IASI - mandra cetate (78)
Raspunsuri - Pagina 4
miki68 spune:
Salut fetelor! Intru pe fuga sa va spun ca am fost la pre-deschiderea Carrefourului din Era Park. Pentru cele interesate, miercuri pe 24 cand se deschide oficial, are niste oferte f.bune precum: laptop Asus la 10 mil.lei, TV LCD Samsung diag.82 cm. la 15 mil.lei, frigider Arctic D306+ la 8 mil., scaune ergonomice de piele pt.birou la 1 mil.700, set 6 oale inox la 489 mii lei.
Va pup si mai trec eu pe aici.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
herra spune:
deci pe 24 pot umbla linistita prin oras ca toata lumea va fii la noul carrefour : )
(ieri dupa-amiaza am mers in coloana de la gara pana acasa / podu ros)
daca acum a inceput sa fie asa, de sarbatorile orasului...
Darria spune:
Am urmarit de la inceput discutiile despre gradi dar nu intervin fiindca nu am dreptul, prichindelul meu este mai mic.
L Carmen: imi pare rau pt. ce se intampla. Nu este normal avand in vedere ca este o gradi particulara. Multa putere, sa treceti mai repede peste aceasta etapa neplacuta.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori.
Cristina: multumim pt. info
pt. maine:
La multi anisori, Tudor! Multa sanatate si sa-i bucuri pe toti cei dragi
un sfarsit de saptamana placut tuturor
p.s. duminica este "ziua fara masina"
palmyrah2002 spune:
Caut CD-ul CONCURS CULTURA GENERALA -Editura Erc Press 2003!Si am urgent nevoie de el,daca ma puteti ajuta cu un sfat unbde as mai putea gasi CD-uri editate acum 5 ani!O sa incerc si la Editura,dar daca mai aveti alte idei,va multumesc mult!
l_carmen2003 spune:
Tudor sa cresti mare si frumos si sa ai parte de o copilarie fericita si o viata plina de impliniri! Gabi, sa iti traiasca copii si sa va bucurati de ei!
BiuMil spune:
Buna seara,
Intrebare intrebatoare. Ajung in Iasi saptamana viitoare si trebuie sa ma cazez undeva in zona Motel Bucium. In afara de motelul asta am mai gasit pensiunea "Il divino" . Stiti ce alte pensiuni mai sunt in zona?
Multumesc frumos pentru orice sfat.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
iulia-stefy spune:
Salutare!
Carmen, eu am avut un accident stupid zilele trecute si n-am mai reusit sa mai intru. Acum am citit mesajul tau si mi se pare revoltator sa platesc la o gradinita particulara si sa-mi amestece copilul intr-o grupa in care - din comportament6ul educatoarei - nu e locul lui acolo. Mi se pare normal, ca ea daca a aceptat sa amestece doua grupe, sa si respecte programa pentru cele doua grupe separat si sa lucreze cu toti copii la fel, indiferent daca merg sau nu la scoala anul urmator. Dupa mine, problema sta astfel: copilul nu-si primeste lectiile pentru varsta lui acum si cand va fin in grupa pregatitoare va avea niste lipsuri, pe care cine le completeaza? Vorbeste cu patronii gradinitei, spune ca-l retragi, trebuie facut asa. PAi tu cotizezi acolo, ca ea sa-si ea salariul si copilul tau nu primeste nimic de la ea, in schimb.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
La multi anisori, Tudor! Multa sanatate si sa-i bucuri pe toti cei dragi
Miha, si Stefy a luat Lantigen B, de mai multe ori si n-a avut nici o reactie. Multa sanatate lui Robert.
Carmen, din ce am citit, constat ca e mult mai rau decat mi-am imaginat. Multa sanatate lui Alex.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ionika spune:
Buna fetele, am o intrebare. I-am facut analizele lui Andrei si pediatra mi-a recomandat sa ii dau fier. Voiam sa stiu daca are efecte secundare, daca are efect....Oare sa incerc sa ii reglez anemia din alimentatie?
Daca ati putea sa imi impartasiti din experienta voastra....
Si inca o problema, din luna iunie ii fac tratament 9hom9eopat, pot sa ii administrez fier?
Ioana
herra spune:
buna, Ioana.
si Vlad a facut si face tratament homeopat, iar cand in urma analizelor i-a iesit deficit de fier, i-am dat fier (Fersol de ex) fara sa stau pe ganduri.
am si citit ca din alimentatie nu se poate regla, pentru ca nu se asimileaza atat de usor cum se crede.
ca efecte secundare - pot fii dureri de burtica - tin minte ca am inceput progresiv, de la 1 picatura pana am ajuns la 10 (parca).
numai bine tuturor si soare in suflet - ca afara zici ca ne-am mutat in Londra sau prin alte parti cu ceata, ploaie si alte bucurii.