Mamici in Germania (cap.2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

FETELOR vom avea o adoua FATA!!

Mi-am dorit foarte mult inca o fetita,tare sunt dragute!!

Toate testele au iesit super bine,nu avem nici o problema.

Va pupic

Sophia 2ani
+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

felicitäri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Felicitari

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ionica, felicitari si sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

FETELOR vom avea o adoua FATA!!

Mi-am dorit foarte mult inca o fetita,tare sunt dragute!!

Toate testele au iesit super bine,nu avem nici o problema.

Va pupic

Sophia 2ani
+14
sa ne traiasca fata

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmi

Ionica, retete zici? Uite, de ex azi am facut vinete cu parmezan, o bunatate. Cureti vinetele de coaja, le tai rondele cam de...1 cm grosime si le pui cu sare intr-un castron, le lasi cam o ora, sa iasa amarala din ele, apoi le speli si usuci. Le prajesti pana devin moi, sa intre bine furculita in ele, apoi le asezi intr-o tava (eu folosesc rotunda), un strat de vinete, unul de suc de rosii (in care ai pus piper si origano)unul de bucatele de sunca, unul de branza (gauda sau mozzarella) si unul de parmezan ras, iar vinete, iar suc de rosii, s.a.m.d.Deasupra termini cu strat de vinete, peste care pui doar suc de rosii si parmezan si le bagi la cuptor max 20 de minute. Cand le scoti, pui deasupra cateva frunze de basilico si mananci de nu te mai opresti, sunt minunate. Pt. o tava rotunda eu folosesc cam 4 vinete babane. Aceeasi chestie o fac taind vinetele pe lung si rulandu-le ca pe sarmale, cu aceeasi compozitie de mai sus in ele.
Acum il astept pe husband sa le devoram

Carmi, merci! E delicioasa reteta! S ao incercati neaparat!

Mergi la inceput

Multumim frumos la toate pentru felicitari sunteti niste dragute.

Ah,clinica Praenatal de la Dusseldorf merita sa o felicit ,incepand de la doctori si pana la hostess.
Am ramas uimita cand mi s-a spus ca putem avea rezultatele la Alfaproteina si celelalte teste cromozoidale (nu stiu daca se spune asa in romana) in DOAR 45min.
Plus CD inregistrat super calitativ cu toate pozitiile stelutei noastre din burtica.

sunt somnambula, sunt pe DC si citesc , maine voi fi o zombi.

MIRA
Sunt convinsa ca si la noul job te vei integra repede,iar colegii poti sa-i tii pe network nu?
Curaj la noul job!

Sophia 2ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ionica, felicitari pentru fetita si sarcina usoara in continuare!
Mariei i-a placut tare mult ieri la Elternschule, mi-a povestit taica-sau ca incepuse sa turuie in romana pe-acolo, le tinea prelegeri celorlalti copii Cica radeau toti adultii pe-acolo, ca sotul meu le povestea ce spune fii-sa.
Pe mine ma deprima rau vremea asta, nu pot sa scot copilul afara atat cat as vrea ca se uda pana la piele

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la noi,

si aici e oribil de urat afara,asi vrea sa-mi scot pitica in parc dar este deja infectata cu un virus.
Are diaree de cateva zile si mananca foarte putin,maine mergem la pediatru.

Of germania asta

Sophia 2ani
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hallo,

Multa sanatate piticilor. Si aici e frig si urat afara. De ieri tot ploua. De azi incep schimbul 3 la munca bine macar ca sambata e ultima noapte

Multa sanatate

Miki

Mergi la inceput