Leoaicele *(22)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui catutza

Gabi , abia astept pozele
Noi tot doua camere avem, dormitorul al lui Bia si noi in sufragerie...dar crezi tu ca e asa??? nu...toate jucariile ei sunt in sufragerie pentru ca daca noi aici ne petrecem 90%din timp normal ca si le cara pe toate aici, asa ca sufrageria mea numai a sufragerie nu arata

Tu crezi ca eu ma astept ca la noi sa arate a sufragerie,important e ca el sa-si revina cat mai repede si mai mult posibil in rest cui nu o sa-i placa la noi sa nu mai vina.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare de la IAsi!

Tot pe fuga..

Dodo...nu-i asa ca e bine la casuta ta? Chiar si daca dormi inca pe saltea ca n-ai luat inca patul(de exemplu)?

Annie,ca sa-ti satisfac curiozitatea...dimineata trezut la ora 6,sculat si pregatit copil,la 7.30 plecat de acasa,la 8.30 ajuns inapoi(mers pe jos),ordine si curatenie,spalat vase,pus gem de prune la foc,facut facturi ,proforme,comenzi,amestecat in gem ,vb la telefon...vb la telefon..comenzi,proforme,amestecat in gem,plecat luat copil de la 11.30 pana la 12.30(mers pe jos).Venit acasa,pregatit papa ptr copil,pregatit umplutura de sarmale,factura,amestecat in gem,proforma,bagat copil in seama,vb la tel si rezolvat probleme cu transportul..terminat gem,pus in borcane,pregatit varza ptr sarmale...bagat un oki pe forum,scris ceva si salutat..:)cam pe aici sant acum...:)
Mai ramane sa ma apuc de invartit sarmalele,de pus la foc,acusica vine si sotul,pun masa sa mancam impreuna...siii... apoi vizionam un film si la nani eu si cupilul la ora 9.30.

Cam asta ar fi ziua de azi,maine ma asteapta o noua portie de gem,ca asa-mi trebuie daca n-am oala mai mare,de fiert sarmalele ca azi nu apuca ele,si tot maine vreau sa fac nite cornulete cu rahat,ca am gasit untura de porc si mi-e pofta de cornulete.

Daca apuc sa fac,pe langa alte facturi si alte probleme.
Satisfacuta?

Va pup pe toate si va doresc numai bine.

PS:la noi a iesit soarele dupa doua saptamani de vreme londoneza!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si de la noi ! Azi am fost o zi in conced de odihna, am avut de mers la med de fam, apoi sedinta cu parintii la gradi, unde am ramas surprinsa in sensul rau ... din 20 de parinti, doar jumate am fost ... in fine, cert e ca din 1 octombrie vom avea ora de engleza, de dans si de pc
Adriana, am reusit 2poze cu jucaria ce i-am cumparat-o Giuliei, acum e number one ...
Dodo, felicitari din suflet pt casuta voastra, sa o stapaniti sanatosi !
Annie, si io am un program ce se repeta zi de zi ... la 7 trezirea si echiparea mandrei, ea pleaca cu bona la 8 la gradi, eu fug de cele mai multe ori la piata sa fac cumparaturi, de la 9 la 18 sunt la birou, la 6 juma` seara ajung acasa (orice ar fi, la ora asta trebuie sa fiu acasa sa plece bona) dupa care ori iesim in parc, ori cumparaturi, ori o tura jos la abc dupa inghetata, ori lenevim la tv, ori mai bagam cate o vizita sau primi vizite si asa trec zilele din timpul saptamanii; in we ori smotruim ori bantuim pe afara
Pup si eu trupa de leoaice !
Catutza, io nu ma supar asa de repede

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Gabi , asta am zis si eu cui nu ii place cum e la noi sa nu ne viziteze

Adriana , ma bucur ca merge afacerea (eu asa inteleg). Cum a iesit gemul de prune? mai am si eu 5 borcane de anul trecut asa ca anul asta nu am mai facut . Ce fel de varza ai folosit la sarmale, acra?
As face si eu dar cu varza dulce ca acra nu am de unde...

