LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 9
xandrutza_76 spune:
Eu am fost si mi-am luat prenatalul; asa un somn ce am, azi noapte iar m-am trezit pe la 4
Spor la shoping fetelor.
Va multumesc mult pentru gandurile bune!
Alexandrina 38+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
Monique_new spune:
xan . Fugi la nani ca acum vine bebe mic.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
eleņia spune:
salutare
xandrutza si somn usor si numai bine
fetele spor la shoping
la multi ani Victor de crisnemes si Maya Maria de gonghy
sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii
eleņia spune:
fetele eu iara am probleme ca de obicei cand zic si eu ca e totul bine si ok tre sa faca domnul ceva si sa imi dea un dus rece sa ma trezesc ca prea visez
asa imi trebuie daca am incredere in el
eu trebuie sa ii fac lui dary certificat de nastere romanesc ca sa ii pot face si pasaportul sa il aduc langa mine unde ii este locul dar domnul taxu cum eu nu vorbesc cu el zice ca trebuie sa discute cu mine fata in fata ca altfel nu semneaza sa pt actele baiatului
si uite asa planurile mele de a avea copilul cat mai repede langa mine se duc pe apa sambetei,pentru ca eu nu ma mai rog de el sa semneze actele ca ii si fiusu si nici nu o sa mai plang
am facut programare frumusel la avocata mea(care e o scumpa si o draguta)si o sa vorbim doar prin intermediul avocatilor ca altceva nu avem ce sa ne spunem
eleņia spune:
ziceti si voi ce sa vorbesc eu cu el daca el nu vrea sa ii plateasca nici macar pensie alimentara copilului ca doar copilul asta e si a lui nu numai al meu
sau e si copilul lui numai cand vrea sa il vada?ma intreb eu
nu intreaba si el o data pe maicamea de ii trebuie cava luii dary o jucarie un pantof o haina(nu ca iar trebui ca am eu grija si maicamea sa nu ii lipseasca) nu de ce sa intrebe el o tine una si buna ca de ce nu tunde maicamea baiatul ca are parul lung ca o fata
dar nu pune in calcul ca eu din cauza lui am botezat copilul cand avea deja un an si trei luni
iam zis maicamii sa ii explice ca nu tundem baiatul pentru ca nu ia luat nasa din mot sa vedeti fetelor ce scandal s ce nervi pe capul domnului ca e si copilul lui s ca eu s maicamea facem ce vrem cu copilul lui
o fi si al lui copilul dar intereseazate si de alte probleme nu tot cauta nod in papura s samantza de scandal ca viata asta si asa e destul de grea nu trebuie sa o facem noi si mai grea
el in loc sa se bucure ca are un copil sanatos,frumos si destept el vrea sa faca totul pe dos
fetelor scuze ca va incarc si eu cu problemele mele dar simt ca nu mai pot o iau razna si o sa ma duca la balamuc
nu mai pot
Monique_new spune:
eleņia offf imi pare rau, dar asa sunt unii barbati caposi ca sa nu spun altfel. Bafta multa.
Am gasit in calculator o poza care mie mi se pare haioasa...sa o vedeti si voi .. Cosmi si Alex proband pantofi.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
tanima_i2002 spune:
Buna tuturor!
Eu sunt atat de ocupata in ultima vreme ca nu mai am timp sa dau drumul la calc cu zilele. Doua zile am zacut in urma unei onomastici unde am fost cu Rares si a fost atat de frumos incat m-am obosit la max, in plus am mancat niste mezeluri (eu nu mananc de fel, dar aratau absolut superb aranjate pe platou ca nu m-am putut abtine) si am dat la boboci cum nu am dat toata viata. Acum ca ma simt mai bine am facut curatenie in casa, mancare si imi astept sotul sa vina acasa, in plus ma pregatesc sa iau piticul de la cresa.
Imi pare rau sa aud de atatia puiuti care plang, si Rares plange dar numai de cand se trezeste pana ajungem acolo, cand intram in curte deja se agata cu totul de mine, dar dupa ce il gab in clasa se potoleste repede, iar cand ma duc sa il iau e totdeauna f linistit, sta pe scaunel.
Urez si eu ca totdeauna cu intariziere La multi ani! bucuriilor care au facut doi anisori, sa fie fericiti si sa aduca multa fericire in casa parintilor:
16 Septembrie - Yagi Alesio Tsubasa - Eli26
16 Septembrie - Rebecca-Riana - Lakioana
17 Septembrie - Ada - Cecilia C
17 Septembrie - Erik - Cata14
17 Septembrie - Nicolas Mihai - pufymic
18 Septembrie - Sarah-Rebecca - Roxanae
19 Septembrie - Victor - Crisnemes
19 Septembrie - Maya-Maria - puiut de Gonghy
Scuzele de rigoare ptr intarzierea urarilor, dar pur si simplu nu imi mai ajunge timpul, zilnic zic ca intru sa vad ce mai faceti voi, mamicile, dar mai ales bucuriile.
Acum fug la cresa si va pupic pe toate/toti.
Mamica lui Rares (15 oct 2006),
eleņia spune:
adriana sanatate multa lui dudu si multi de la mine sa se faca cat mai repede bine
lakioana reby cea frumosa si desteapta asteptam poze
moni super fotgrafia cum probeaza fetele pantofii,nu erau un pic cam mici pantofiiŋ
eleņia spune:
tanima rares cel cuminte si intelegator care ateapta pe mami pe scaunel sa vina sa il ia acasa si tie multa sanatatesi ai grija cu mezelurile