Leoaicele *(22)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Catutza, si noi cam asa, ne axam pe fructe, precum cei din LazyTown si muuulte oo din`alea cu Barbie si alte porcarii ce se gasesc prin magazinele cu bombonele in cutiute Barbie.
De Craciu, papusa Cleopatra :-) si mai vedem ce buget vom avea !

Voi ???

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Daria poate revii mai repede;
Cata mi-am primit lectia cu Bogdi care ne-a aratat ce este cand s-a nascut asa ca acum daca ne arata ok ,daca nu tot ok

Cat despre sarbatori si cadouri la noi incet de luna aceasta:

• -29 .10 ziua lui Bodo-trebuie cadou,petrecere macar in familie si tot...

• -6.11-ziua tatalui si fratelui meu-scap usor ii sun sa le spun la multi ani

• -8,11-sf Mihail si gabvril-as scapa daca n-as avea musafiri

• -30.11 sf.Andrei-iar ziua lui Bogdi

• -1.12-ziua de nastere a fetei nasei-cadou

• -6.12 Mos Nicolae -cadou pt 3 copii al meu +ai nasilor

• -craciunul-Cadouri pentru 3 copii iar,daca mai incapem si noi pe lista deja e ok,dar ...

Mi-e groaza sa ma gandesc ...dar daca mi-a-ti amintit

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ahaaa ... si ce-i place acum lui Donu`Bogdan ??? Cu ce se joaca ??? Personaje preferate ??? Ha ??? Ia spune tot !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna, remember me???
Am revenit dupa o saptamana de concediu neasteptat!
Fiindca ati fost asa de active, cu chiu cu vai azi si ieri am citit din urma pana la pag. 14, dar macar am intrat sa va salut!!!
Am vazut ca a fost ziua Ameliei a Liliei si profit sa-i urez toate cele bune, sanatate si multa fericire. Lilia, sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea. Daca deja ai pus poze de la party, o sa vad linkul, daca nu astept cu interes!

Va pun si eu linkul cu pozele de la Busteni in contul comun sa aveti ce vedea, ca am pus destule, pana ajung si eu la zi cu cititul!

!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Ahaaa ... si ce-i place acum lui Donu`Bogdan ??? Cu ce se joaca ??? Personaje preferate ??? Ha ??? Ia spune tot !

Acum se joaca cu un avion si o mitraliera......aaa si cu doua papusi (imi cerea s-am mers la nasa si-am luat din colectia Adei)
Ii plac in continuare sirenele si Mikey mouse si...Masina Rory de la desene de la tv.cam atat imi amintesc acum.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Katty , bine a-ti revenit vad ca va priit vacanta neasteptata spune-mi te rog unde este Manastirea Caraiman ca habar nu am si am mai vazut reportaje la tv de acolo dar niciodata nu am stiut unde este
Pozele din telecabina sunt , iar sus la babele era foarte frumos...eu am 6 ani de cand nu am mai urcat la babele

Daria , buna idee cu ouale Barbie iar de LazyTown...sincer nu stiu ce este

Gabi , la noi e asa : pe 17 oct e ziua fratelui meu, pe 2 nov a lui Bia, pe 3 nov a lui Mihai, pe 8 nov a lui Mihai, cumnatul si fratele meu (de nume, aici cred ca scap doar cu telefoane, iar daca vine cineva la noi desi nu cred ca vin pe 2 nov cand facem ziua lui Bia si a lui Mihai, ii servesc cu o aluna si o maslina si gata), tot pe 8 e si a finului mic de nume lui trebuie cadou. Pe 6 dec cadouri la Bia, nasa mica si finul mic de Craciun tot lor 3 + o punga pentru parinti cu un vin, un suc, un cozonac, ceva fructe si ceva ciocolata si apoi pe 2 ianuarie e ziua finului mic de nastere...si apoi daca mai supravietuim ne mai luam si noi ceva desi sigur nu vom lua nimic

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Katty bine v-ati intors,inca n-am vazut pozicile dar maine dupa ce-mi vad samburele'
Cata aha si tu esti prinsa de pe acum in cadouri,mult spor si ideei constructive.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Gabi , intanlire placuta cu samburelul maine

eu am facut azi curatenie generala in casa, mai am usile sa le sterg si aragazul de spalat dar asta maine ca acum chiar nu mai pot ma ustura talpile, ma duc sa termin pastele ca-mi vine sotul de la servici mai devreme ca sa vada meciul si ii e foame!

