Shoppaholicele Redouto-masochiste (125)
Raspunsuri - Pagina 6
miki68 spune:
Anne, ai citit mesajul privat?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
www.flickr.com/photos/13972023@N07/2865982898/" target="_blank">foto ghete anne16
www.flickr.com/photos/13972023@N07/2865153417/in/photostream/" target="_blank">ghetele incaltate
www.flickr.com/photos/13972023@N07/2865982730/in/photostream/" target="_blank">trench-ul cadou
www.flickr.com/photos/13972023@N07/2865152759/in/photostream/" target="_blank">platoul rosu cadou
www.flickr.com/photos/13972023@N07/2865982300/in/photostream/" target="_blank">tot platoul
cristina d.
miki68 spune:
Unde-i toata lumea? V-ati dus la "Havin"?
cristina d.
diotima spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne16 Poate ma lamuriti si pe mine cum se pun Am vazut ca scrieti ex: "tricou" si apare fotografia... Am pozat ghetele, trenchiul si platoul, si nu stiu cum sa le pun |
cand scrii mesajul, acolo unde vrei sa pui linkul, te duci pe seria de butoane de sus, de la Format:, pe butonul cu plicul si sagetile albastre, introduci cuvantul pe care il vrei (de ex. rochie), dai ok, apoi introduci linkul de la poza ta, apoi ok, si gata, ti-l introduce in mesaj. nu te speria, ca iti apare o chestie lunga....dupa ce ai postat mesajul, cuvantul respectiv ("rochie") apare ca un link la pagina dorita de tine.
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diotima
cand scrii mesajul, acolo unde vrei sa pui linkul, te duci pe seria de butoane de sus, de la Format:, pe butonul cu plicul si sagetile albastre, introduci cuvantul pe care il vrei (de ex. rochie), dai ok, apoi introduci linkul de la poza ta, apoi ok, si gata, ti-l introduce in mesaj. nu te speria, ca iti apare o chestie lunga....dupa ce ai postat mesajul, cuvantul respectiv ("rochie") apare ca un link la pagina dorita de tine. |
Am sa incerc data viitoare
M-a ajutat Cristina(miki)
PS Nu ma criticati dar am uitat sa ma dau cu crema... si am si semne de buna purtare
miki68 spune:
citat din mesajul lui diotima cand scrii mesajul, acolo unde vrei sa pui linkul, te duci pe seria de butoane de sus, de la Format:, pe butonul cu plicul si sagetile albastre, introduci cuvantul pe care il vrei (de ex. rochie), dai ok, apoi introduci linkul de la poza ta, apoi ok, si gata, ti-l introduce in mesaj. nu te speria, ca iti apare o chestie lunga....dupa ce ai postat mesajul, cuvantul respectiv ("rochie") apare ca un link la pagina dorita de tine. |
Stai, ca anne nu le avea puse nicaieri decat in pc-ul personal. E complicat pentru mine (la ora asta) sa explic cum sa le puna in contul comun de pe flickr, sa le face publice etc. Ramane pe alta data. Deocamdata, le-am pus eu si le puteti vedea mai sus.
cristina d.
miki68 spune:
citat din mesajul lui anne16 PS Nu ma criticati dar am uitat sa ma dau cu crema... si am si semne de buna purtare |
Daca nu ziceai, nu observam. Singurele lucruri pe care le-am observat au fost ca ghetele-s misto si ca ai urma de la elasticul sosetei
cristina d.
anne16 spune:
Asa este uitasem de urma de la elasticul sosetei
Atentie: sunt destul de late ghetele. Mie imi intra cu soseta lejer.
Sunt comode.
nushulica spune:
citat din mesajul lui anne16 Asa este uitasem de urma de la elasticul sosetei Atentie: sunt destul de late ghetele. Mie imi intra cu soseta lejer. Sunt comode. |
multumim mult anne si pentru poze si pt detalii...totusi eu ce am luat pana acum de la mellow yellow erau mai mici adik eu care port 38 am luat 38 si-mi erau cam fixi sau nu-mi veneau...astea or fi facute altfel
35+ DAVID-MIHAI