Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu sunt ffff suparata

- la job nu iese cum vreau eu... si ea tareeee frustant... cand zic hop...mai apare o problema... ; chiar, naty, selene, leditia voi cum ati rezolvat cu joburile?

- iau de o sapt utrogestanul ala (in mijlocul zilei oral, seara si dim vaginal); nu am obs sa fie efecte adverse nici cand conduc; cu toate astea tot se intareste burtica zilnic (in medie e un "episod", alterori am partea de cate 2 episoade; si am renuntat si la mercul pe jos (ca unoeri si tunci se intara, desi mergeam la plimbare, lejer ....

si nu stiu (si nici nu reusesc sa gasesc pe net) dc e sau nu normal... si zau ca imi e tarseala sa o sun iar pe doctora... ca in rest ma simt relativ ok; pe bb il simt zilnic...

la voi se intareste/intarea burtica la 20+ de sapt? ref la contractii sa zic ca am mai simtit una sau doua toata saptamana dar nedureroase...

- cre'ca v-am zis... pe 8 sept tr sa am morfofetala la dr pop...bun, si el a plecat la conferinta... toata sapt trecuta am sunat sa vad cand se face reprogramarea... si nu a stiut nimeni sa zica pt ca vezi Doamne, doc. stabileste; doctor care s-a reintors azi, dar tot nu a facut reprogramarile... asistenta mi-a zis azi ca poate o sa fie sapt asta sau poate sapt viitoare... pai ce papauci de respect fata de clinet e asta? nu tr sa ma anunte si pe mine din timp, sa imi aranjez programul si eu si sotul (ca vrea sa vine)? si nici nu e ieftin.. 400 ron (e 4 D);

acum vreo luna eu mi-am facut programare si la Dr Iosup (joia asta); dar vreo 2 cunostinte mi-zu zis sa nu ma duc la el ca nu e ok (desi pe net parerile sunt impartite); una mi-s zis ca pe ea a speriat-o aiurea cu lungimea colului si cum e situata placenta; ailalata mi-a zis ca iei nu i-a vazut la bb nu stiu ce chist... eu acum ce fac? cu cine "votez"? sa stau pana se hotaraste Pop sa ma vada sau sa ma duc joi la Iosup...

fetele care au mers la Iosup, voi ce parere aveti? (parca alina a fost la el??!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

daiopri date si tu moarta in papusoii peste vreo sapt doua si solicita o noua ecografie...

ledi cas de piatra si bb sanatos; mie imi par ok pantalonii aia; ai mai comandat de pe siteul ala?

cristi sau alte fete care au comandat pe site-ul asta: http://www.toria.ro/catalog/index.php?cPath=21_38&osCsid=e6cb8c399a4d5c013aa8ead9059553f6

cum sunt produsele? ca ma tenta sa iau niste chiloti

bee vreau si eu tort...

lisa scoate-i ideile alea din cap... da-i sa citesca sa vada ca e ok...

jazmi multumim de capitol...

angelique, szmonic, dark, alina, iris, tzuchi, pusiketa, crisspolis, veronica, ioana, steutza, venerata, marieta si restul fetelor care nu au mai scris voi ce mai faceti?

billy si raluca la nepotamiu (care are acum 7 luni) hainutele de 0-3 luni nu i-au venit decat o luna si ceva ca a crescut repejor in lungime si gretate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Buna seara fetelor!


Vin de la controlul ginecologic,pe care-l fac lunar ....si se pare ca bebele meu,are pe partea stanga chist plex coroid de 5 mm . Doctorul mi-a zis ca nu pune probleme,dar trebuie urmarit...si mi-a zis sa mai fac o echo peste vreo 2 sapt,la dr iosup,pt ca afla parerea unui alt medic specialist.
Deja am citit netul in lung si-n lat..si am vazut numai lucruri incurajatoare despre acesta problema (cum ca s-ar resorbi).Oricum stau cu grija.Am aflat ca e f greu sa prinzi o programare la dr Iosup.
Am deja 18 sapt si 4 zile....si dupa cum s-a exprimat dr,bebelusul "nu prezinta semne de baietel"!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Porumbita, de mine ce sa-ti zic...

Cu jobul, mie, lucrand de acasa, mi-e mai usor, zic eu, decat la fetele care trebuie sa mearga la serviciu in fiecare zi si au si program fix. Insa la mine e altceva, plata e in functie de randament, si cum randament nu a fost, suma a scazut simtitor, acum e naspa, ai vazut ca m-am tot plans pe aici... Am vorbit telefonic cu angajatorul, i-am explicat situatia, se pare ca a inteles, nu mi-a solicitat instiintare in scris pentru ITM, cum ca sunt gravida...

Si eu am fost la Iosup, nu am ce sa-i reprosez, mi-a placut.

Haine de la firma Toria - Cluj-Napoca am si eu, zic ca sunt f. bune si confortabile. Si nu sunt deloc urate.

cu Daria Nandini de 6 luni+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)


Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

A, si la mine se intareste burtica si acum, cand o apuca... La 20 de saptamani si mai si ca acum...

cu Daria Nandini de 6 luni+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)


Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Porumbita - incearca cat mai putin stres la servici...iar cu burtica si eu patesc la fel, adica se intareste f. tare mai ales cand merg pe jos, am impresia 'ca o scap', si imediat simt nevoia sa merg la wc desi daca ajung nu fac mare lucru, iar daca ma asez imi trece.
Sunt un pic ingrijorata da mai am de asteptat pana merg la dr. sper sa fie totul ok. Dr. mi-a spus sa ma ingrijorez doar daca sangerez nu stiu ce sa mai cred...

