IASI - mandra cetate (78)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui herra

are cineva nr de telefon de la gradi (Carmen?) - sau poate al educatoarei, sa sun sa anunt ca Vlad e bolnav?
cum se procedeaza?

Vlad a rezistat 3 zile.Robert al meu doar 2. Si n-as spune ca e un copil sensibil,ba dimpotriva.Asta e.
Neavand decat muci,dr a zis ca e posibil sa fie o reactie la Lantigen B,cel cu care am inceput imunizarea. Dar chiar daca e asa,tot nu-mi permit sa-l duc intre ceilalti copilasi.
Noi (de fapt sotul ) am mers direct la gradinita si am anuntat ca nu vine.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si Vlad ia LantigenB, dar e deja a 18-a zi, si nu a avut nici o reactie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ooo,dar bineintels ca m-am gandit si eu sa decalez ora de culcare insa nu prea reusesc.De obicei merge la culcare pe la 22.Si atunci trebuie sa merg si eu cu ea,s-o culc si sa stau pana adoarme.De doua zile am decalat ,intai cu jumatate de ora apoi cu o ora.Problema e ca stam in pat la povesti...(mai mult) pana adoarme, si tot acolo ajungem.Probabil se va regla in timp si-mi va adormi la 9 cand mergem la culcare,insa deocamdata e ..mai greu.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Azi am murit putin...
Am sunat sa o anunt pe dna psiholog ca nu pot ajunge chiar la 17 si ne-a chemat la 13, chiar la inceput de program... asa ca am ajuns... cu muci cu tot...

Astept sa vina luni sotul meu si poate pana atunci ma calmez si eu.
Pur si simplu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

of, aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata, dau op cafeluta calda si un ness sau un ceai...fiecare ce doreste...

Stie cineva ce cursuri se fac la Palatul Copiilor si cand incep?
Sau deja s-au completat locurile?

Multumesc,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata!

Carmen,e asa de grav?

Gabriela am fost ieri la Palatul copiilor,am inscris-o pe Catalina la balet s la muzica usoara .Se fac inscrieri,pe 27 la ora 11 este deschiderea oficiala,va fi un mic spectacol si vor veni profesorii sa-si vada copiii,sa mai faca inscrieri si sa stabileasca cu parintii data unei sedinte ptr discutii si organizare.mie imi displac sedintele astea si timpul pierdut la deschideri insa altfel nu ai cum ajunge la profesori, de la inceput.

La ce vrei sa inscrii baietii?

Mergi la inceput

Adriana, nu stiu daca e grav acum sau ar putea deveni daca nu actionez. E grav doar ca intr-un timp asa scurt l-a influentat asa mult, l-a traumatizat... iti scriu pe pm cum a decurs intalnirea...

Ce sfat mi-a dat dna? sa il scot din acel mediu.

Mi-a spus ca are o sensibilitate deosebita dar e indusa si se poate redresa daca eliminam stresul...
Nu e hiper activ si nici macar agitat! - bine, stiam ca nu e hiperactiv, dar asta insinua doamna edu parca, ca nu sta sa se concentreze cat trebuie... doar termina repede ce are de facut si se apuca de altceva...
N-are tendinte agresive...

In rest nu mi-a spus bla bla bla-uri despre nivel de cunostinte etc ci doar ce m-a interesat nu aiureli despre cat de destept e copilul etc...

Sunt suparata ca a fost expus unor traume de catre niste oameni care trebuiau sa aiba grija de el si erau platiti pentru asta.

Mergi la inceput

M-a mai intrebat daca stiu ce se intampla acolo... si asta ma intreb si eu cu groaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

asta e un mare stres al meu - ca nu stim precis exact ce se intimpla la gradi.

cumva sint si pentru si impotriva camerelor de luat vederi. in primul rind pt ca nu pot fi puse peste tot si in al doilea rind pt ca nu mi se pare in regula sa stau eu sa pindesc ce se intimpla.

of, e tare greu
eu incerc mereu sa tot vorbesc cu Matei si sa vorbesc - alta solutie n-am gasit - decit sa-l tot iscodesc pe el - cit mai finut pot

nici nu vreau sa ma gindesc in ce fel as reactiona daca mi-ar spune psihologul ce ti-a spus tie

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput