Creste indemnizatia?
Raspunsuri - Pagina 2
Natasa spune:
Urite comentarii despre pensii si salariile profesorilor. CUm sa spui "cresc pensiile ca doar ei sunt viitoru tarii" ? VOi mai aveti parinti, bunici? Si daca da, au pensii suficient de mari sa traiasca decent sau pot sa moara linistiti pentru ca nu-s viitorul tarii??? Oribil se mai transforma societatea asta daca in loc sa vedem ce nu merge bine si de unde ni se trage, avem boala pe batrini si pe profesori pentru ca li se maresc salariile/pensiile.
Criss75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hristina
Atat iti doresc si nu mi-o lua in nume de rau,dar incearca macar 6 luni sa traiesti impreuna cu familia ta dintr-un salariu de profesor si-atunci n-ai mai ironiza pe-aici! In plus,nu se maresc deloc salariile profesorilor acum,asa ca nu mai tanji, c-ai ramane numai cu ochii la vitrine si prin galantare! In plus te-ai duce singura la cumparaturi,nu insotita de copil/copii, ca ei ti-ar cere diverse si tu n-ai atatia bani in buzunar. E frustrant de-a dreptul dupa atatia ani de scoli si nervi tociti, examene si evaluari permanente... |
Crezi ca salariile altor bugetari sunt mai mari? Si au invatat si ei destula carte...
Criss si Alex (11.05.2003)
hristina spune:
Valabil si pentru restul bugetarilor,daca va simtirati lezati,desi n-am avut intentia sa se simta cineva prost; sunt multi cei de-au tocit nervi si coate invatand, si n-au asa salarii mari, iar altii de n-au facut nici 8 clase,sunt mari bancheri.
Acu' chiar ca m-am enervat si nu vreau sa stric subiectul fetei...
Eu vorbeam strict de breasla mea,ca pe noi ne atacase in postul ei,nu pe alti bugetari...
blondi_m17 spune:
intr-adevar nu sunt mari salariile in invatamant ...si totusi...daca Dzeu te-a ajutat sa faci copii mai la batranete..(la 35ani) si ai deja o vechime si gradele in invatamant, indemnizatia lor de 600 Ron chiar ti se pare o mizerie. astfel vei fi nevoit sa lasi bb acasa..cu bunici sau pe cine poti aduce fara sa il platesti..si tu te intorci la catedra sa poti lua un salariu intreg sa iti poti intretine decent copilul...
cred ca problema s-ar pune...de ce de cand a fost aprobata acesta suma - acum 3 ani parca?!?!- si cand insemna ceva totusi, nu s-a aplicat nicio indexare..ca inflatie si preturi crescute...slava Domnului. Cam toate veniturile au crescut cu mai mult sau mai putin, insa 600 ron e suma fixa de atata vreme...Mie chiar mi-ar fi placut sa stau macar un an acasa sa imi vad bebele crescand, dar pe suma asta mizera..cand mai exista si cate un credit..nu imi permit. Nu am sot demnitar astfel incat salariul meu sa nu conteze in casa...
credeti ca putem face ceva?
ingeras70 spune:
cum sa creasca indemnizatia?Pai de unde apar voturile?De la pensionari, nu de la gravide.E la mintea copiilor,zau
andruskandu spune:
Pai, da, ne punem pofta-n cui! Da' i-as pune pe "domnii" parlamentari sa traiasca macar 3 luni, cu un in ingrijire din 600 + 200 lei!
Dar ii doare undeva, ca nu bebeii ii voteaza...
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
anca.tazlau spune:
chiar nu va mai legati de marirea salariilor la profi.sotul meu e prof,avem 2 copii mici si nu ne descurcam deloc.ar fi bine sa candidam la functia de parlamentar ca sigur am beneficia de salarii marite.