Anculet - chestia cu chistul e foarte raspandita, nu cred ca deocamdata trebuie sa iti faci griji, cica pana in sapt. 26 se poate retrage. Hai curaj, sigur o sa fie bine.

Irina - bafta maine la dr. sper sa fie bine. Si eu inca ma mai lupt cu greata si gustul ciudat din gura, mestec guma continuu si rontaiesc stiksuri si prostii din astea sarate.
Oare mai trece pana nastem?
Lisa - asteptam vesti


http://bd.lilypie.com/cfMjp2.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara la voi!

Pe aici ploua si e taaare urat - dar noi nici vara nu am avut anul asta, asa ca nu ma mir de ce e afara. Adica am avut vara... vreo 7-10 zile ... in 3 luni!

Mi-am detectat in dulap o pereche de ghete cu toculet mic ... cred ca o sa le "frec" tot noiembrie-decembrie, si o geaca groasa larga care cred ca o sa imi fie buna - paltoanele imi sunt pe talie (adica pe talia de pana acu vreo cateva luni), Oricum, sa vedem cat creste burtica, cica in trimestrul trei ma pot astepta la aprox. juma de kil pe saptamana. Wow!

Eu inca nu m-am apucat de cumparat hainute... am ochit destule prin magazine, iar saptamanile urmatoare o sa ma ocup si de achizitionatul lor. Sunt inca un pic confuza in ceea ce priveste ce imi trebuie, sau mai bine zis cate si ce marimi...sper sa ma lamuresc... ca daca nu parca vad ca o sa achizitionez prea multe.

Irina, pentru maine iti transmit ce mi-a spus mie moasa cand am anuntat-o ca merg la eco: "Enjoy!"

Bee... si eu vreau tort, pretty please! Vin cu cadou, muzica, flori si muuulte urari de bine ...si la nevoie aduc si ciucalata (in ultima vreme in fiecare zi pap cate 3 patratele asa ca sotu' a facut provizii ca mai stii, poate se termina ciucalata in Scotia si ce ne facem atunci?)

Anculet, o sa vezi ca o sa se resoarba chistul.

Daiopri, sanatate multa sa-ti treaca raceala (sa va treaca la amandoi)

De servici nu zic nimic... ca-s satulaaaa pana peste cap ... 49 days to go (plus sambete duminici si 2 saptamani concediu) Tot ce vreau e sa nu ma stresez si sa nu ma enervez (usor de zis, mai greu de facut) si... sa treaca odata!



Dark Bendis



23+ cu "Huckleberry" Baby

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Hello fete,

Porumbita, IOSUP este super DR!! Du-te cu incredere la el! Nu stiu cine ce a zis de rau...eu numai de bine am auzit despre el. Prima sarcina tot el mi-a urmarit-o la ecografii. E OK si ca om, dragut, amabil, glumet.

Vikky, eu am facut eco morfologica 3D la Euroclinic si m-a costat vreo 300 RON si ceva...nu mi-a dat CD, pt ca nici nu am cerut (am deja 2 de la eco trecute). Cred ca iti da daca soliciti. Tot la Dr. Dinu am facut si eu. E foarte de treaba.

Ioana, Billy, Jasmi MERCI de urari! Sunteti niste dulceturi!

Ioana, sorry ca ti-a fost rau...las-o mai moale cu usturoiul ca si eu am avut o noapte alba si tot cu perfuzii ca am papat usturoi

Lavini, te cred ca ti-e greu fara tatii...dar fi optimista si gandeste-te ce repede trec zilele, saptamanile...o sa vina el. Si apoi nu esti chiar singura, esti cu puiul tau cel mare...si cel mic :-)....si mai suntem si noi

Ralucuta, si zici ca ai iesit la petit cu grasunelul?!?!! mai stii care o fi soarta? Poate ne incuscrim peste vreo 20-30 de ani Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

Billy, ma bucur ca ti-au iesit analizele OK! Sa fiti sanatoase amandoua si....nu te mai grabi atat. O sa ai tot timpul din lume sa o ti in brate! pe cand gravi.....nu se stie daca sau cand o sa mai fi. Traieste la maxim aceste momente!
Referitor la hainute, nu este adevarat ca cele de 0-3 luni sunt pt prematuri!! Fata mea a avut la nastere 50 cm (perfect normal pt o fetita) si a purtat multa vreme hainute de 0-3 luni! Asa ca pune mana si cumpara ca alea de 3-6 vor fi IMENSE!!! mai ales ca o sa ai fetita si ele sunt mai mici un pic decat baieteii la nastere.

BEE, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SA FI SANATOASA SI SA CREASCA BEBE MARE SI FRUMOS! UN MAREEEEE PUP DE LA MINE!


Alina24+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Flowerbee, LA MULTI ANI!!!!!




Dark Bendis

23+ cu "Huckleberry" Baby

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Sunt si eu aici, dar de la o vreme mi-e asa o lene de scris de nu stiu ce sa ma mai fac....si un somnnnn...si sunt la serviciu si tocmai am venit din pauza de pranz si deja mi-e o foame de lup
Miercuri ma duc la dentist sa-mi puna dintele la loc, dar mi-a zis ca trebuie sa-mi faca o radiografie si mi-e frica.....voi ce ziceti, sa merg? a zis ca-mi pune din aia protectoare de plumb...dar totusi, mai bine stau stirba inca juma de an decat sa pateasca ceva printishorul meu. Ce sa fac???

Crisss 20+

Mergi la inceput