dureri de oase/bazin in timpul sarcinii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Wow, fetelor, am citit linkul postat de alicepc si m-am ingrozit. Eu sunt abia in luna a 4-a si deja simt aceste dureri. Sa inteleg ca nu voi scapa de ele nici in urmatoarele 5 luni si nici prea curand dupa nastere? Alice, mai ai astfel de dureri? S-au accentuat??Ana-Maria 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamamica spune:

Buna fetelor! Eu sunt insarcinata in 5 luni si 2 saptamani si aceste dureri ale bazinului au inceput cam pe la patru luni. Nu ma doare nimic daca stau pe scaun sau intinsa in pat, nici daca stau in picioare. Dar cand ma misc ma cam doare... Cand ma imbrac, cand fac cativa pasi, cand ma intorc in pat... De plans nu ma plang... Ne-am dorit mult acest bebelus (e primul si e fetita ) mi-e doar frica sa nu insemne ceva rau. Nu am mai intalnit pe nimeni pana acum care sa se planga de astfel de dureri. Nu ma intereseaza nici ca se vor accentua pana in momentul cand voi naste, rabd orice pentru puiutul meu dar vreau doar sa stiu ca sunt cat de cat normale si ca nu vor afecta cu nimic sanatatea sarcinii. Imi doresc tare mult sa nasc natural. Va pup!

Mergi la inceput