Cafea cu aroma de femei *91
Raspunsuri - Pagina 5
maru spune:
Dodo, ce bine ca sunteti bine! Uite cum se rezolva toate...
alic, ai grija sa nu sperii bebe cand te uiti la el
principe, aici e o zi speciala cand copii se duc in pijamale, de la gradi pana la liceu. Si aici educatorii incurajeaza parintii sa nu forteze copii: au chef sa vina in pj, sa vina, si ce daca
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
principe spune:
SALUT GAGICILE
LA TOATE.
Azi Sebastian nu a vrut sa-si puna deloc uniforma,dimineata s-a dus si si-a luat singur din camera o alta pijama decat cea cu care a dormit si si-a bagat iar uniforma in rucsac.a mers in "uniforma" de SHREK....era ata de comic.![]()
nu,Marule,nici eu nu ma preocup ca nu merge in uniforma si nimeni nu vede straniu asta.
burticoasele vrem fotografii cu sambureii!
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
MsLara spune:
Buna dimineata!!!
Fetelor astazi dau o
/ inka pt
si prajiturele
multe caci este o zi cu multe aniversari la mine in familie...sa va zic:
zi de nastere: sora mea, matusa (sora mamei) si unchiul (sot/sotie)
aniversare de casatorie: celalalt unchi... si matusa, evident
(din partea lui tata)
O zi frumoasa
!
Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br /
" target="_blank">In fiecare zi mai
http://www.tamagochi.ro/pet-Josepa
Dodo-pui spune:
Waw Lali azi te"betivesti' nu gluma
.Sa-ti traiasca toti si sa fie sanatosi.
al 
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ramyteo spune:
Hei fetele....am venit cu
cine doreste cine mai pofteste....
Gravidute nici nu ne gandim s anu veniti cu o pozica mica acolo cu burticile, ati inteles???????????????!!!!!!!!!!!!
burticile
MAi eu nu mai stiu cum sa-mi educ copila , vreau sa va zic ca e teroare
am fost la o vecina si aia ia pus mancare si ficamea a zis ca e caca si atunci vecinamea ia zis sa mearga la wc sa manance caca si atunci ficamea sa uitat la mine si a zis "cred ca asta ii nebuna"
am zis ca mor de rusine , ea nu vorbeste asa si acum.,....dar a puso vecinamea sa repete si a zis catre ea ca nu mai zice ca ii e rusine ![]()
Cuscra mai mirate o tada si cand o sa treaca BB2 de 2 anisori sa vi sa ne povestesti cum sta treaba 
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
www.tamagochi.ro/pet-rasfatatul-pipu" target="_blank">Pipu meu vrea sa creasca mare, asa ca votati va rugam
Dodo-pui spune:
Ramy "nu radea" ca-i rasul pe mine
.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ramyteo spune:
cuscra 
MAi plec e aici ca nu mai ma tin nici mainile nici ochii, sunt terminata,
la toate!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
www.tamagochi.ro/pet-rasfatatul-pipu" target="_blank">Pipu meu vrea sa creasca mare, asa ca votati va rugam
ramyteo spune:
Am crezut ca plec numai eu nu si voi .... cred ca de ma pun in pat nu ma mai ridica nici buldozerul
asa ca mi-am spalat vasele si am strans putin de pe aici
dar simt ca nu ma mai tin oasele ...aiooooo

Teo
Perlute
Dodo-pui spune:
Mey nu va inghesuiti asa ...
e
pentru toata lumea.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ramyteo spune:
Dodo draga eu misun pe aici 
Teo
Perlute