FIV in Ungaria 43
Raspunsuri - Pagina 9
Micky2007 spune:

LIANA felicitari 

Sa ii spui lui bebe sa stea cuminte 8 luni in burtica la mami ca este cald si bine. 
Felicitari, ai reusit. Bravo.
Micky
4+
sima1 spune:
Tabitha, Mihaelle, Buluna,Luanaroman

luanaroman bine ai venit printre noi.Sa stii ca nu trebuie neaparat sa simti ceva.Sunt fete care au avut simtome si sunt fete care nu au avut nici un simtom.Fiecare organism reactioneaza diferit.In general simtomele de ciclu apar si la cele la care li se prind embrionii si la cele la care nu li se prind.Asa ca........ rabdare pana la testul BHCG.Mult succes.
Steliana 
borzasimo spune:
FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII OAUUUUUUUUUUUU CRIS

MIKY felicitari si sa dea DD sa va tineti puiuti in brate peste 8 luni doamne ajuta 

Cris miiiiii si miiiiii de scuze
sti tu de ce te pup si iti doresc sa ai o sarcina usoara multi ![]()
![]()
![]()
Miha te 

Liana iti doresc ce mi-am dorit si mie ![]()
![]()
![]()
Mi-ka
si la Ale ![]()
![]()
![]()
Adaca, Sandica,Valeria, andicu si restu fetelor va
pe toate
Noi santem bine crestem santem mari deja avem treaba multa va 
21 
mamibria spune:
Pupici multi ,multi pt gravidutele mele preferate:CRIS si LIANA!!!!
SUPER VESTI! Ma bucur din suflet pt voi!Meritati din plin acest cadou nepretuit!
borzasimo spune:
OAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU 

LIANA FELICITARI SINCER MA BUCUR ENORM PT TINE doamne ajuta si sarcina usoara si BB sanatos

Tabitha spune:
Liana: 

Sa fie intr-un ceas cu noroc si sa dea DD sa fie bine pana la capat. Ai grija de tine si promit ca o sa fac si eu la fel. Am zis, am zis.

Luana: multa bafta.
Si eu sunt in perioada de asteptare, numai ca m-a apucat asa o nesimteala de numai numai. Adica nu vreau sa ma gandesc la test, la ziua X (adica sambata), vreau sa-mi tin mintea ocupata cu alte cele, ca sa treaca timpul mai repede. Simptome? Nu prea am. Azi dimineata in masina am simtit asa, ca o senzatie de voma, dar a durat 2-3 secunde apoi a trecut. Nu stau sa caut simptome, ca nu am avut nici cand am ramas insarcinata. Singurul lucru (bun sau rau, inca nu m-am decis) dupa FIV-ul asta este ca am luat ceva kg in plus. Nu va speriati fetelor, nu de la tratament, ci de la faptul ca am trecut pe un regim alimentar normal, eu , care inainte daca mancam o data pe zi
. Am mai pus ceva pe fund, pe burtica si cel mai important: mi-au ramas mici sutienele. Nu mai stiu pe unde sa bag tzatzele astea, vai de mama lor. Da-s frumoase, le laud eu, ca altii nu pot sa le vada, sac.![]()
Hai va pup dulce si o zi beton, chiar daca e marti.