Daria , frumoasa casutza voastra dar mai frumoasa e Giulik

a plecat Mihai la servici si am ramas singure...am un mare teanc de rufe de calcat asa ca ma duc sa le calc, asta daca ma lasa scorpiutza normal

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Si io voi face sarmalutzeee, gand la gand cu Adriana, insa am gasit in piata deja varzuta acra !
Catutza, spor la trebi si tie !
Eu merg sa prajesc aripioare si sa fac pireul, mandra asta vrea :-)

Pupici tururor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Daria, Adi va multumesc frumos, pt detalii .Mie dor sa am si eu o zi asa de aglomerata, si va rog sa nu mi-o luati in nume de rau, dar simt ca o iau razna

numai bine si la restul trupei

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Annie , nu ai spus de rucsac : ai gasit sau nu....si de ce avei interdictie la cumparaturi?
Tu cum de te plictisesti, nu mai mergi la servici?

Dany , ce faci doamna, ne-ai uitat?

Daria , mi-ai facut pofra de aripioare prajite cum le faci, le mai dai prin ceva sau le prajesti asa direct?

am terminat marele teanc de calcat, am facut si ceva curatenie in sifoniere ca a venit frigul si nu aveam nimic rece scos mai la indemana.

Mergi la inceput

Annie, noah sa nu fii suparici !!! Profitaaa pls cat poti si leneveste ! Si nu o zic nici la mishto, nici cu rautate, ci pur si simplu profita si odihneste-te si leneveste ! Si atat !
Catutza, io le fac tare simplu: le pun intr-un bol de dimineata cu ce gasesc pe`acasa: usturoi, sare, piper, alte condimente de orice fel, mustar si apa, seara pun pe aragaz tava teflonata (aia de gratar cu denivelari, am una mica si incap in ea doar 5 aripioare), pun foarte putin ulei, arunc aripile clatite si le las sa se prajeasca crocante, mai arunc din cand in cand putina apa si intorc aripile, neaparat pun capac si deschid geam, hota Giuliei ii place sa rontaie oasele (mie nu).

Noah gata, fug la nani Intre timp s-a jucat si ea la pc, dar a obosit (cred ca n-are farmec daca e lasata asa in voie sa stea la pc) si m-a lasat pe mine sa mai arunc o privire la ce ati scris si la dc++ ca mai dau jos desene animate
Noapte buna tuturor !

Mergi la inceput

Daria , suna bine reteta ta dar daca face mult fum zic pas nu am hota asa ca va fi jale fara
Si mie imi place sa rod oasele alea crocante

Vreau si eu de la voi idei de salate pentru ziua Biancai si a lui Mihai. Am zis sa fac salata de beouf, salata de ciuperci cu maioneza si pasta de peste dar as mai face ceva...dar nu stiu ce...
Vom servi doar salate, mezeluri, branzeturi, snitele de pui, chiftelute si pizza...si dulciuri normal.

Adriana , ce pofta mi-ai facut cu (,) cornuletele tale dar nu mananca Mihai cu rahat..si in afara de asta ultima oara nu mi-au iesit asa de bune, erau cam tari dar nu stiu de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Cata. iam gasit rucsac, bine ca na intrebat de pret ca-l ducea inapoi, dar mai eftin nam gasit.
Interzis la shopping, well din moment ce eu sunt cea care sta pe acasa si le face pe toate... inclusiv cumparaturi eu sunt cea care cheltuie banii (nu spun de cei care sau cheltuit aiurea si doar din moft de el)

Daria...de 6 ani de zile ma tot odihnesc si o tin intr-un concediu...m-i sa acrit pur si simplu pt ca nu sunt genul sa lenevesc, si desi casa e luna de curata uneori dezordonata datorita hainelor, eu tot nu fac nimic si stau si ma uit numai la TV de parca vine cineva si gateste in locul meu.

Ultima lui investie site de internet, la intrebarea "daca vreau?' am spus "NU" si apoi la "cu ce vrei sa fie situl? despre ce?" Am spus ca nu ma intereseaza ca nu am nici o idee, " ca nu ma intereseaza sa fac web desig...asta inseamna ca sunt contra lui.

Si exemplele pot continua Nu sunt in cea mai buna forma azi. As vrea sa plec oriunde singurica macar pt 2 zile

Cata pot merge eu in vacanta aceeia in locul tau ?

Pupici si numai bine, mult mai bine decat imi este mie!

EDIT: la servici merg, dar nu fac decat sa raspund la 2-3 telefoane si citit 5 emailul...si ascultat o limba a naibi de placuta...tagalog, care pt mine mai mult parca se scuipa intre ei, dar am un dictionar francez sa mai recapitulez ceva
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput