Mamici norocoase de sept-oct 2008 (152)
Raspunsuri - Pagina 19
Boo spune:
N-am mai scris de mult iar de citit nici atat, ca n-am mai apucat de vreo saptamana.
Am intrat sa urez tuturor mamicilor felicitari !! Sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi si frumosi si mancaciosi si .. fara colici !!
Nu mai sunt la curent cu noutatile, poate recuperez de maine incolo.
la toata lumea !!
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Taticu acum la aparat Multumim din suftet tuturor pentru gandurile si vorbele de bine. Tzitziri e bine, obosita si cam greu cu ridicatul din pat. La Davidutz sper sa ajunga maine de dimineata (in functie de puteri) ca acum f greu si cu drumul la baie. Ca si un mic rezumat la cum s-a intamplat minunea. La 2 noaptea i s-a rupt apa, nu de tot, ci doar putin . Ajuns la spital repejor si dr a zis ca naste natural desi bebe e cu fundul in jos. Totul a decurs f bine si exact cum a prezis dr. A fost cam multa lume in jurul lui Tzitziri (dr + rezidenti) pentru ca rar se vede nastere naturala cu fundul la inaintare si cu epidurala. Cat de curand revenim cu poze 37+ bebe David Lucrusoare bebe David |
curajoasa mamica!!! inca o data sa va traiasca daviducul "boem"!!!
lucutta si bebe al meu era la 33s si cateva zile in poz pelvina si dr a zis ca-s slabe sanse sa se mai intoarca si ca ma baga la cezariana...dar uite caz concret, tzitziri cu bebe in pelvina si a avut curaj sa nasca natural(si medicul a fost dispus)
35+ DAVID-MIHAI
LUCUTTA spune:
Nush,mie mi-a recomandat cezariana in nici un caz natural daca nu se intoarce .Este risc sa te rupi toata si nu prea ii bine pt bb sa se nasca natural daca nu este intors.
Al tau la cate sapt s-a intors?
Angelinna
Dar daca este in pozitia asta inseamna ca incearca sa se intoarca nu?
33+Sergiu
nushulica spune:
citat din mesajul lui LUCUTTA Nush,mie mi-a recomandat cezariana in nici un caz natural daca nu se intoarce .Este risc sa te rupi toata si nu prea ii bine pt bb sa se nasca natural daca nu este intors. Al tau la cate sapt s-a intors? Angelinna Dar daca este in pozitia asta inseamna ca incearca sa se intoarca nu? 33+Sergiu |
pai inca nu s-a intors si nici nu cred ca mai poate micutul ca e destul de marisor de acum si ii simt si acum capul in coasta mea dreapta saptamana viitoare avem eco si vad atunci ce zice dr
35+ DAVID-MIHAI
alexa si mami spune:
sot de tzitziri, multumi de vesti! sa va traiasca puiutzul, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!
si Cipri, acu o luna era tot cu funduletzul in jos, eu sper sa se intoarca, ca nu vreau cezariana, daca nu vedem ce zice dr, ca el se baga si la nasteri naturale pelviane.
musette, ce-mi place numele puiului! si am descoperit si ce semnificatie are ziua de 11 sept:) frumoasa povestea voastra!
faza de faza, eram prin carrefour si dam nas in nas cu nasii nostri (daca stiti voi, care au vazut-o pe alexa de trei ori in 4 ani) si incepe ea si o intreaba pe alexa "hi hi, o sa ai grija de bb", imi venea sa , nici nu i-am bagat in seama si am plecat repede.
merg sa ma fac "mumoasa" pt miine, ca si asa pina nu se termina meciul, alexa si ta'su nema nani.
alexa simami
CD27 spune:
Tzitziri felicitari pentru bebe David si refacere rapida, mamica super curajoasa
mamidestefan scoatem o agitata timida?
nu mai avem nici o veste de la andreea_and? sper ca e bine si a ajuns acasa cu Mina
eu vin maine la baby expo in jur de ora 3, asa ca daca achizitionez ceva sa ma mai invart pe acolo pana pe la 19 cand poate veni sotzu sa preia achizitia
39s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
babytza spune:
Boo bine ai revenit !!! Mai devreme te chemam la apel
Am vazut ca au mai intrat din mamicile pe care le cautam...Ma bucur ca sunteti toate bine si bebelusii la fel. Pupici
Valentina 37 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
CD27 spune:
babytza maine 'is the day'? sau mai sta David in burtica?
39s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
babytza spune:
citat din mesajul lui CD27 babytza maine 'is the day'? sau mai sta David in burtica? 39s Mikul Robert Constantin http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/ |
Sper din tot sufletul sa fie maine.... Ca nu mai am noaptea somn... Si de vreo 2 zile bebe e tare linistit...Din ce era foarte activ acum parca nu mai are chef...Nu spun ca nu misca, dar doar seara si foarte putin.Nu mai loveste, doar se intinde putin si gata...
Abea astept ziua de maine.
Valentina 37 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
Codruta27 spune:
Babytza, atunci scoatem niste agitate pentru tine!
Sa fie bine!
Mamidestefan, sa indraznim????
38+ Vlad
Bebe mic
Camera Vladut