LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Victor!

La multi ani Maya!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

La multi ani! Victor si Maya. Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

LA MULTI ANI SARBATORITILOR de astazi

monique, offf mama nene cu maselele tale

adriana. sper sa fie ok analizele lui Dudu, nu stiu ce inseamna analiza aia

noi iar am fost la shueta, cum pleaca sotzii la meci, cum ne facem de cap....fi-miu a fost super haios, mancam bomboane M&M si ne uitam la niste poze de la o nunta si comentam de o poza facuta la sarmale si tot pronuntam noi cuvantul sarmale....ce credeti ca a retinut Vladutz, ca bombonicile alea M&M se numesc sarmale si tipa dupa noi sa-i mai dam sarmale....acum, asa a ramas cu ideea, ca bombonicile alea asa se numesc, chiar ii povestea lu' tati cum a mancat el sarmale

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilina

neatza

noi iar am fost la shueta, cum pleaca sotzii la meci, cum ne facem de cap....fi-miu a fost super haios, mancam bomboane M&M si ne uitam la niste poze de la o nunta si comentam de o poza facuta la sarmale si tot pronuntam noi cuvantul sarmale....ce credeti ca a retinut Vladutz, ca bombonicile alea M&M se numesc sarmale si tipa dupa noi sa-i mai dam sarmale....acum, asa a ramas cu ideea, ca bombonicile alea asa se numesc, chiar ii povestea lu' tati cum a mancat el sarmale

Ce ai facut cu tortul ? Te-ai dus pe la vre-o cofetarie?

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

azi ma duc, ieri am fost nerabdatoare sa-mi ridic coletul de la La Redoute si am fugit cu cutia acasa sa probam hainutele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilina

azi ma duc, ieri am fost nerabdatoare sa-mi ridic coletul de la La Redoute si am fugit cu cutia acasa sa probam hainutele

Siiiiiii !!!! au fost bune. La babyexpo te mai duci? Eu as vrea maiine sa dau o fuga.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

da da, super bune, s-au potrivit toate, mai putin un pantalon care imi e f.fix, dar e bine, ca vreau sa mai slabesc un pic
am luat 14 articole si am platit 86 euro, adica suuuper putin
am luat asa:
-pt.mine: ghete argintii, 2 perechi pantaloni 3 sferturi, un pulover si un sacou
-pt.Vlad 2 camasi, 3 perechi de jeansi si 2 tricouri
-pt.Alex 2 camasi

azi ma duc la Baby expo sa iau ghete si cizme, ca au preturi f.bune inrte 55 si 90 lei....bine sunt si mai scumpe, dar nu dau mai mult

Mergi la inceput

Super..sa le purtati cu placere. Sa te "raportezi" diseara cu ce ai vazut la expozitie.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

mada mi-a povestit ca a fost dezamagita de Baby Expo, lucruri putine fata de anii trecuti, multi au produsele doar expuse NU si la vanzare, lume putin (a fost ieri pe la 15.30)

Mergi la inceput

mmm macar de cascat gura si tot dau o fuga pana acolo. Si asa pe vremea asta nu am chef de nimic.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput