Cafea cu aroma de femei *91

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna dimineata fetelor.
MAi da ce se intampla cu voi?
Nici o pagina nu sa scris, tot concedile sunt de vina? Va este greu cu acomodarea?
Mno haideti la

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
www.tamagochi.ro/pet-rasfatatul-pipu" target="_blank">Pipu meu vrea sa creasca mare, asa ca votati va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Hm,de unde atata concediu?Sambata la mine e ziua de stat cu k in bucatarie ca sa am cu ce-mi hrani ...godacii,care fac urat cand le e foame.

Mergi la inceput

W. gatasi treaba?
Apai voi vreti sa se inchida cafeneaua?
Voi va-ti lasat de cafea?
NU pot sa cred........................asa ceva.......numa in filme
la toate

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
www.tamagochi.ro/pet-rasfatatul-pipu" target="_blank">Pipu meu vrea sa creasca mare, asa ca votati va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

neata la pranz!
iau si eu o cafeluta ca mi s-a facut o poftaaaa....!
fetele pe unde umblati?

Ramy, bine ai revenit!

O votati pe www.tamagochi.ro/pet-roski" target="_blank">ROSKI?
please!
ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Ce mai faceti, ce mai ziceti?

Mai stiti ceva de Aida?

Alic, ai primit premiul de la Tamagochi?

o duminica frumoasa tuturor!

Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai
http://www.tamagochi.ro/pet-Josepa

Mergi la inceput

Alice bine v-am gasit ia cafeaua sa nu cumva sa ti sa faca rau
Noi mai stam putin si plecam de acasa la plimbareli chiar daca sunt congelata
VA pe toate fara exceptie!!!!!!!!!!!!

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Ramy, merci
sa mai treci pe-aci..

Lali, inca n-am luat nimic; am inteles ca de pe 26 incep premierele....acu om vedea! tu ai terminat puzzle-ul?

O votati pe www.tamagochi.ro/pet-roski" target="_blank">ROSKI?
please!
ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

SALUT GAGICILE!

eu i-am mai dat tel lui Aida dar nu raspunde nimeni.

acum mi-a picat fisa ca s-ar putea sa fie la constanta.

Ramy ce face Teo nu ne mai spui nimic despre ea.
ce se intampala cu vecina Lulu ca nu mai intra pe DC? sper sa fie bine si ea si pustoaica ei.

bortoselelor le urez pofte mari,somn adanc si lipsa de greturi!

celorlalte fete numai bine!
la toate.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Buna fetelor!Nu mai am timp sa intru,seara sunt obosita...Va pup si va salut pe toate!Unspecial pentru Dodosi burtica ei!

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Dau la toata lumea, adunareaaaaaaaaaa

Alice am sa incerc sa trec cat mai des.
Principe mersi de intrebari, Teo e bine, face una si una pai sa iti zic ca venise o vecina cu un baietel de varsta lu Teo la noi si copilul sa scapat pe el si fata la vazut, bun....seara cand sa o pun la culcare ce imi zice perloasa mea....mami Dragos are funie mica si pe acolo se pisa am ras cu lacrimi iti dai seama.
In rest nu pot lucra nimic de ea ca ii trebuie si ei sa lucreze altfel nu ma lasa in pace, daca calc...mai am un fier de calcat vechi si ii dau si ei si isi calca hainele lu bebe, asa am pace binenteles ca la rece ca nu il bag in priza, daca aspir iar asa am capatul unui aspirator din ala mic de masina si il dau ei si binentels ca aici ne mai si certam ca se baga sa aspire unde aspir eu si uite asa lucram de numa la calculator nu mai zic ca daca nu am mai avut net sa uitat la desene cu "Alba ca zapada si cei sapte pitici" dar ea zice "alba ca zapada si cei pitici"
Cam asa ceva face ficamea
Vecina Lena....e tot cu lucrul dar cu prima ocazie ii spun ca sa mai treaca pe la noi Ficasa e bine , asa de mult sa inaltat....o sa ajunga sa ii pape seminte la Lena in cap de ar vede Lena ce am scris....

Iahim ce mai faci mei ca nu mai prea te-am vazut pe aici ?

VA pe toate fara exceptie!!!!!!!!!!!

Teo
Perlute

Mergi la inceput