Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(80)
Raspunsuri - Pagina 8
Mirtha spune:
Daca secretia a fost intr-adevar gelatinoasa atunci chiar nu ma astept sa faci altceva decit un drum rapid pina la medic.
34 de saptamni e devreme ! Nu am liber decit de la 37 . Asa ca....
Da' tu ce cauti pe la servici ? Parca intrasei in prenatal ?
Exista scutece patrate care se pot pune fie sub saltea , fie sub cearceaf. Sunt bune si de pus sub bebe si dupa baie cind il imbracam sau infasam . Fetita prietenei mele tocmai atunci facea pishu mai de zor.![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav Neatza! Lorena, m-ai bagat in sperieti: de doua zile gasesc gelatina (incolora, inodora) pe slip.... si am avut si infectie urinara cu streptococul B.... (desi pare ca s-a sterilizat, ultima urocultura a iesit ok, desi penultima arata "multiple specii" ).....La Sebi.... cand am pierdut dopul gelatinos, e adevarat ca era de culoare roz... dar am nascut in mai putin de 24h.... ![]() .... Sper sa nu ma apuce nascarea saptamana asta, ca sotul meu e plecat pana duminica.... si mi-e groaza...(In alta ordine de idei, acum va scriu de la birou... sunt nebuna, stiu....) Eli, in 3 ani de zile, cat a dormit Sebi in patut, cred ca am avut maximum 3 accidente cu udat salteaua... Si eu cred ca nu se justifica mai mult decat o paturica (scutec) de unica folosinta, sub cearceaf. ........Mai am de citit cateva pagini din capitolul trecut... am pierdut sirul discutiilor.... La noi, prima zi de gradi a decurs in mod obisnuit... cel putin pt Sebi (ca eu am avut o zi agitataaaa). Pup toate burticile! Revin mai tarziu. 34+Mami de Sebi (04.02.2004) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS "Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown) |
Mirtha
34 +
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
criss703 spune:
Merci de raspuns fetele Oceanborn si Loren@ ...chiar daca am scris pe dos
...abia acum am vazut
. Pana acum nu am incercat sa storc
nici nu prea stiu cum
, o sa fiu mai atenta la dus sa vad ce se intampla .
Criss
30+
http://community.webshots.com/user/criss703
Mirtha spune:
Fi antena ca ti-am remis PM. Astazi de la ora 16 sunt LIBEROOOO! 
Daca e ok si pentru tine si pentru Radu , punem de un mitting.![]()
| citat din mesajul lui simona_1402 Mirtha, vazut pozici, super ai aranjat!! Mi s-a cam pus si mie pata pe caruciorul tau. De unde l-ai luat pana la urma? Eu tot mai astept sa termini treaba, sa te po si eu descoase asa, pe indelete Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997), 29+ ![]() |
Mirtha
34 +
Ramo2007 spune:
Oceanborn, multumesc
.
Eu pana acum n-am avut colostru, sanii mei oricum sunt mititei, ma bucur acum ca imi vin f bine sutienele care inainte de sarcina le indesam cu bureti...sper sa am laptic pentru bebelina.
Ramo
27+ 
Puiutul meu scump
Alexa.1983 spune:
Loren...tocmai...ca trebuie scos repede dupa ce se rupe apa.....la ce risc au supus-o....si doar ptr ca nu era niciunul doc ei...si se spalau pe maini de ea...
Anes...nu te mai ingrijora....
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
31+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 8 sapt 

Mirtha spune:
Sa-l stapiniti sanatosi !
Bafta la recoltari ! Cind iti dau si rezultatul analizelor ?
| citat din mesajul lui mnarcisa Neta fetelor, In sfarsit imi merge si mie calc si pot sa mai scriu si eu cate ceva. Suntem bine. Maine dimieata am sa merg pentru recoltat analize. am inceput sa cumparam si noi cate ceva. amm luat patut!!! Intru putin mai tarziu sa va povestesc mai multe, acum fug sa aranjez si io putin prin casa ca zica ca au trecut nemtii cu tancurile pe aici. ![]() **************************** Narcis George in asteptarea surioarei Narcisa 29+ Mara Ioana ![]() "Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti." |
Mirtha
34 +
Mirtha spune:
Auzi mah contrazicioaso - sburlici
ce ti-am spus ca bebe2 va face burticuta in grafic ?
Ei , ti-a re-venit inima la loc ??!!! Vezi nu cresc ei in ritmul exact trecut in cartoaie.
| citat din mesajul lui diana21 Simo, te contrazic, nu te supara pe mine, dar dopul gelatinos nu e neaparat un dop _ Diana, mamica Domnisoarei Nasturel Dialoguri strumfesti Tudor Stefan 31+ Asa creste bebe |
Mirtha
34 +
anes spune:
Fetelor, sunteti tare dragute ca mi-ati tinut pumnii! 

