Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna,

Eu m-am trezit din nou la 11, am papat si acum stau cu un castron plin cu napolitane in brate.Si bebelina mea e activa noaptea, cand ma intorc de pe o parte pe alta o simt.M-am cantarit si am 56, 900...dr mi-a spus sa nu mai iau mai mult de 4 kg, dar eu mai mult ca sigur voi mai lua poate chiar 7-8.

Ramo 27+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Corina, ai grija de tine si de bebelina!Stai cumintica in pat.

Ramo 27+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Pai cum spunea tata : sa nu va faceti iluzii , prima mobila e a copilului - carioci , cuie scrijelite in usi , balamale desuchiate , suc aruncat artistic , arcuri rupte etc....
Deja am vazut alta care imi facea cu ochiul iar pe net oferte cit cuprinde.
Sunt convinsa ca tac"su o sa fie de acord sa o sacrificam in folosul fie-sii si in virtutea stimularii talentului artistic , asa ca nu imi ramine decit sa ma resemnez.
Avertizata am fost , nu pot sa spun...

Citat:
citat din mesajul lui mav

Mirtha, frumos totul.... da' canapeaua din camera de zi... cand o incepe bebelina sa mearga singura... si sa traga de toate cele si sa scrie peste tot... vedeti voi....

Eli, dar tu chiar ziceai ca iti iei concediu prenatal, ce-ai cautat la scoala, nu-ti ajunge de cate ori ai fost racita in sarcina asta? si iti trebuie nervi?! Si tu trebuie sa stai cuminte acasa!

34+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mirtha 34 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Eli multi nervi de otel !

Mirtha 34 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Ramo, ce-as mai manca si eu niste napolitane cu crema de lamaie...singurele care-mi plac...dar aici n-am de unde lua, sau cel putin n-am gasit eu pana acum ...
Al meu bebelic mai nou...pe langa faptul ca ma bocaneste cu piciorusele pe langa ficat ,si le mai si intinde..si sta asa cateva secunde...sau cel putin asta imi inchipui eu ca face...

29+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ce faceti fetelor? eu sunt bine...nu a mai plecat alexandru aseara...s-au razgandit 2 si nu a mai plecat...dar se pare ca peste 2 saptamani o sa plece...chestia este ca de pe 15 octombrie el trebuie sa plece de la TBD...exact cand nu trebuie...acum cautam un alt servici....dar unde sa gasim?
nu stiu.

31+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

fatelor ce balsam de rufe special pentru bebelusi mai este in afara de cel de la Dalin pe care-l gasesc peste tot?
voi ce fel de balsam folositi pentru hainutele lui bebe?

30+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Helen, la Sebi nici nu mai stiu daca foloseam balsam de rufe sau nu, insa stiu sigur ca programam de doua ori clatirea rufelor.
Acum imi place Persilul alb-lichid si cand il folosesc, nu mai pun balsam.
...Ai timp sa mai incerci variante... si oricum, o sa vezi tu, dupa cum ii prieste sau nu lui bb.

34+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cherie- am uitat sa-ti multumesc pt link. tot stau si ma uit acum pe cosulete. Astept sa merg la Baby Expo sa vad daca gasesc ceva. Daca nu, as vrea sa dau comanda, numai sa livreze si in Romania. Ca de pe .com se cam feresc de noi.
Nu prea imi dau seama cat sunt de inalte, ca in poze par cam joase. Dar sunt frumoase foc.

==========
Corina 29+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Fetelor am sunat la quelle...au comanda mea, e ok...DUREAZA 30 DE ZILE.....daca vrei prin curier vine prin curier acasa....deci am scapat de stresul cu posta......

Andutza....razi tu razi...mie vrea sa-mi iasa prin piele.....

Andreiutza am intrebat de numele doctorului...cum aflu iti zic....

Eu colostru am de la 20 sapt...nu este o certitudine ca voi avea lapte...asa a fost sa fie la mine...nu am probleme sa ma patez pe bluze....e ok

Maine ma inscriu la babyexpo sa iau carucior si ce mai e asa de prima necesitate....in rest mai iau pe parcurs...hainutze,paturici,saci de dormit si body am luat cateva ptr ca nu stiu cat de mic-mare o sa fie sau cat de repede o creste...si sa am de prim stadiu sa nu fiu descoperita...in rest de urgenta are cumnata-mea un bebe de 1 an care s-a nascut NATURAL la 5 kg...si nu i-au venit deloc hainutzele si mai iau si de la ea .......

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 31+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 8 sapt

Mergi la inceput