LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 6
Adriana mica spune:
Au iesit primele analize. Stiti cumva ce inseamna "flora polimorfa abundenta" la coprocitograma?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
itzy-bitzy spune:
Pai ar primi-o si de acum...stiu persoane care au dat copiii de la 1 an si 3 luni...pt ca au si grupe de toddlers. Dar nu as vrea la gradi chineza, cred ca o sa facem un efort, chiar daca costa mai mult si o dam la una internationala, in engleza. Insa nu as da-o d eacum...cred ca in primavara, o las sa treaca toamna-iarna cu virusii...si apoi ca sa lucrez si eu ca nu vreau sa stau acasa, plus ca este f bine si pt ea...insa nu stiu cum se va acomoda ...va avea cam 2 ani jumate atunci...am si eu emotii. As vrea s agasesc ceva cum era Lexi sa mergem impreuna 2 ore pe zi sa se obisnuiasca cu colectivitatea, cu mediul...O sa incep sa ma interesez in curand.
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
adriana nu stiu...da-i o cautare pe google ca sigur gasesti ..nu cred ca e nimic ingrijorator dar probabil este peste limita normala
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
xandrutza_76 spune:
Buna fetelor, m-am intors. Miercuri dimineata trebuie sa fiu la spital. Bebe are in jur de 3 kg, dar mi-a zis doctorul ca a observat ca lichidul e in cantitate mai mica; luna trecuta era totul ok. Acum abia astept sa nasc odata, sa stiu ca e totul bine.
Imi pare rau de Bucuriile care plang la cresa/gradi, sper sa se adapteze cat mai repede.
Itzy, faine preturi pe acolo.
Va pup pe toate, va multumesc pentru grija!
Alexandrina 38+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
anangel_lexi spune:
Xandrutza, ai grija de tine, multa sanatate! Miercuri te-a programat la cezariana sau iti induce nasterea?
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
lakioana spune:
Salutare tuturor,
Multumesc din suflet de urarile de La multi ani si ca v-ati adus aminte si de noi...chiar daca intram asa de rar. Urez si eu Multi ani cu sanatate si bucurie copilasilor care se sarbatoresc in perioada asta.
Nu am mai intrat de multicel...nici macar sa va citesc...am invatat pentru permisul de conducere. Ieri am avut examenul teoretic si l-am luat cu brio. Acum urmeaza scoala de soferi si examenul practic...peste cateva luni (asa e procedura aici). Pana atunci pot sa conduc doar cu cineva experimentat in dreapta.
Itzi-Bitzi...de multe ori m-am gandit la voi, asa cum m-am gandit si la Anangel Lexi cand si-au inceput noua viata. Chiar i-am spus si sotului de voi. Sa stii ca si noi am trecut prin aceleasi faze cu adaptarea fetei la noua viata...la fel ne-am facut probleme de limba...si la fel am hotarat ca, datorita mediului nou, inca necunoscut, sa nu o dam la gradi decat incepand cu primavara, cand se mai linistesc virusii (ca sa pot si eu munci,...pt. ca nu sunt obisnuita sa stau). Sa aveti si voi o "adaptare" cat mai usoara si sa nu simta foarte mult Ana-Maria diferenta ...sau mai bine zis, sa se adapteze si ea cat mai usor.
Despre Reby...vreau sa va spun ca, desi suntem intr-o tara cu doua limbi (noi pt. Reby)...ea vorbeste acum aproape perfect limba romana (spre deosebire de atunci cand am venit...cand mai pocea cuvintele). Imi spune povesti care incep cu "A fot odata....demuuuult....o plintzesa flumoasa cu plintzul ei"...continua povestile normal cu printese sau cu dragoni...imi povesteste despre printul care vine si o ia pe calutz pe printesa si o duce la castelul lui. Mor de drag cand o aud. Spune si poezii: Pisicuta pis-pis si Catelus cu parul cret... si cantecelul piticilor Albei ca Zapada (adaptat de mine)
Pe scurt...ne uimeste in fiecare zi cu cuvinte si expresii noi pe care nu stim de unde le invata (de la noi...ca de unde altundeva).
De exemplu, intr-o seara nu voia sa se culce...tot voia in living...si l-am chemat si pe tati sa se culce cu noi...ca sa nu mai aiba motiv sa vrea dincolo...si atunci ea s-a luat de tati si l-a pus la punct: "Tati du-te la calculatolul tau ca ai tleaba. Nu mai sta in pat!" Bineinteles ca tati s-a supus si a plecat razand infundat.
Spune cuvinte foarte complicate pe care le aude de la noi. Ne imita in tot ce vorbim. Vorbeste chiar si in franceza si engleza
cand este in parc cu copiii (cuvintele elementare: how are you?, ok, Je m'appelle, bye bye, qu'est-ce que tu fais? fille, garcon, boy, girl, play...etc) O sa va pun zilele astea si un filmulet cu ea...ca sa o mai vedeti...si chiar si niste poze. Incep si eu acum sa iau capitolele la rand sa le citesc si sa vad ce poze ati mai pus cu mandretile voastre.
Va salut cu drag ...si ii pupam pe toti piticii.
Multa sanatate la toata lumea
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)
lakioana spune:
Xandrutza...iti urez de pe acum nastere usoara si sa fii increzatoare ca totul va fi bine. Multa sanatate
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Lakioana, Reby e o minune de fetita! Felicitari! Abia astept filmuleul.
Lexi, cezariana fac, din pacate, asa le am si pe celelalte. O sa dureze mai mult refacerea, dar ma descurc eu, altele conteaza acum.
Va multumesc amandurora
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Poftiti la micul dejun.
La multi ani Victor si Maya! Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si sa fiti fericiti si impliniti!
Crisnemes, Gonghy aniversari frumoase!
poze cu noi
Bebe
Monique_new spune:
Neata!
Eu sunt umflata.....la o masea. Inebunesc...toata viata m-am plimbat la stomatolog, nu am neglijat nici o problema dar sunt abonata lor. Acum nici nu stiu unde sa ma duc pt ca ai mei stomatologi au plecat in Canada pt cativa ani. Offf.
Xan tinem pumnii miercuri.Nastere usoara,sa fiti sanatosi si sa va intoarceti cu bine amandoi.
lakioanama bucur ca ne mai spui noutati despre voi. Vrem poze cu Reby.
Adriana imi pare rau dar nu stiu. Nu ai intrebat doctorul cand v-a dat rezultatul? Cum se mai simte Dudu?
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006