Cafea cu aroma de femei *91
Raspunsuri - Pagina 3
ramyteo spune:
Buna dimineata fetelor.
MAi da ce se intampla cu voi?
Nici o pagina nu sa scris, tot concedile sunt de vina? Va este greu cu acomodarea? ![]()
Mno haideti la

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
www.tamagochi.ro/pet-rasfatatul-pipu" target="_blank">Pipu meu vrea sa creasca mare, asa ca votati va rugam
wonderful spune:
Hm,de unde atata concediu?Sambata la mine e ziua de stat cu k in bucatarie ca sa am cu ce-mi hrani ...godacii,care fac urat cand le e foame.
ramyteo spune:
W. gatasi treaba?
Apai voi vreti sa se inchida cafeneaua?
Voi va-ti lasat de cafea?
NU pot sa cred........................asa ceva.......numa in filme 
la toate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
www.tamagochi.ro/pet-rasfatatul-pipu" target="_blank">Pipu meu vrea sa creasca mare, asa ca votati va rugam
alic spune:
neata la pranz!
iau si eu o cafeluta ca mi s-a facut o poftaaaa....!
fetele pe unde umblati?
Ramy, bine ai revenit!
O votati pe www.tamagochi.ro/pet-roski" target="_blank">ROSKI?
please!
ALICe

eu
MsLara spune:
Ce mai faceti, ce mai ziceti?
Mai stiti ceva de Aida?
Alic, ai primit premiul de la Tamagochi?
o duminica frumoasa tuturor!
Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br /
" target="_blank">In fiecare zi mai
http://www.tamagochi.ro/pet-Josepa
ramyteo spune:
Alice bine v-am gasit ![]()
ia cafeaua sa nu cumva sa ti sa faca rau 
Noi mai stam putin si plecam de acasa la plimbareli
chiar daca sunt congelata ![]()
VA
pe toate fara exceptie!!!!!!!!!!!!
Teo
Perlute
alic spune:
Ramy, merci 
sa mai treci pe-aci..
Lali, inca n-am luat nimic; am inteles ca de pe 26 incep premierele....acu om vedea! tu ai terminat puzzle-ul?
O votati pe www.tamagochi.ro/pet-roski" target="_blank">ROSKI?
please!
ALICe

eu
principe spune:
SALUT GAGICILE!
eu i-am mai dat tel lui Aida dar nu raspunde nimeni.
acum mi-a picat fisa ca s-ar putea sa fie la constanta.
Ramy ce face Teo nu ne mai spui nimic despre ea.
ce se intampala cu vecina Lulu ca nu mai intra pe DC? sper sa fie bine si ea si pustoaica ei.
bortoselelor le urez pofte mari,somn adanc si lipsa de greturi!
celorlalte fete numai bine!
la toate.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
iahim spune:
Buna fetelor!Nu mai am timp sa intru,seara sunt obosita...Va pup si va salut pe toate!Un
special pentru Dodosi burtica ei!
ramyteo spune:
Buna dimineata.
Dau
la toata lumea, adunareaaaaaaaaaa
Alice
am sa incerc sa trec cat mai des.
Principe
mersi de intrebari, Teo e bine, face una si una
pai sa iti zic ca venise o vecina cu un baietel de varsta lu Teo la noi si copilul sa scapat pe el si fata la vazut, bun....seara cand sa o pun la culcare ce imi zice perloasa mea....mami Dragos are funie mica si pe acolo se pisa
am ras cu lacrimi iti dai seama.
In rest nu pot lucra nimic de ea ca ii trebuie si ei sa lucreze altfel nu ma lasa in pace, daca calc...mai am un fier de calcat vechi si ii dau si ei si isi calca hainele lu bebe, asa am pace
binenteles ca la rece ca nu il bag in priza, daca aspir iar asa am capatul unui aspirator din ala mic de masina si il dau ei si binentels ca aici ne mai si certam ca se baga sa aspire unde aspir eu
si uite asa lucram de numa
la calculator nu mai zic ca daca nu am mai avut net sa uitat la desene cu "Alba ca zapada si cei sapte pitici" dar ea zice "alba ca zapada si cei pitici"![]()
Cam asa ceva face ficamea ![]()
Vecina Lena....e tot cu lucrul dar cu prima ocazie ii spun ca sa mai treaca pe la noi
Ficasa e bine , asa de mult sa inaltat....o sa ajunga sa ii pape seminte la Lena in cap
de ar vede Lena ce am scris....
Iahim ce mai faci mei ca nu mai prea te-am vazut pe aici ?
VA
pe toate fara exceptie!!!!!!!!!!!
Teo
Perlute