Din pacate nu am reusit sa fac analiza.
Am fost la dr. diabetician si mi-a dat trimitere catre laborator (nu se face aceasta analiza decat la spital sau la un anumit loborator, sub supraveghere medicala) si sa cumpar 75 g de glucoza de la farmacie Cand am ajuns la laborator era ora 11.00, iar asistenta mi-a spus ca rezultatele vor iesi midificate pt. ca pancreasul a inceput sa secrete.
Deci, maine la ora 8.00 ma infiintez si imi voi petrece 3 ore (minim) la laborator. Dupa ce beau solutia de glucoza, mi se va lua din ora in ora (de trei ori) glicemia.
Mav
pai vad ca bebele tau era mai mare decat al meu la 33 de sapt
Nu s-a impacientat deloc dr. tau?
Ocean,
in Romania nu este o analiza standard in sarcina (tb. sa o platesc). Se recomanda dupa masuratori (daca BB este mai mare).
Brave, si eu ma intreb cum sa slabesti daca mananci normal?
Ramo, BB va lua mult in ultimele doua luni!
Alexa, si eu dorm TAREEE RAU noaptea. Il simt pe BB si imi amorteste soldul stang pa care dorm. Daca ma intorc pe dreapta BB se simte deranjat (iar dr. a spus ca nu este recomandat) , iar pe spate nici vorba (nu am mai dormit de cand am ramas gravi).
33+ 
oceanborn spune:
eu studiindu-mi sanii am observat ,m-am si speriat cand am vazut, ma asteptam sa fie alb... mi-a curs repede, pe la 20 saptamani , sper sa am lapte. pe mine mama m-a alaptat pana la 1 an si 8 luni
.
Cris
strangi usor mamelonul.
29+
Thomas
Mirtha spune:
I-o usor , respira adinc , scoate lista la imprimanta si incepe sa cumperi daca simti deja cum zboara timpul. Labilitatea aia e tipica in sarcina. Sa ma fi auzit pe mine simbata noapte pe la ora 2 cum racneam la politistul de la circa de care aprtine blocul nostru ca nu vrea imbecila de patrona de la restaraurantul de vis-a vis de blocul nostru sa dea muzica mai incet.
Eram de-a dreptul isterica air politaiul nu mai avea saracul decit un singur cuvint: "Doamna dar va rog ieu nu mai tipati la mine !"
Mai nou am inceput sa am palpitatii gandindu-ma la nasterea in sine. Acum ca mi-a disparut problema cu bagajele trebuia sa imi gasesc altu" stresu".
Sti proverbul nici o masa fara ...stresu"!
| citat din mesajul lui miram Eu cred ca sunt nebuna...vad ca voi v-ati apucat serios de treaba si amenajari. La mine e haos. Nu am luat nimic. Cam ce ar fi minimum de chestii de luat? Am inteles ca in bagajelul de spital tre sa-mi iau si pompa de san, suzete, alaturi de pamperisi si tampoane pt diverse utilizari. Voi ce sterilizator ati luat? Oare ar trebui sa iau legatura cu un pediatru de acum? Mi-e teama ca o sa am o burta mare de tot si o sa ma doara toate alea si inca nu o sa am ce imi trebuie, apoi imi spun ca mai sunt trei luni mari si late...sunt usor labila psihic. Mira 27+![]() |
Mirtha
34 +

Sper sa nu ma apuce nascarea saptamana asta, ca sotul meu e plecat pana duminica.... si mi-e groaza...
Radu (3 dec 1997),