Pensiune ieftina in Cluj

Pensiune ieftina in Cluj | Autor: Deianira

Link direct la acest mesaj

In curand o sa incep sa merg la Cluj pentru cate o noapte, poate chiar doua, depinde cum ma organizez cu timpul, cu scoala si lucrul.

Am cautat pe net pensiuni dar am gasit putine si la preturi pe care nu mi le permit din salariul meu amarat de studenta . Cunoasteti ceva pensiuni/vile mai ieftine chiar in oras? Nu vreau lux, vreau un loc curat unde sa pot sa-mi las bagajul, sa dorm acolo si sa am unde sa ma spal.

Multumesc frumos .

Good things happen to good people.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Ia vezi la Hotel Pedro, are site.Camerele sunt ok, curate, cochete, ne-am simtit excelent si nici nu a costat mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

De ce nu incerci in caminele studentesti la camerele de protocol. Iei legatura cu administratorul si intrebi daca are liber in perioada cand doresti tu. E mult sub pretul de hotel si e ok.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

April, e super ideea ta, chiar caut ceva foarte ieftin pentru ca la salariul meu actual de 800 de ron nu-mi permit multe. Plus ca as putea sa merg mai des daca nu ar fi asa scumpa cazarea.

Daca mai aveti sugestii, go on .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

caminul xii in hasdeu ofera posibilitatea de a dormi platind putin.Pentru cate zile ai nevoie ca as putea sa te ajut, eu am un apartament pe care il tin inchis,e intr-o zona linistitta, in manastur, o noapte doua te-as putea ajuta, mai ales ca sora mea e acum la cluj ca incep cazarile.Da-mi un pm si mai discutam daca vrei.

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

off topic: olim sa inteleg ca ai terminat si tu usamv?

Mergi la inceput

da la cluj

Mergi la inceput

si eu

Mergi la inceput

off topic
cand ai terminat, ca am inteles ca horti, nu?
si ai stat in caminu IV?

Mergi la inceput