Shoppaholicele Redouto-masochiste (125)
Raspunsuri - Pagina 10
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaT cred ca le aveti imi vin toate si sunt superbe cand ma gandesc ca ioeir am cheltuit bani pe haine imi vine sa plang Nu mai cumpar nimic din oras www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani! |
o sa revii asupra acestei pareri; cred ca ai avut noroc de data asta; LR nu are numai lucruri minunate.
cand vei ajunge sa te frigi, asa cum am patit si noi, sau dupa ce-ti vei umple casa de boarfe LR de care nu vei fi chiar multumita, vei reconsidera totul.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
claujro spune:
ella, ai dreptate 100%! Nici ca se putea sintetiza mai bine....
Dar recunoaste ca a fost fun sa ne umplem de boarfe mai bune sau mai putin bune...
mirunajr spune:
Buna seara! si va pup pe toate
Recunosc in mod rusinos ca nu am mai contribuit la dezvoltarea subiectului, desi v-am citit in goana de la servciu in fiecare zi (acum sigur Miki o sa se supere si pe mine, ca doar am citit si nu am postat)
Ideea e ca nici nu prea aveam ce povesti ptr ca sint ffffff cuminte...nici eu nu ma recunosc...de la reduceri, mai exact de pe 12 iulie nu am mai dat nici o comanda...parca nu ma mai incanta nimic....mi se par scumpe, si , asa cum spune si ella nu toate sint de calitate...si eu am mai luat plasa cu destule...
Nici nu cred ca mai dau curand vreo comanda, poate la reduceri daca chiar e ceva ffff ieftin...m-am facut si zgarcita, macar daca iau plasa sa nu fie vb de o suma mare!
Oricum ptr mine cred ca cel mai mare castig e ca am ajuns pe acest forum si ca v-am cunoscut....mai mult decat boarfele luate de pe LR...
CristinaT spune:
offfff ce-i cu voi???
Eu abia astept sa iau salariul ca sa dau urmatoarea comanda prosoapele personalizate. Si inca niste maruntisuri (doar vreo 23 ).
Problema e ca inca nu am aflat ce marime sa-mi iau: o fusta a fost 40 si ma cam strangea, iar cealalta 38 mi-e buna. Deci???
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
claujro spune:
Cu noi e ca...ne-am obisnuit. Tu esti noua in bransa...mai vb peste 1 an.
mirunajr, ! Imi era dor de tine!
mirunajr spune:
Clau si mie de voi!!! Dar sint foarte prinsa la munci!!
Si cand am fost eu mai libera si tu ai dat mai rarut..nu te-am mai vazut nici pe mess!
Graviduta spune:
citat din mesajul lui CristinaT offfff ce-i cu voi??? |
Eheeee, noi avem depresia anotimpului non-reduceri. Sa vezi ce ne invioram in ianuarie.
Problema e ca inca nu am aflat ce marime sa-mi iau: o fusta a fost 40 si ma cam strangea, iar cealalta 38 mi-e buna. Deci??? |
Asa o sa se intample tot timpul. Si eu am o fusta 46 care ma strange si una 44 care mi-e e un pic larga.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
CristinaT spune:
Neata... si o zi buna... ca doar e vineri, nu??
depresie non reduceri??? mie mi se par ieftine acum cat ieftine pot sa fie??
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!