Bucatareala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catutza

Gabi , intanlire placuta cu samburelul maine

eu am facut azi curatenie generala in casa, mai am usile sa le sterg si aragazul de spalat dar asta maine ca acum chiar nu mai pot ma ustura talpile, ma duc sa termin pastele ca-mi vine sotul de la servici mai devreme ca sa vada meciul si ii e foame!

Bucatareala

Multumesc ,spor la trebitza ramasa.Al meu consort face treaba deoarece inca nu avem cablu si nu are la ce vedea meciul

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Heello fetele
Nu ma dati la disparute!
Acum am aterizat de la intalnirea cu prietenele mele aspirante forumiste de aici...ca sa-mi mai ridic si eu putin moralul cazut sub nivelul marii cateodata...
Vesti nu am sa va dau...job inca nu... maine are al 2-lea interviu pt. asistent manager... si maine cel tarziu poimaine primeste raspuns la alt interviu tot pe post de logistica!Doamne ajuta!

Katty- bine ai revenit! Maine intru sa vad pozicile! V-ati incarcat bateriile!
Lilia- imi pare rau ca nu a iesit asa cum doreai Party-ul la Mc.Neseriosi! Ce sa zic!!
Unde ati fost la Brancoveanu???
Ma bucur ca sunteti bine!
Am vazut si eu colectia de toamna de la magazinul din Big...si asa mi-a placut un platonas de acolo...de numa...da-mi pun pofta-n cui..si astept reducerile..Ma imbrac cu ce mai am... era 150 sau 200 parca! Dar era fain rau!
Annie- ce situatii patesti si tu! Poate scapi de ei si va fi mult mai bine! si tie si lui Clau!
Daria- imi pare rau ca pb. cu sanatatea!Cred ca ai dobandit ceva alergii!Dar nu le neglija! si tie si don'soarei G!!!
Cata- doamne... cate bunataturi poti face..mereu faci ceva bun...mereu ai ceva in plan pentru familie bun!
Manastirea Caraiman este pe strada cu acelasi nume in poiana Palanca... un rai.Parintele Gerontie e renumit. In disperarea noastra de a avea un bb am haladuit prin manastiri si am ajuns si acolo.
Insa parintele ne-a chemat cand sotul se lasa de tutun...cum nu s-a lasat si nu se va lasa.... ce sa zic!Oricum voi reveni acolo..macar sa ma rog! E un loc aparte!
Cum vii dinspre Sinaia...nu intri in Busteni pe strada cu Hotelul Silva...ci strada dinainte de ea...pe stanga...Drumul e rau..iar iarna si mai rau cred!
Acolo vin multi asa ca noi fara bb ...sau multi bolnavi...etc.
Gabi- ma bucur ca esti mai activa!Abia astept sa aflu ce ne anunti maine!
Ledi -ma bucur ca e bine bb. Asta e tot ce conteaza!
O sa uiti toate aceste chestii neplacute in sarcina!
Nu te-am intrebat...cand ai nunta???

Raluca- drum bun... servici usor si adaptare rapida!
Pleci spre mai bine asta e important!
Adiiiii- ne-ai abandonat???
Legat de cadouri..ooops...
Hai sa zic si eu...
Mihai si Gavril-avem un prieten..care daca nu-si serbeaza ziua si nu cred...nu trebuie cadou!
Sf. Nicolae: musai pt. nepotel si pt. finutz!
Mos Craciun idem aceeasi copilasi!
In decembrie ziua sotului...pe care i-o serbez!
Pe 3 nov. ziua casatoriei noastre...acolo scap cu un cadou...spre sot( fac rezervare..m-am si decis) Lilia iti spun maine unde!
In octombrie ziua sorei mele... a finei mele in noiembrie si a unui prieten de familie!Pe 6 dec. e ziua mamei...Plus ca in preajma sarbatorilor ii vor lua motul lui Teo..deci trebuie ceva si acolo nu?? Dar noi sa fim sanatosi!Eu abia astept sarbatorile...ma bucur ca un copil de tot!Sper ca acest sf. de an sa aduca si pt. mine ceva bun! Doamne ajta!
Si la urma dar poate fi chiar primul....o sa fie un cadou din partea mea pt. Bogdi si mami a lui!
Am scris un pogon ...asa ca ma retrag...la nanic...Sunt incoerenta si cred ca din graba am mai papat litere...dar mii somn si mii lene sa fac corectura textului!
Va pup pe toate ...
Noapte buna

Mergi la inceput