Mamici in Germania (cap.2)
Raspunsuri - Pagina 11
ionica spune:
Buna dimineata trischa
Multumesc pt. cafea
Eu ma pregatesc azi sa merg la clinica ,vom face cateva teste genetice si AFP ( alfaproteina) .
Sper sa fie totul bine, eu am pierdut in trecut 5 sarcini din diferite motive ,acum se pare ca totul este ok , nu am facut niciun tratament de sustinere, am lasato pe mama natura sa decide ce este mai bine.
Abia astept sa trec si de hopul asta si pe urma merg la cumparaturi de gravidutza sexy!
RICEA ,sper sa iasa bine operatia de fimoza a puiutului tau,sa ne dai de stire.
Spuneam eu ca voi fi mai activa sapt. asta dar se pare ca inca nu am moralul sus, cu starilea astea da rau nu mai am chef de nimic.
Vreau sa merg la cosmetica,la coafor,la spa, sa ma ocup de mine dar nimic nu ma motiveaza,poate dupa ce voi cunoaste rezultatele azi la clinita.
care din voi cunoasteti clinica PRAENATAL din Dusseldorf?
am dat o raita pe net, mama ce scoruri au pt, un triplu test 350euro, bine ca am asigurare privata.
ANGELA_LEXI multumesc pt. reteta de conopida,eu nu gatesc nimic in acest moment, mananc ce simt pe moment,de regula lapte kefir sau tampenii din astea.
Voi gati imediat dupa ce ma simt mai bine.
Va pupic pe toate si pe seara voi intra sa va povestesc cum a fost.
Sophia 2ani
+14
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Offf, ce urat e afara!![]()
Fii-mea e acum cu ta-su la Elternschule, n-a mai fost din iunie, pana acum a tot intervenit cate ceva si n-am putut s-o ducem. Abia astept sa-mi povesteasca sotul cum a fost.
Ionica, bafta la clinica, sa iasa totul bine.
Trischa, ai reusit sa te hotarasti ce cadou ii iei fetitei tale?
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
ionica spune:
Neata,
Ce inseamna ELTERNSCHLE?
Eu sunt afon in germana
| Citat: |
| citat din mesajul lui anangel_lexi Buna tuturor. Offf, ce urat e afara! Fii-mea e acum cu ta-su la Elternschule, n-a mai fost din iunie, pana acum a tot intervenit cate ceva si n-am putut s-o ducem. Abia astept sa-mi povesteasca sotul cum a fost. Ionica, bafta la clinica, sa iasa totul bine. Trischa, ai reusit sa te hotarasti ce cadou ii iei fetitei tale? ![]() de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac? |

Sophia 2ani
+14
mikiriki spune:
Hallo,
Brrrrrr.....ce frig e.
Ionica, nu cunosc clinica. am citit acum si eu pe net despre ea si am aflat ca e la 2 km de casutza mea
Ricea, multa sanatate. va iesi bine operatia
Miki
ionica spune:
mikiriki,
ma aduce sotul care v-a iesi dintr-un "work-shop" ,este pe viteza ,iar la clinica dureaza vreo 3h minim.
Promit ca sambata vin la shopping la BABY WALZ pe Koning str. in centru,ma lasa omul cu masina si ma recupereaza cand termin.
Daca vrei ,ne intalnim si bem o cafea la Starbucs ca tare buna e!
Iti trimit un pm . cu nr. meu de telefon mobil.
Bye
Sophia 2ani
+14
kariguld spune:
guten morgen, si de la mine....chiar daca nu mai e chiar dimineata....
fetelor, multa sanatate si de la mine, celor care faceti azi analize, lui Ricea pentru operatie!
azi plec in Elvetia la parintii mei, stau cam doua saptamani, dar o sa intru is de acolo, ca au PC si net!
Kari
anangel_lexi spune:
Ionica, Elternschule e o grupa la gradinita Waldorf unde copilul poate merge cu unul din parinti, mananca acolo micul dejun, se joaca cu ceilalti copii, etc. Din pacate nu e decat o data pe saptamana dar am dus-o pe Maria si in primavara si i-a placut tare mult.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionica mikiriki, ma aduce sotul care v-a iesi dintr-un "work-shop" ,este pe viteza ,iar la clinica dureaza vreo 3h minim. Promit ca sambata vin la shopping la BABY WALZ pe Koning str. in centru,ma lasa omul cu masina si ma recupereaza cand termin. Daca vrei ,ne intalnim si bem o cafea la Starbucs ca tare buna e! Iti trimit un pm . cu nr. meu de telefon mobil. Bye Sophia 2ani +14 |
E ok sambata. Am tura de noapte si o sa dorm dupa intalnire
Miki
miraklucker spune:
buna dimneata si de la mine.
N-am mai dat pe aici, am fost plecati in weekend in sfarsit singuri fata copii prima data in 6 ani. amprofitat cat mai e mama la noi. SAmabata din pacate se intoarce acasa.
Kari, unde in Elvetia?? poate e aprope de mine. Oricum eu sunt langa granita, poate bem o cafea impreuna si ne cumoastem.
Ionica mult succes la test. sigur o sa fie bine. E rau cu greturile astea. eu am fost o fericita m-au tinut o sptamana la prima sarcina, la celellate doua nici n-am stiut ce inseamna. Cumnata mea e si ea insarcinata in 12-13 saptamani si ei ii e rau incantinuu. Ma tot intreaba pe mine cand s-o scapa de ele![]()
...azi e ultima mea zi la servici. sunt cam morcovita, si nici colegii nu ma prea ajuta. toti se smiorcaie mai mult sau mai putin pe langa mine
. Dar asta e, viata merge mai departe.![]()
Multa sanatate va doresc si o zi buna in continuare.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi