Topic - alte probleme juridice neregasite la...

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_stefania spune:

Buna,
am intrat in concediu intretinere copil in 01.09.2009. Trebuie sa depun declaratia fiscala pentru anul 2009? Mentionez ca alte venituri in afara salariului nu am avut.
multumesc anticipat


Cristina

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Am si eu o intrebare pentru o prietena. Nustiu daca mai exista alt subiect de acest gen.
O femeie are o fata de 9 ani de care nu are deloc grija,cum ar putea sora fetei de 9 ani s-o poate decadea din drepturi pe mama si sa o poata lua ea in ingrijire? Tatal fetei e pensionat pe caz de boala si a fost declarat inapt de a avea grija de cineva.
Surioara fetei de 9 ani este casatorita si are un copil mic. Ce trebuie sa indeplineasca pt a o putea lua in ingrijire sau sa devina tutorele ei.
Ar merge la protectia copilului,dar ii este frica sa nu o ia protectia copilului la caminul de copii si sa nu o poata lua sora acasa la ea.
Ma scuzati daca nu m-am exprimat tocmai corect.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Doar directia de protectia a copilului poate sa decada din drepturile parintesti, si alta in urma unor "fapte grave"..si a multor anchete.Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am si eu o intrebare

bunica mea are o datorie la Vodafone de vreo 2 ani pe care nu a achitat-o. Ne-au tot trimis somatii de plata si intr-un final au vandut datoria catre o firma de recuperare. Cu acea firma am purtat eu discutii telefonice deoarece bunica mea nu este in tara. Pe parcursul unui an am platit diferite rate la datorie. Astazi trebuia sa achit si ultima transa dar nu am facut rost de bani. La telefon m-au amenintat ca o trimit in judecata pe bunica si ca ii pun sechestru pe proprietate ca nu exista alta modalitate daca nu platesc azi de urgenta. Am intrebat daca nu cumva inainte fac oprire pe pensie(bunica are) si ca de ce trec direct la sechestru pe bunuri(bunica e proprietara de un apartament). Vreau sa stiu si eu in baza carei legi pot face aceste demersuri? Si daca este adevarat, desi mie normal mi s-ar parea sa ii opreasca din pensie pana se achita datoria nu? Ddaca nu ar fi avut venituri atunci se trecea la sechestru nu? Si daca eu reusesc sa achit inainte sa ii vina citatie de la tribunal care e procedura?

Multumesc frumos. Este destul de urgent si as aprecia orice raspuns

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu am trecut prin asta acum 8 ani..si am ajuns sa ma judec cu ei. Am castigat..in sensul ca am platit strict ce aveam..fara penalizarile exorbitante ce le cerusera ei. Mai mult..i-am facut sa-mi plateasca si avocatulcu ei nu de gluma..recuperatorii..fac totul sa recupereze sumele restanteVlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_s spune:

Buna, v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine cu o problema :m-am intors luna aceasta la munca din concediul de ingrijirea copilului, (lucrez intr-un spital), si mi s-a spus ca dupa legea 330 salariul meu trebuie sa fie acelasi ca si cel din 2008, cand am plecat in concediu si mi s-a aratat art. 17 care zice:" Personalului care s-a aflat īn concediu pl#259;tit pentru cre#351;terea #351;i īngrijirea copilului īn vārst#259; de pān#259; la 2 ani,(...)i se acord#259;, la reluarea activit#259;#355;ii, salariul de baz#259; aferent gradului sau treptei profesionale īn care a fost īncadrat anterior
suspend#259;rii". Eu din asta inteleg ca se pastreaza gradul si treapta iar salariul ar trebui calculat potrivit acestora dar dupa nivelul de acum. Poate ca nu inteleg eu bine si are dreptate contabilul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pai si dup textul mentionat de tine reiese clar ca se acorda banii in conformitate cu statusul avut anterior intrarii in CIC. Contabila are dreptate.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Buna ziua
Am si eu o intrebare
EXISTA MESERIA DE AGENT CONSTATATOR pt probleme de justitie?(ceva de genul huissier de justice-lb.franceza)
Ma intereseaza sa gasesc acest constatator pt orasul Campina unde am probleme cu un vecin
multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_s spune:

Marius multumesc de raspuns. Probabil ca nu inteleg eu ce inseamna in acest context ""salariu aferent" gradului anterior intreruperii activitatii. Ca de atunci pana acum salariul pentru gradul meu s-a tot schimbat. Ma intreb ce fac cei care se intorc dupa 7 ani la salariile din 2003! Mi se pare aberant dar stii vorba- daca 2 oameni iti spun ca esti beat, te duci sa te culci!

Mergi la inceput