end-ul urmator in Stuttgart pentru ca sotul lucreaza. Wilhelma tot vreau sa o vad de 2 ani dar sotul zice ca Benji e inca prea mic pt asta.
Cam atata despre noi, poate e vreo mamica si din zona noastra?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

salutare tuturor si multumesc pt uräri!ceska,bine ai venit la noi!o zi bunä vä doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Claudia74, foarte frumos filmuletul cu cununia religioasa! Casa de piatra!
Ceska, bine ai venit printre noi!
Trischa, la multi ani Patriziei! M-am gandit sambata la voi, dar nu m-a lasat fii-mea la computer, vroia desene.
Ohoo, ce de gravidute avem printre noi! Aveti toata admiratia mea, noi nu ne mai incumetam la inca unul, desi Mariei i-ar prinde tare bine. Dar efectiv nu ne mai simtim in stare.
Noi vineri am fost in Auchan, caci in Luxemburg a fost o zi ca oricare alta. Am profitat de cateva super reduceri pe-acolo dar ne-a cam iesit pe nas ca la intoarcere am prins Stau si fii-mea se plictisise si incepuse sa urle...
Sambata si ieri n-am facut mare lucru, doar ne-am plimbat, sambata mai mult ca a fost vreme buna, ieri doar vreo jumatate de ora ca era un friiiig...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777
Noi stam aproape de Stuttgart cam la vreo 25km (?). Eu am carnet din Ro, trebuie sa il transcriu cred dar nu conduc aici decat f rar.

Bine ai venit! De ce trebuie sa transcrii carnetul? De cand Romania a intrat un UE, putem folosi permisele de conducere romanesti cu succes in DE .

Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
Povestea nasterii

Mergi la inceput