IASI - mandra cetate (78)
Raspunsuri - Pagina 15
Darria spune:
La multi ani, Cristina!
si pt. maine:
La multi ani, Dana! 
un sf. de saptamana cat mai frumos
mephala30 spune:
Cristina.
Dana.
mai tarziu, dar cu dragoste:
Herra, Liliana, Gabiarama, Loredana,
.
Miha, cand ai timp, trece pe prima pagina sarbatoritii lunii octombrie,
.
eu de cand am inceput serviciul, nu mai am timp de forum,
.
va doresc un week. placut!
Carmen cu Iustin si Teodor
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI NORULE!
Sa fii sanatoasa si fericita! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
herra spune:
ooo, ce vreme minunata!
numai buna pentru o curatenie prin jucarii.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
l_carmen2003 spune:
LA MULTI ANI NORA!
Noi am fost vineri la expozitai de dinozauri! Avem si abonament caci si aseara am revenit.... nu puteam lipsi. Trage fiu-meu niste lectii cu copiii de te strici de ras! Asa ca recunoscandu-ne si solictand si noi abonament am primit! Oricum nu putem lipsi!
Am fost sambata - pana duminica, evident, la Gura Humorului si am profitat de ultimile ore de soare si vreme buna.
Alex nu a avut cu cine se juca dar a sta in aer liber si s-a bucurat de compania unui pisoi si a unui catel care, pe bune, erau prieteni! s-au jucat cat a vrut el si culmea nu s-a umplut de purici!...
Perle proaspete de ale lui Alex:
Mirosind un trandafir in curtea Manastirii Gura Humorului, sambata, dupa amiaza: - ' astia miros a sapun!'
Dupa 10 minute voia repede in camera, ca se mai putea tine doar 10 minute. Ne intoarcem la gazda si urcam in camera si deodata spune: mami eu mai pot sta 3 minute, dupa care spune repede: '- 1, 2... hai mami ca vine...' ' -cine?' ' - minutul... 3...'
l_carmen2003 spune:
Alex a mai adaugat la lisat de meseri dorite, pe langa paleontolog si meterolog pe cea de musafir!
Si mai vrea si veterinar... - de ce veterinar ? - ca sa fac injectii!![]()
mariussimiuc spune:
Helau! 
Carmen,super tare Alex!
Tu iti notezi undeva perlele lui?Ca eu de multe ori am zis ca o fac si n-am mai apucat.
Si e mare pacat...
Noi n-am fost la dinozauri...Daca ar fi fost vreo expozitie de trenulete,am fi fost muuult mai interesati. 
Haideti ca mai dau si eu o cafea
,ca la vremea de afara ne trebuie. Cristina vad ca s-a apucat de facut ordine in jucarii,eu nici macar de asta nu am chef. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...