Leoaicele *(22)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetele, ce mai faceti?
am mai citit si eu din urma,vad ca ati fost active!!
Catutza,eu sunt bine, inca nu am nascut,mai am maxim pana pe 7.10,dar luni o sa plec spre Bv si poate nasc mai repede! O sa dau de stire imediat ce se petrece marele eveniment!
Ledi, ma bucur ca esti bine,foarte bine ca stai linistita si sotul are grija de tineSa fie bebe sanatos si sa creasca cum trebuie!
Dodo,felicitari pentru mutare si ai si tu grija de tine si de bebita! Cum te simti esti bine?

Fetele eu va pe toate si probabil o sa treca un timp pana revin acasa sa mai scriu,asa ca sper sa nu ma uitati! O sa incerc sa va anunt despre marele eveniment!
Weekend placut si pupicei!!!

Aurora37+, mamica de viitor delfinas

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Aurora, nastere cat mai usoara si rapida, si bb sa fie sanatos si mancacios, si tu sa ai laptic...si

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello in miez de noapte!

am ajuns de la botez acum, am culcat fata si-mi astept randul la baie a fost frumos, pun maine poze...

Aurora , nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios iar tie refacere rapida te asteptam inapoi cu poze

fug la baie si la somn, ne "vedem" maine

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

O duminica frumoasa si tot ce va doriti.

De la mare numai bine.

Poftiti la si o .
Astrele spun:

Te soliciti prea mult in ultima perioada, ia o pauza macar in acele zile care sunt pentru odihna.

Ai grija de starea de sanatate, astazi e o zi grea, poate vei avea dureri de cap si senzatie de oboseala.

De actiunile si deciziile tale depinde toata ziua. Poti sa incepi curajos orice plan neobisnuit ti-ai propus, nu inhiba fantezia.

Daca ai stabilita intalnirea cu prietenii, vei petrece timpul foarte bine in compania lor. In discutii incearca sa nu vorbesti despre problemele tale de la serviciu, asta poate deranja pe cineva din cei prezenti.

Stelele sunt de partea ta, este o zi bogata din punct de vedere financiar, sunt sanse sa ti se ridice nivelul material.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !

Aurorra, nastere usoara, refacere rapida, mult laptic, bb sanatos si papacios, necolicios, somnoros Deci scoatem pampoanele ???

Dodo, ce bine e ca scrii !!! Cum te simti ???

Ledi, esti cuminteee ? ...

Annie, sa porti sanatoasa cerceii, si eu ador cerceii, pacat ca n-am atata buget cat as vrea

Catutza, asteptam pozele noi de la voi !

Lilia, sa-ti traiasca printesa, sa aveti parte de tot binele din lume !

Katty, ce faceti , cum e la gradi ?

Adriana, ce bunatati ai "vrajit" in bucatarie acest we ?

Eu am facut ieri curat, ordine, si tot ce inseamna "camera" Giuliei, care de fapt e o jungla Am spalat covorasele ei (ce noroc ca le pot baga in masina de spalat), o groaza de haine, si mai am pe azi o tura ce au zacut in vanish ... am gatit ciorbita de vacuta si sarmalutele (moamaaa, ce bune sunt sarmaleleee) si o mamliguta cu branza de burduf/slaninuta prajita/smantana, am mancat ca spartele si aseara am facut si un salam de biscuiti Pe azi pireu si gratarel si mujdei si sfecla rosie
La noi e soare, dar frigut, important e ca nu ploua Cred ca vom iesi imediat in parc, sa avem somn

Pup trupa !
La dimineata treceti la semnat condica tuoateee !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani cu inatrziere Ameliei.

Aurora,am citit la sub.cu nasterea in apa ca deja te pregatesti sa nasti.Sa scoatem agitatele?Nastere usoara,bb sanatos,mancacios,necolicios si cuminte iti doresc.Aa si nu in ultimul rand,refacere usoara si rapida dupa nastere.

Daca n-as fi mancat o oala de sarmale sapt asta cu siguranta acum eram cu pe tastaturaMie mi-a facut al meu ciorbita de vacuta si mazare cu pui...foarte bun..Cu o seara inainte mi-a facut pancake,prima data in viata lui cand face pancake..am gasit eu o reteta pe culinar bestiala si am zis ca mor daca nu mananc din alea.

In rest,ieri m-am ales c-o injectie cu nospa si scobutil si un sfert de gynipral ca ma cam durea burtica si de la pastile nu cedau durerile.In continuare suntem in pat,cred ca m-am ales si c-o cistita...Marti ajung la dr si vedem ce si cum.

Daria distractie placuta in parc.
Pupam intreaga trupa.

POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

Mergi la inceput

Daria si eu ma bucur cat pot fi alaturi de voi.Azi am scris al doilea capitol la umanitare sa vad cand imi va fi moderat sper ca destul de repede,sa nu creada lumea ca s-a incheiat povestea.

minunea cu ochi verzi si multe mamicii ei.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Multumesc fetele,sunteti toate niste dragute!
Sa dea DD sa fie totul bine,bebe sanatos si sa va dau vesti bune!
Promit ca imediat ce pot sa intru si sa va scriu despre experienta mea si sa pun si poze!
Pana atunci va pupicesc pe toate,va multumesc de galerie si e bine sa stiu ca sunteti cu gandul alaturi de mine!
Duminica frumoasa!!

Aurora 37+, mamica de viitor delfinas

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Leditia , baga reteta de pancake ca mi-ai facut pofta si mie

Daria , ce de bunatati gatesti tu! si plimbare placuta

Katty , a-ti revenit de la Busteni? cum a fost, te asteptam cu poze

Gabi , ma bucur ca sunteti bine, sa adaptat Bogdan la gradi? sau tot la Constanta il duceti?

ma duc sa strang dezastru de prin casa, revin cu pozele de la botez.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catutza
Gabi , ma bucur ca sunteti bine, sa adaptat Bogdan la gradi? sau tot la Constanta il duceti?

Bogdan nu are nici o problema cu gradi si nici nu a avut niciodata.El isi doreste foarte mult sa fie intre copii,cat participa anul acesta nu stiu dar anul trecut era totul ok.Educatoarea lui era absolventa de psihologie si de cca 40 ani si-i si placea ce face.
Anul acesta d-na educatoare e destul de in varsta si nu stiu cat o mai intereseaza ce face(sincer)Oricum eu sunt multumita ca-i in colectivitate si la anul imi pot permite sa-l transfer sa "chirai"acum e ok.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput